ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής: Ώρα για διασκέδαση και νέες γνωριμίες!

Τα ζώδια της Παρασκευής: Ώρα για διασκέδαση και νέες γνωριμίες!

Η Σελήνη πήγε στον Υδροχόο

Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα!

Τι το καλύτερο λοιπόν από το να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να δούμε φίλους, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και να ανταλλάξουμε ιδέες!

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο Ζώδιο του Υδροχόου, αποτελεί μια για σένα την απόλυτη ευκαιρία, για να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να αφήσεις πίσω τα παλαιά προβλήματά σου, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και σε ταλαιπωρεί και να απολαύσεις γνωριμίες, διασκεδάσεις, φιλικές συναναστροφές και στιγμές ομαδικότητας και συνεργασίας! Ωστόσο, προσπάθησε να μην ξεπερνάς κάποια όρια και να προκαλείς τις αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Υδροχόου, είναι η ιδανική, για να προχωρήσεις σε δραστηριότητες, που θα σου δώσουν καλή φήμη, καταξίωση και κύρος. Να είσαι ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα, οι οποίες θα σου ανοίξουν νέες ουσιαστικές πόρτες και καινούργιες προοπτικές στην ζωή σου! Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγεις συμπεριφορές, που σε εκθέτουν κοινωνικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ και απόλυτα τυχερέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που λαμβάνει μέρος σήμερα, στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και θετική για σένα! Έχεις τώρα την ευκαιρία, να κάνεις ολοκαίνουργια ξεκινήματα κάθε είδους, που θα σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να έχεις ωφέλιμες επαφές και να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις! Ωστόσο, απέφυγε την απρόσεχτη οδήγηση και τα νεύρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον Υδροχόο, σου προσφέρει την μοναδική ευκαιρία, να ανανεωθείς, να ενδυναμωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά. Αν θες να ζητήσεις μία χάρη από κάποιον, θα πρέπει να το κάνεις τώρα, αφού οι συνθήκες είναι απόλυτα ευνοϊκές, λόγω της ισχυρής επιρροής του λόγου σου και των ρητορικών σου ταλέντων! Ωστόσο, θα πρέπει αποφύγεις την τάση σου για παιχνίδια εξουσίας, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη στο απέναντι σου ζώδιο, αυτό του Υδροχόου, φέρνει κάποιες σημαντικές αλλαγές τώρα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική, εποικοδομητική και ωφέλιμη επίδραση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Ωστόσο, απέφυγε επιθετική και οξύθυμη συμπεριφορά, που ενδεχομένως να σου φέρει προβλήματα και ανατροπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, λόγω της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο που πραγματοποιείται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη, να οργανωθείς και να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητά σου! Ωστόσο, θα πρέπει να διαχειρίζεσαι καλύτερα πλέον τον χρόνο σου, ώστε να ανταπεξέρχεσαι στις περισσότερες από τις υποχρεώσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο πολύ φιλικό για σένα, ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει την μοναδική ευκαιρία τώρα, να διασκεδάσεις, να δημιουργήσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ενδώσεις σε απολαύσεις που ευχαριστούν, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα και την υπεροχή σου, να χορτάσεις θαυμασμό των γύρω σου! Ωστόσο, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για έπαρση και υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, η παροντική Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου, εγκαινιάζει μια πολύ σημαντική περίοδο για σένα, κατά την οποία η ενασχόληση σου με την οικογένεια και το σπίτι θα αποτελέσει την κύρια προτεραιότητά σου! Είναι η ιδανική ημέρα, για να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις σκοπό να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον! Ωστόσο, μην παρασύρεσαι σε αδικαιολόγητη αναβίωση αρνητικών παρελθοντικών εμπειριών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου, η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία και την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις νέους δρόμους στην καθημερινή σου επικοινωνία με τους άλλους και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές και γνωριμίες! Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγεις την τάση σου για προκλητικότητα στην συμπεριφορά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ και θα σε εξυπηρετήσει, ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής, με κάθε τρόπο και επαναλαμβανόμενα! Ξέρεις τι θες και η αυτοεκτίμηση σου επανέρχεται! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού, μην είσαι τόσο απόλυτος και πεισματάρης στις απόψεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, σε καθιστά φυσικά τον πρωταγωνιστή της μέρας! Όλοι οι προβολείς είναι τώρα επάνω στους στόχους σου και στον τρόπο που θα τους εκπληρώσεις! Η σημερινή ημέρα, σηματοδοτεί μία ιδιαίτερα σπουδαία έναρξη στη ζωή σου, ώστε να δρομολογήσεις ότι αλλαγές χρειάζεσαι! Ωστόσο, μην παρασύρεσαι σε νευρικές και επιπόλαιες συμπεριφορές, γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Υδροχόου, σε ωθεί να επιλέξεις την απομόνωση σου και να αποφύγεις την πολυκοσμία και τον κοινωνικό θόρυβο, προκειμένου να βρεις λύσεις, να πάρεις αποφάσεις, αλλά και να ηρεμήσεις! Ωστόσο, πες όχι σε αδικαιολόγητο άγχος και περίεργες φοβίες, που θα σε πιάσουν τώρα.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr  

Exit mobile version