Τα ζώδια για την ημέρα των ερωτευμένων
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για την ημέρα των ερωτευμένων

Τα ζώδια για την ημέρα των ερωτευμένων

Η «Χιόνη» μας πάγωσε λίγο παραπάνω, αλλά η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται να ζεστάνει λίγο την καρδιά και στα 12 ζώδια. Ας δούμε τη σημερινή μέρα σαν ένα διάλειμμα στις πλανητικές κρίσεις των τελευταίων ημερών.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια της Πέμπτης.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου, Άρης, σου δίνει μια έξτρα δόση ενέργειας σήμερα. Σαν να έχεις πιει ένα τριπλό εσπρεσσάκι. Καλό είναι αυτό. Και θα αντέξεις την πίεση της μέρας, αλλά θα έχεις και αντοχές να τα δώσεις όλα το βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είσαι single, είναι μια καλή μέρα να βγεις στο χαλαρό με φίλους και άτομα της οικογένειάς σου. Οι θέσεις των πλανητών σε κάνουν ελκυστικό και θα κρέμονται όλοι από τα χείλη σου. Αν είσαι σε σχέση, κάνε κάτι ρομαντικό. Μη βγεις πάλι για φαγητό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας είναι σε θέση που ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα των αισθηματικών σου. Ειδικότερα σήμερα, μπορείς να βγεις έξω και να… διαλέξεις ανάμεσα σε τόσους single που θα κυκλοφορούν «ελεύθεροι».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να είσαι από τα πιο ρομαντικά ζώδια, αλλά όταν έχεις δουλειά, δεν καταλαβαίνεις από Άγιο Βαλεντίνο. Φουλ δουλειά σήμερα για σένα και τα «ζουζουνίσματα» από Σαββατοκύριακο.

ΛΕΩΝ

Δουλειά, δουλειά, δουλειά και για σένα αρχηγέ μας. Ένα καινούριο project που είχες μόνο στο μυαλό σου, παίρνει πλέον σάρκα και οστά κι εσύ είσαι σε φάση που τα δίνεις όλα για να πετύχεις. Και θα το κάνεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα βρήκες να μην έχεις αυτοπεποίθηση καλό μας Παρθενάκι; Σήμερα που ο/η σύντροφός σου θέλει περισσότερη προσοχή από ποτέ; Πέρνα από ένα ανθοπωλείο πριν πας σπίτι σου το βράδυ για να μην έχεις γκρίνιες.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να είναι του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, αλλά με τον/την σύντροφό σου έχετε αφήσει στη μέση κάποιες παρεξηγήσεις από προηγούμενες μέρες. Χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου και θα πάνε όλα καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έμφαση στην οικογένειά σου θα δώσεις σήμερα, μιας και η προσοχή σου θα είναι αποκλειστικά στραμμένη στο σπίτι σου. Αν χρειαστείς βοήθεια, μη διστάσεις να τη ζητήσεις. Υπάρχει κόσμος που σ’ αγαπάει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν είσαι single σήμερα είναι μια καλή μέρα για σένα, μιας και νιώθεις έτοιμος για νέες περιπέτειες. Ιδανικό ταίρι σε παρόμοια φάση θα ήταν κάποιος που ανήκει στον αστερισμό των Διδύμων. Κι είστε καρμικό ζευγάρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν για ένα πράγμα νιώθεις εσύ τον απόλυτο έρωτα, αυτό είναι το χρώμα του χρήματος. Έτσι λοιπόν και σήμερα, θα γιορτάσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον «έρωτά» σου, μιας και θα προκύψουν ευκαιρίες στα ερωτικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα να βρεις τον έρωτα σε ένα αυστηρά επαγγελματικό δείπνο ή να σκεφτείς κάτι που αφορά στη δουλειά σου τη στιγμή που θα έπρεπε να σκεφτείς άλλα πράγματα. Καλό είναι να βάλεις προτεραιότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ιδανική η σημερινή μέρα για να εκφραστείς με τα λόγια που «πρέπει» στον/στην σύντροφό σου. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να δουλεύεις υπέρ το δέον, αλλά σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στο άλλο σου μισό.