Τα ζώδια της Πέμπτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης

Τα ζώδια της Πέμπτης

Ημέρα Ευχαριστιών σήμερα. Και μπορεί να μην τη γιορτάζουμε γύρω από ένα τραπέζι με γαλοπούλα, πουρέ, αρακά, κολοκύθα και cranberries, αλλά σίγουρα είναι μια μέρα να αποδείξουμε σε σημαντικούς ανθρώπους, πόσο τους ευχαριστούμε που είναι στη ζωή μας.

κριός

Έχε τα μάτια σου ανοιχτά σήμερα καλό μου Κριάρι. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες για extra εισόδημα, αλλά θα υπάρχουν και παγίδες. Ψάξε να βρεις τις διαφορές ανάμεσα σε αυτά που φαίνονται καλά και σε αυτά που όντως είναι και προετοιμάσου για κάθε ενδεχόμενο. Μην κανονίσεις βραδινή έξοδο. Κράτα δυνάμεις για το Σαββατοκύριακο.

ταύρος

Το inbox σου θα γεμίσει προσκλήσεις για εξόδους της τελευταίας στιγμής. Σκέψου καλά πού θες να πας και πού όχι, αλλά Ταυράκι πρόσεχε! Ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία και μπορεί να απαντήσεις θετικά σε λάθος μήνυμα. Το νου σου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Το ίδιο ισχύει και στη δουλειά. Δώσε προσοχή στη λεπτομέρεια.

δίδυμος

Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στον Τοξότη, ενώ ο Δίας είναι ήδη εκεί εδώ και λίγες μέρες. Κι ό,τι καλό (ή κακό) συμβαίνει στο απέναντι ζώδιο από το δικό μας, αντανακλά και σε μας. Μέρες ανεμελιάς στο σπίτι και την οικογένειά σου είναι αυτές που έρχονται. Δώσε λίγη προσοχή τις ώρες που είσαι στη δουλειά και μετά απόλαυσε την οικογενειακή θαλπωρή.

καρκίνος

Έχεις κανονίσει κάτι για το Σαββατοκύριακο; Αν όχι, είναι τέλειες μέρες να κανονίσεις ένα μοναδικό δείπνο στο σπίτι σου. Θα σου έρθουν όλα εύκολα. Θα σκεφτείς τις καλύτερες συνταγές και την πιο όμορφη διακόσμηση και όλα θα λειτουργήσουν στην εντέλεια. Όλοι θα θαμπωθούν. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος ξεκίνα από σήμερα τις ετοιμασίες.

λέων

Αν νιώθεις καταπιεσμένος στο σπίτι σου με τα διάφορα projects που ετοιμάζεις, μην ανησυχείς. Είναι φυσιολογικό να σου συμβαίνει. Μόλις είναι όλα εντάξει στον τομέα αυτόν θα έρθουν καλύτερες μέρες για σένα. Μέχρι τότε… υπομονή! Αν θες να δοκιμάσεις λίγο τη σχέση σου με το σύμπαν, παίξε ένα τυχερό παιχνίδι σήμερα.

παρθένος

Από σήμερα και για λίγες μέρες, ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα μπορέσεις να φτιάξεις όλες τις σχέσεις σου. Είτε είχες κάποιο θεματάκι με την παρέα σου, είτε την οικογένεια, είτε τον/την σύντροφό σου είναι ιδανικές μέρες να τα λύσεις. Ο Δίας στον Τοξότη επηρεάζει θετικά όλα τα μεταβλητά ζώδια κι έτσι νιώθεις κι εσύ αυτή τη θετική αύρα του.

ζυγός

Μην ανησυχείς τόσο πολύ για την εμφάνισή σου! Τις τελευταίες μέρες η μόνη σου έννοια είναι το πώς φαίνεσαι. Ξέρουμε πού φτάνει η ματαιοδοξία σου και μόνο πως όταν δείχνεις καλά νιώθεις καλά, αλλά ήρθε ο καιρός να το αλλάξεις. Βρες τρόπους να φτιάξεις το «μέσα» σου. Διάβασε κανένα βιβλίο, πήγαινε σε κάποιο σεμινάριο αυτοεκτίμησης, κάνε κάτι!

σκορπιός

Ένα μεγάλο μυστικό της εταιρίας που δουλεύεις θα γίνει γνωστό σήμερα. Είτε συμμετέχεις σε αυτό, είτε το μάθεις τυχαία, θα επηρεάσει σημαντικά τη θέση σου και θα σου φέρει συναισθήματα κακίας και ζήλιας. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις διαλογισμό, γιατί με την εκδικητικότητα που έχεις έμφυτη, δεν τους βλέπω καλά τους συναδέλφους σου.

τοξότης

Ο Ήλιος μπαίνει σήμερα στο ζώδιό σου, ο Δίας είναι ήδη εκεί κι η ζωή είναι ωραία! Ευκαιρία να ψάξεις την περιπέτεια σε μονοπάτια που μέχρι σήμερα δε σου περνούσαν από το μυαλό. Οργάνωσε ταξίδια που οδηγούν σε πνευματικά μονοπάτια. Δες το Eat, Pray, Love να πάρεις λίγη έμπνευση και να χαλαρώσεις απόψε το βράδυ.

αιγόκερως

Μυστηριώδεις θαυμαστές θα εμφανιστούν τις προσεχείς μέρες, που θα σου προτείνουν μάλιστα και ευκαιρίες για extra εισόδημα. Το νου σου, όπως και οι Κριοί, γιατί με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία πολλά κρύβονται πίσω από το προσωπείο του «καλού». Όλοι ξέρουν πόσο εγκρατής είσαι, αλλά όταν σε κολακεύουν ξυπνάει ο άλλος σου εαυτός.

υδροχόος

Μια επιφώτιση θα σου έρθει σήμερα. Θα συνειδητοποιήσεις πόσο σημαντικοί είναι για σένα οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου: η οικογένεια, οι φίλοι, ο/η σύντροφος. Ο μικρός Υδροχόος ενηλικιώθηκε κι ανακαλύπτει τον κόσμο. Κοίτα όμως, να τους το δείξεις και να μην το κρατήσεις για τον εαυτό σου, όπως κάνεις πάντα.

ιχθύες

Συνήθως είσαι εσύ το άτομο που κλαίγεται στους γύρω του και χρειάζεται λίγη στοργή, αγάπη και το γνωστό παιδικό αφρόλουτρο. Τον τελευταίο καιρό, λόγω της παρουσίας του Άρη στο ζώδιό σου, ο δυναμισμός σου χτυπάει κόκκινο κι όλοι έρχονται σε σένα για συμβουλές και μια ζεστή αγκαλιά. Απόλαυσέ το, γιατί τίποτα δεν κρατάει για πάντα.