Τα ζώδια της Πέμπτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Πέμπτης

Τα ζώδια της Πέμπτης

Η εβδομάδα σιγά, σιγά φτάνει στο τέλος της. Μετά τη Νέα Σελήνη της Τρίτης, έχετε θέσει στόχους κι είστε έτοιμοι να επωφεληθείτε από αυτή τη θετική θέση του φεγγαριού. Επίσης, ο Δίας που μπαίνει στον Τοξότη διευκολύνει πάσης φύσεως επεκτάσεις.

κριός

Ο Δίας μπαίνει στο «σπίτι» του, τον Τοξότη, κι αυτό σε βοηθάει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά.

ταύρος

Ο Δίας στον Τοξότη, όχι μόνο σε βοηθάει να θέσεις οικονομικούς στόχους, αλλά σου παρέχει και τα μέσα να το κάνεις.

δίδυμος

Είτε single, είτε σε σχέση, τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή πηγαίνουν όπως τα θέλεις, με την έλευση του Δία στον Τοξότη.

καρκίνος

Ο Δίας σου δίνει κάτι από το «άγγιγμα του Μίδα» στα επαγγελματικά, ειδικά αν κάνεις ένα πιο ελεύθερο επάγγελμα και βρίσκεις εσύ τους πελάτες σου.

λέων

Ξέρουμε ότι μπορείς να ερωτευτείς τον ίδιο τον έρωτα, αρκεί να μη βαριέσαι. Μην ανησυχείς, ο Δίας στον Τοξότη, θα σε κάνει να γράψεις ένα ολοκαίνουριο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή.

παρθένος

Ευκαιρία για μετακομίσεις και ανακαινίσεις φέρνει ο Δίας στον Τοξότη. Φόρα άνετα παπούτσια και βγες να ψάξεις για νέο σπίτι, έχοντας πάντα στην τσάντα σου αντιμικροβιακά  μαντηλάκια.

ζυγός

Ξέρεις τι θα κάνει εντύπωση στους άλλους κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που είσαι πολύτιμος σύμβουλος, όπου κι αν δουλέψεις.

σκορπιός

Μπορεί να φεύγει από το ζώδιό σου ο Δίας, αλλά δε σε αφήνει παραπονεμένο. Έχει ήδη στρώσει το έδαφος για να ανθίσουν τα οικονομικά σου.

τοξότης

“Dream Big” φίλε Τοξότη κι ο Δίας θα σε πάει όσο ψηλά ονειρεύεσαι. Λίγη προσοχή με τα κιλά σου μόνο.

αιγόκερως

Είσαι σε πλήρη αρμονία με το σύμπαν κι αυτή σου ακριβώς την ηρεμία είναι που εκτιμούν οι φίλοι σου.

υδροχόος

Ο Δίας στον Τοξότη προάγει την κοινωνικότητά σου και σου φέρνει ευκαιρίες για καριέρα εκτός Ελλάδος.

ιχθύες

Τα καινούρια ξεκινήματα που σου έλεγα χθες ψαράκι μου, ισχύουν και σήμερα και θα ισχύουν για καιρό. Ήρθε η ώρα να ηγηθείς και να οδηγήσεις εσύ τη μοίρα σου.