Τα ζώδια της Παρασκευής
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής

Τα ζώδια της Παρασκευής

Ο Ήλιος «χορεύει αρμονικά» με τον Ποσειδώνα κι αυτό έχει ευχάριστες συνέπειες για όλα τα ζώδια.

κριός

Αν κρύβεις κάποιο μυστικό, τώρα είναι η ώρα να το μοιραστείς με το σύντροφό σου. Ξέρουμε πόσο σου αρέσουν τα ψέματα, αλλά ήρθε η στιγμή της αλήθειας και για σένα.

ταύρος

Μπορεί να έχεις στο πρόγραμμα να περάσεις όλο το Σαββατοκύριακο με τις πυτζάμες σου, αλλά το σύμπαν έχει διαφορετικά σχέδια για σένα.

δίδυμος

Φτιάξε το πρόγραμμά σου βάζοντας πρώτα τις δικές σου ανάγκες. Δεν είναι ανάγκη να πας γυμναστήριο το πρωί. Μπορείς απλά να περπατήσεις και να χαζεύεις γύρω σου.

καρκίνος

Ο Ήλιος σε αρμονία με τον Ποσειδώνα κι εσύ, ρομαντική μου ψυχή, ψάχνεις να βρεις τη θετική πλευρά της ζωής. Μπορείς να κανονίσεις κάτι για το Σαββατοκύριακο. Θα είναι χωρίς εμπόδια.

λέων

Η αρμονία Ήλιου – Ποσειδώνα, σε βοηθάει να βρεις το σπίτι των ονείρων σου. Ξέρουμε ότι σου αξίζουν μόνο παλάτια, αλλά θα μπορούσες να ζήσεις και σε κάτι πιο ταπεινό.

παρθένος

Κάνε το σφουγγάρισμα που λέγαμε και χθες. Η μία βραδιά θα κρατήσει ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Μην ευχαριστείς εμάς… Τον Ήλιο με τον Ποσειδώνα.

ζυγός

Μπορεί το Halloween να πέρασε, αλλά εσύ είσαι ζυγός. Θες πάντα να ντύνεσαι για να σε προσέχουν. Αυτή η καινούρια όψη των πλανητών σε βοηθάει να αναβαθμίσεις τη γκαρνταρόμπα σου.

σκορπιός

Ακολούθησε την καρδιά σου (αν έχεις) και θα βρεις νέα πηγή έμπνευσης για ό,τι κάνεις.

τοξότης

Το ένστικτό σου, σε συνδυασμό με την έμφυτη ευκολία που σε χαρακτηρίζει να προσελκύεις θετικά πράγματα, θα φέρουν λύσεις σε προβλήματα που είχες μέχρι τώρα.

αιγόκερως

Γεμάτο κολακευτικά μηνύματα θα είναι το inbox σου σήμερα. Μην το παίζεις ότι δεν σε νοιάζει, όλοι ξέρουμε τι ψώνιο είσαι και πόσο χαίρεσαι με τέτοια μηνύματα.

υδροχόος

Η θέση του Ήλιου είναι ιδανική για να εκπληρώσεις ακόμη μια κορυφή στα επαγγελματικά σου. Άσε τα πάρτι για το Σαββατοκύριακο.

ιχθύες

Οι προσδοκίες σου για το Σαββατοκύριακο όλο και αυξάνονται. Είτε μια εκδρομή, είτε κάποιο σεμινάριο, είτε μια απλή έξοδος σε θέατρο, θα σου μείνουν αξέχαστες.