Τα ζώδια της Πέμπτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης

Τα ζώδια της Πέμπτης

Ο Άρης μπαίνει απόψε το βράδυ στον Αιγόκερω και θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αν ξέρει κανείς να «διαβάσει» αυτή του τη φόρα και επιθετικότητα, μπορεί να βοηθηθεί σημαντικά από την παρουσία του.

κριός

Ο κυβερνήτης σου, Άρης, «ανακατεύεται» στα προσωπικά σου. Ευκαιρία να αναπτύξεις νέες στρατηγικές και να βρεις τρόπο να αφήσεις τα άσχημα πίσω σου. Μπορεί να μη γνωρίζεις πάντα πώς να διαχέεις την ενέργειά σου αποδοτικά, αλλά αυτό ακριβώς είναι που σε οδηγεί σε δημιουργικούς τρόπους να ασχοληθείς με τις προκλήσεις που προκύπτουν.

ταύρος

Ταυράκι μου, παρουσία του Άρη, θα πρέπει να παλέψεις μέχρι το τέλος του χρόνου στους τομείς της καριέρας και της φήμης για να έχεις αργότερα αποτελέσματα. Όση κούραση κι αν σου προκαλεί αυτό, δεν ξεχνάς την κοινωνική σου ζωή και γίνεσαι η ψυχή της παρέας. Ε ναι, η Πέμπτη είναι το νέο Σάββατο. Μη μείνεις μέσα απόψε!

δίδυμος

Τις εβδομάδες που έρχονται, θα είσαι σε διαρκή εγρήγορση και θα είναι πολύ καλές για να αναδείξεις τα επαγγελματικά σου. Αυτή η δυναμική περίοδος, θα σε κάνει να πάρεις πρωτοβουλίες, πράγμα που γενικά αποφεύγεις. Πρόσεχε γιατί από αύριο γυρίζει ανάδρομος ο Ερμής και δεν θα είναι το καλύτερό σου…

καρκίνος

«Money makes the world go round» ή εσύ που είσαι ευαίσθητο καρκινάκι δεν τα λογαριάζεις «τα δυο του μάτια σαν κοιτάζεις»; Όπως και να έχει, λεφτά σου έρχονται σήμερα και μάλιστα από αυτά που δεν υπολόγιζες. Ποντάρουμε σε πληρωμή από την ασφάλειά σου, πληρωμή δικαιωμάτων ή κάποιο bonus στη δουλειά.

λέων

Από την άλλη εσύ μοναδικό και ανυπέρβλητο λιοντάρι, έχε το νου σου γιατί θα αρχίζεις να ξοδεύεις λεφτά. Μην ανησυχείς όμως. Για καλό είναι. Είτε είναι η Black Friday (που είχες και στο χωριό σου) και θα σου ανανεώσει το σπίτι, είτε κάποιο ταξίδι που θα αρχίσεις να οργανώνεις από τώρα και θα αλλάξει γενικά τον τρόπο που σκέφτεσαι.

παρθένος

Έχεις δει ποτέ ζογκλέρ να παίζει με 20 μπαλάκια ταυτόχρονα; Ε, κάπως έτσι θα είναι η μέρα σου σήμερα. Δε σε φοβάμαι όμως. Είσαι survivor και το multi-tasking το έχεις στο αίμα σου. Αν θες μια extra συμβουλή, μη σχεδιάσεις τίποτα από πριν. Πήγαινε με τη ροή της μέρας για καλύτερα αποτελέσματα.

ζυγός

Αν κάθε φορά που σε παίρνει τηλέφωνο ο/η σύντροφός σου, ακούγεται το “I want to break free” των Queen, μάλλον ήρθε η ώρα να περάσεις στην… απέναντι όχθη. Ο κόσμος των singles είναι υπέροχος. Άσε που μπορείς να φτιάχνεις καινούριες ιστορίες κάθε φορά με το μυαλό σου, που τρέχει με 200km/h.

σκορπιός

Ο Άρης στον Αιγόκερω ανοίγει νέο κύκλο στον τομέα της διασκέδασης και των ερωτικών σου σχέσεων. Κι αυτό δε θα κρατήσει 2-3 μέρες φίλε μου σκορπιέ, αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ακούγεται ιδανικό, ειδικά για σένα που το σεξ καταλαμβάνει το 95% των καθημερινών σου σκέψεων.

τοξότης

Η παρουσία του Άρη σου δίνει άλλον αέρα και σε κάνει να βλέπεις τη ζωή πιο όμορφη. Think big, λοιπόν, προσέχοντας παράλληλα να μην πετάς στα σύννεφα. Είναι και για σένα μια ωραία περίοδος να βγαίνεις περισσότερο από το σπίτι, να γνωρίζεις καινούριο κόσμο και -γιατί όχι;- να αναζητήσεις τον/την καινούριο σου σύντροφο.

αιγόκερως

Μια ζωή θες να προγραμματίζεις και την τελευταία λεπτομέρεια, λες κι αν κάτι ξεφύγει θα χαθεί ο κόσμος. Ε, σε τέτοια περίοδο είσαι. Λογικό. Οι εκπτώσεις στα μαγαζιά και οι γιορτές που έρχονται είναι ιδανικός συνδυασμός για ψώνια και προγραμματισμό ενός ταξιδιού, ακόμα και μικρού, λόγω περιορισμένου budget.

υδροχόος

Η παρουσία του Άρη σου δίνει μεγάλη ώθηση σε ζητήματα καριέρας και προβολής γενικότερα. Οι δημοσιεύσεις στα social media γίνονται πόλος έλξης σε φίλους και όχι μόνο, που μαγεύονται από αυτόν τον υπαρκτό σουρεαλισμό που τόσο πιστά υπηρετείς. Δώσε λίγο παραπάνω σημασία στο/η σύντροφό σου.

ιχθύες

Είναι μια περίοδος υψηλής ενέργειας και παραγωγικότητας για σένα. Ο Άρης σου δίνει την αποφασιστικότητα που σου λείπει και σου επιτρέπει να δώσεις το 100% σου για να πετύχεις τους στόχους σου, όσο απίθανοι κι αν είναι αυτοί. Πρόσεχε λίγο παραπάνω με τις εξαρτήσεις σου, κυρίως τα κολλήματα σε πρώην.