Τα ζώδια της Πέμπτης: Η Πανσέληνος φέρνει αβεβαιότητα
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης: Η Πανσέληνος φέρνει αβεβαιότητα

Τα ζώδια της Πέμπτης: Η Πανσέληνος φέρνει αβεβαιότητα

Έρχονται αλλαγές για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Διδύμου, μας δημιουργεί έντονα το αίσθημα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας σε επαφές και μετακινήσεις.

Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του 23ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να κάνουν κάποιες αλλαγές στη ζωή τους, για τις οποίες δεν είναι ακόμα έτοιμοι!

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με την σημερινή Πανσέληνος στο Δίδυμο, θα έρθουν κάποια προβλήματα ή και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και μετακινήσεις, ενώ επιπλέον, ορισμένες αποκαλύψεις κουτσομπολιών ή συζητήσεων, θα σε απογοητεύσουν και θα σε προσγειώσουν απότομα! Επίσης, συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, απαιτούν την προσοχή σου, την ωριμότητα και την ψυχραιμία σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Πανσέληνος στο Δίδυμο, ξυπνάει τώρα κάποιες ανασφάλειες σου, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα σου και πιθανόν αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική και υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, απέναντι στα πρόσωπα που θα συναναστραφείς και έτσι, πολύ πιθανόν να υπάρξουν προστριβές. Η ημέρα απαιτεί από σένα, λογική, ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή στους στόχους σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, με την σημερινή Πανσέληνο στο δικό σου ζώδιο, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, πως πρέπει άμεσα να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα, ξεκινώντας νέες στρατηγικές διεκδίκησης των στόχων σου και να αποδεχθείς την όποια αλλαγή ή εξέλιξη έρθει, σε κάθε τομέα της ζωής σου. Περιόρισε όσο μπορείς, συναισθηματική έξαρση, νεύρα, ευθιξία και υπερευαισθησία!

Kαρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή Πανσέληνος στο Δίδυμο, θα φέρει συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση, προκαλώντας σου, αρκετά άγχη, ιδίως αν δεν είχες φροντίσει μέχρι τώρα, την διαφύλαξη των μυστικών σου και κάποιων παρασκηνιακών σου δράσεων. Πιθανόν τώρα, να κινδυνέψεις από αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να πλήξουν την διεκδίκηση κάποιων προσωπικών σου στόχων και σκοπών.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, με την Πανσέληνο σήμερα στο Ζώδιο του Διδύμου σήμερα, δίνεις προτεραιότητα στις φιλίες σου, αλλά παράλληλα είσαι και υπερβολικά απαιτητικός από τους φίλους σου, γεγονός που θα φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις. Επικεντρώσου στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις καλοπροαίρετα και άλλαξε τακτική, όσον αφορά έναν πολύ σημαντικό στόχο που διεκδικείς εδώ και καιρό.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Δίδυμου, σε προειδοποιεί, για άμεση συνετή, λογική και ώριμη συμπεριφορά. Παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, τα οποία ενδεχομένως να καταστρέψουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, που τόσο καιρό είχες φτιάξει! Φρόντισε να έχεις τέλεια συμπεριφορά, ώστε να μην τρίξουν τα γερά θεμέλια σε διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, με την σημερινή Πανσέληνο στο Δίδυμο, αναμένονται κάποιες απογοητεύσεις, μετά από νέα ή ειδήσεις που δεν θα είναι βοηθητικές για τους στόχους και τους σκοπούς σου! Κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες ή μετακινήσεις, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα! Απέφυγε την τάση σου για υπερβολή και επιπολαιότητα και όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα, στην διατήρηση και την φροντίδα της ήρεμης και γαλήνιας καθημερινότητας σου, αλλά και της ψυχικής σου ηρεμίας, με την Πανσέληνο στο Δίδυμο. Πιθανόν βέβαια, να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Εσύ απλά, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις την αλήθεια, αφού πολλές μάσκες θα πέσουν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Πανσέληνο απέναντι σου, στο Δίδυμο, ορισμένα πρόσωπα, μέσα από επαφές, συναναστροφές και συναντήσεις, ίσως σε απογοητεύσουν και να σε φέρουν στα όρια σου. Πέρα από την προκλητική συμπεριφορά των γύρων σου όμως, θα πρέπει και εσύ να περιορίσεις την τάση σου για ξεσπάσματα και καυγάδες! Πρόκειται σαφώς για μια κρίσιμη ημέρα, για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Διδύμου, σε ωθεί να κινηθείς με σοφία, πρακτικότητα και απόλυτη οργάνωση, ώστε να απαλλαχθείς από ανασφάλειες, εκκρεμότητες και άγχη! Πολύ πιθανόν να αισθανθείς κάποιες στιγμές εξαντλημένος, αλλά κάποια πράγματα, πρέπει να τελειώσουν σήμερα και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, με την Πανσέληνο στο Δίδυμο, θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας και ενθουσιασμού, δεν περίμενες, μέσα από κοινωνικές συναναστροφές και εξελίξεις. Συνειδητοποιείς, πως η διεκδίκηση και η υλοποίηση των προσωπικών σου στόχων, γίνεται κάπως πιο δύσκολη σήμερα, αφού θα υπάρξουν καθυστερήσεις και μικρές αναποδιές, γεγονός που θα σε βγάλει από το πρόγραμμα σου και ενδεχομένως, να σε εκνευρίσει λίγο!

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Πανσέληνος στο Δίδυμο, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να προσέξεις πολύ, θέματα που αφορούν οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις, αλλά και υποθέσεις του σπιτιού! Ό,τι πρόκληση κι αν αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός, ώστε να μην βιώσεις εντάσεις ή ρήξεις. Μην επαναφέρεις παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν ξεπεραστεί.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr