Τα ζώδια της Παρασκευής
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής

Τα ζώδια της Παρασκευής

Σήμερα η Αφροδίτη φεύγει από την ανάδρομη πορεία της, ενώ το Σάββατο γυρίζει ο Ερμής ανάδρομος και θα παραμείνει έτσι μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου. Επομένως, σήμερα καλό θα ήταν να κλείσουμε όσα «ξεκινήματα» μπορεί να έχουμε, όπως υπογραφές σε συμβόλαια και πρώτα ραντεβού που «εκκρεμούν».

κριός

Ωραία μέρα για ανεμελιά η σημερινή καλό μου κριάρι. Είτε είναι άνθρωποι από το παρελθόν, είτε απλώς η παρέα σου, θα νιώσεις -δικαιολογημένα- πως είσαι το κέντρο του κόσμου και θα περάσεις υπέροχα. Στα επαγγελματικά σου θα έχεις λίγες εντάσεις, αλλά κάνε λίγη υπομονή γιατί το βράδυ θα περάσεις καλά.

ταύρος

Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, γυρίζει ξανά σε ορθή πορεία κι αυτό σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Έτσι, μπορείς από σήμερα και μετά να κυνηγήσεις τους στόχους σου με περισσότερη ευκολία, χωρίς να κάνεις δεύτερες σκέψεις και σενάρια στο μυαλό σου. Επαγγελματικά, πολλά πράγματα ετοιμάζονται να αλλάξουν και μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ταξίδια.

δίδυμος

Μέρα προετοιμασίας για τον ανάδρομο Ερμή που πλησιάζει. Ως κυβερνήτης σου, θα σου προκαλέσει αναταραχή σε θέματα συνεννόησης με την οικογένειά σου, που εσύ -ως Δίδυμος- θα ξεχάσεις γρήγορα, αλλά εκείνοι όχι. Άρα, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να φάτε όλοι μαζί και να νιώσετε αγαπημένοι, μιας και θα αργήσετε να το ξανακάνετε.

καρκίνος

Ο ανάδρομος θα επηρεάσει τον τομέα της δημιουργικότητάς σου για τις επόμενες βδομάδες. Ευκαιρία, λοιπόν, να ζητήσεις σήμερα από το διευθυντή σου να σου αναθέσει κάτι που χρειάζεται πολλή σκέψη και πνευματική κόπωση. Το βράδυ κάνε μια «κούρα ομορφιάς» και χαλάρωσε με ένα καλό βιβλίο.

λέων

Δώσε λίγη προσοχή στην υγεία σου καλό μου Λιοντάρι. Ξέρουμε ότι γυμνάζεσαι από τώρα για να βγεις «φέτες» το καλοκαίρι στην παραλία, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα φοράς τη ζακέτα σου βγαίνοντας από το γυμναστήριο. Εκτός κι αν θέλεις να περάσεις το Σαββατοκύριακό σου στο κρεβάτι, άρρωστος και με σκέψεις τύπου «εμένα δε μ’ αγαπάει κανείς».

παρθένος

«Αχ αγάπη, αγάπη, αγάπη» τραγουδάς ως άλλος Γιάννης Πάριος νιώθοντας τη θετική επίδραση που έχει η ορθή πορεία της Αφροδίτης πάνω σου. Νιώθεις ξανά πιο έντονη την αγάπη των παιδιών σου και του/της συντρόφου σου. Αν είσαι single, ευκαιρία να βγεις να γνωρίσεις κόσμο και να περάσεις ωραίες στιγμές.

ζυγός

Ο Ερμής ενδέχεται να φέρει μια δυσκολία συγκέντρωσης στη δουλειά σου. Γι’ αυτό κάνε όσο προλαβαίνεις σήμερα τα δύσκολα projects, ώστε να μην έχεις προβλήματα από Δευτέρα. Στα συναισθηματικά σου, αν είσαι σε μπέρδεμα, σκέψου από σήμερα πώς θα το λύσεις γιατί αν δεν το κάνεις, θα «τραβήξει» η κατάσταση μέχρι το Δεκέμβριο.

σκορπιός

Αν έχεις προγραμματίσει κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, να είσαι σίγουρος ότι έχεις διπλο-τριπλο-τσεκάρει κάθε λεπτομέρεια. Με τον Ερμή ανάδρομο, μπορεί να γίνουν παρανοήσεις. Στα συναισθηματικά σου δεν έχεις να ανησυχείς, μιας και η ορθή πορεία της Αφροδίτης στα φέρνει όλα όπως θέλεις.

τοξότης

Μην αντιδράσεις υπό πίεση σήμερα στη δουλειά. Πάρε πρώτα τρεις ανάσες και μετά σκέψου αν πρέπει να «βρίσεις» ή όχι το άτομο που σε εκνεύρισε. Και, βασικά, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να κάνεις τουλάχιστον μέχρι την 1η Δεκεμβρίου που θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία ο Ερμής, μιας κι εσένα θα σε επηρεάσει στον τομέα της καριέρας σου.

αιγόκερως

Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να δείξεις πολλή υπομονή και διπλωματία σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό δεν θα αλλάξει τους στόχους που έχεις ήδη θέσει. Απλώς χρειάζεται λίγη προσοχή και αποδοχή της διαφορετικής άποψης. Ωραία βραδιά για κοινωνικές εξόδους, αρκεί να φοράς φλατ παπούτσια γιατί προβλέπεται πολύς χορός.

υδροχόος

Ξέρουμε ότι ζεις στο δικό σου συννεφάκι και η επιρροή που θα έχεις από τον ανάδρομο Ερμή έρχεται να το επιβεβαιώσει. Η δική σου δυσκολία, λοιπόν, έγκειται σε θέματα μεταφοράς και κυρίως από και προς τη δουλειά. Πήγαινε για ένα σέρβις το αμάξι σήμερα, λοιπόν, για να μην έχεις προβλήματα από Δευτέρα.

ιχθύες

Ωραία μέρα για σένα η σημερινή, ψαράκι μου. Κάποιος από τους συλλόγους που ασχολείσαι θα σου ζητήσει να δημιουργήσεις ένα event. Βγες το βράδυ να γνωρίσεις νέους φίλους, τρόπους και συνήθειες, ώστε να μπορέσεις μετά να τα εντάξεις στο σχέδιό σου.