Τα ζώδια της Παρασκευής: Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής: Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς

Τα ζώδια της Παρασκευής: Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς

Ποια ευνοούνται από τον Άρη στον Τοξότη;

Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς! Ο Άρης από σήμερα στον Τοξότη, κάνει τα ζώδια της Φωτιάς, αλλά και του Αέρα, να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν με πάθος και δύναμη, ακόμα και τους πιο ανέλπιστους στόχους!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, ήρθε η ώρα να αλλάξεις πρόσωπο με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη! Σε διακρίνουν νεανική ενεργητικότητα, ενθουσιασμός για νέους στόχους και έντονη διανοητική δραστηριότητα! Μην διστάσεις λεπτό να εκφράσεις τις ακραίες σου ιδέες , πέρα από την κοινή αντίληψη, γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να κάνεις πράξη, τα όνειρα και τους στόχους σου! Θα χρειαστεί βέβαια να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα όσον αφορά την πρακτική σου δράση, όμως η βοήθεια της τύχης θα σου δώσει την λύση!

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα αυτή θα σου χαρίσει βαθύτατα αισθήματα, τα οποία αν κατορθώσεις να αναπτύξεις θετικά, αποτελούν αληθινή δύναμη για σήμερα, που ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, φίλε Ταύρε! Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για νεύρα, σκληρότητα, ζήλια και εκδικητικότητα, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μην μπλοκάρεις την ενεργητικότητα σου και τα αισθήματα σου και θα δεις ότι υπάρχουν πολλές λύσεις στα προβλήματα σου, ώστε να πετύχεις σκοπούς και στόχους!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η νέα θέση του Άρη απέναντι σου αγαπητέ Δίδυμε, στο Ζώδιο του Τοξότη, θα σου φέρει αρκετές φορές σήμερα μεταπτώσεις ενεργητικότητας, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Από την μία θα θες να είσαι εξυπηρετικός και φιλικός και από την άλλη θα γίνεσαι νευρικός και εγωιστής! Για να γλιτώσεις λοιπόν ανούσιες παρεξηγήσεις, απέφυγε κόντρες για λόγους επικράτησης! Κάνε κάθε προσπάθεια που πιστεύεις ότι χρειάζεται και εξάντλησε όλη σου την πειστικότητα μέχρι να καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα θέση του Άρη απέναντι σου αγαπητέ Δίδυμε, στο Ζώδιο του Τοξότη, θα σου φέρει αρκετές φορές σήμερα μεταπτώσεις ενεργητικότητας, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Από την μία θα θες να είσαι εξυπηρετικός και φιλικός και από την άλλη θα γίνεσαι νευρικός και εγωιστής! Για να γλιτώσεις λοιπόν ανούσιες παρεξηγήσεις, απέφυγε κόντρες για λόγους επικράτησης! Κάνε κάθε προσπάθεια που πιστεύεις ότι χρειάζεται και εξάντλησε όλη σου την πειστικότητα μέχρι να καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή είσοδος του Άρη στον Τοξότη, θα σου δώσει πολύ θάρρος, ενθουσιασμό και συναίσθηση του σκοπού σου! Η πλούσια φιλοδοξία, συνδυασμένη με τον έμφυτο δυναμισμό, μπορεί να αποτελέσει ισχυρή κινητήρια δύναμη σήμερα, για να πετύχεις στόχους και να υλοποιήσεις σχέδια! Βγάζεις στην επιφάνεια την μεγαλοψυχία, την στοργή και την ζεστασιά της καρδιάς σου και έτσι απολαμβάνεις την αγάπη και τον θαυμασμό των γύρων σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φίλε Παρθένε με τον Άρη να περνά στο Ζώδιο του Τοξότη, σε διακρίνει ένας υψηλός βαθμός συναισθηματισμού, που χρειάζεται άμεσα σταθεροποίηση με ενσυνείδητη προσπάθεια και επιστράτευση λογικής. Ιδίως για θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, εύκολα σε αναστατώνουν και χάνεις την ευδιαθεσία σου! Η μνήμη σου τώρα είναι πολύ δυνατή και θα είναι πολλές φορές σύμμαχος σου, στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις και να διορθώσεις οικιακά προβλήματα!

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή είσοδος του Άρη στον Τοξότη, φίλε Ζυγέ, θα σου δώσει έντονη πνευματική δραστηριότητα, αλλά και αρκετή νευρικότητα που θα σε οδηγήσει σε ανούσια σπατάλη δυνάμεων. Πρέπει να αναπτύξεις άμεσα με προσοχή την ικανότητα συγκέντρωσης της προσοχής, ιδίως σε κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες. Αν θες, μπορείς να αναδείξεις την διανοητική και πνευματική σου ζωντάνια αφού είσαι ιδιαίτερα ομιλητικός, εύστροφος και κοινωνικός! Απέφυγε εντάσεις με αδέρφια ή γείτονες σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη θα σου φέρει την σταθερότητα και την αυτοεκτίμηση που τόσο καιρό επιθυμούσες! Ωστόσο, οφείλεις να προσέχεις την τάση σου για πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη. Έχεις τώρα την ευκαιρία, να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου, αφού τα ξεσπάσματά σου δύσκολα ελέγχονται και είναι δυσάρεστα στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Χρησιμοποίησε τι πιο πρακτικές πλευρές σου, ώστε να προστατέψεις υλικές κτήσεις και διαπροσωπικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πλανήτης Άρης στο δικό σου ζώδιο από σήμερα φίλε Τοξότη και σου θα σου δώσει ισχυρή ώθηση για ανάληψη πρωτοβουλιών, που φυσικά θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση πολλών στόχων! Είσαι εξαιρετικά δραστήριος, με έντονη διανοητική δραστηριότητα, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε άμεσες λύσεις! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για νεύρα, εγωισμό και βιασήνη, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε σοβαρά λάθη! Όπως και να έχει, ήρθε η ώρα να αναδείξεις τον ανεξάρτητο και δυναμικό εαυτό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη σήμερα φίλε Αιγόκερε, θα σου δώσει την έντονη ψυχική ανάγκη να εργασθείς με ή για τους άλλους ακόμα και με αυταπάρνηση! Θες ειλικρινά να βοηθάς και να προσφέρεις! Μέσα σου ωστόσο επικρατεί “ακαταστασία” και σύγχυση. Πολλά τα άγχη, οι σκέψεις και τα παρελθοντικά ζητήματα που σε βασανίζουν! Μείνε κάποιες ώρες μόνος σου, να ηρεμήσεις και μην δίνεις αφορμή στους άλλους για σχολιασμό ή κουτσομπολιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και γίνεσαι υπερβολικά παρορμητικός, με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη, φίλε Υδροχόε, είσαι αποφασισμένος και απόλυτα ικανός να επιτύχεις τους μεγαλεπήβολους σκοπούς του. Θεωρείς την ελευθερία πολύτιμο αγαθό πλέον, και οι πνευματικές σου ικανότητες σε οδηγούν προς την επιτυχία! Επιπλέον, οι φιλίες σου ενδυναμώνονται, όμως πρέπει να περιορίσεις νεύρα και αυθόρμητες ενέργειές, για να μην υπάρξουν ρήξεις χωρίς λόγο με ένα καλό σου φίλο!

ΙΧΘΥΣ

Σε διακρίνει έντονη δραστηριότητα, φίλε Ιχθύ, που κατευθύνεται προς την πραγματοποίηση μεγάλων στόχων στη ζωή σου, με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο του Τοξότη! Όλες οι δραστηριότητες σου στέφονται με μεγάλη επιτυχία συχνά, αρκεί να επικρατήσει σύνεση, προσγειωμένη φιλοδοξία και λογική! Απέφυγε λοιπόν εξάρσεις εγωισμού, παρορμητισμό και δογματικότητα! Η επιτυχία που θα έρθει, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο από άποψη δημοσιότητας όσο και από άποψη ουσιαστικής κοινωνικής διάκρισης!

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr