Τα ζώδια της Τετάρτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης

Τα ζώδια της Τετάρτης

Μπορεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να πλησιάζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα 12 ζώδια έχουν απόλυτα ερωτική διάθεση. Άλλωστε, όπως είπαμε, είναι λίγο περίεργες αυτές οι μέρες.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια της Τετάρτης.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα κάνεις κάποια σημαντικά ραντεβού που θα αφορούν στη συνέχιση ή όχι της καριέρας σου εκεί που εργάζεσαι. Ακόμα κι αν φύγεις νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζες θα είναι για καλό και σίγουρα θα ανασάνουν οι γύρω σου, που τους είχες τρελάνει στη γκρίνια.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι μια μέρα που σου επιτρέπει να κάνεις το αγαπημένο σου «χόμπι» με επιτυχία. Μιλάω βέβαια γι’ αυτό το «μαμαδίστικο» ένστικτο που έχεις και τη μόνιμη διάθεσή σου να «διδάσκεις». Όπου κι αν το εφαρμόσεις θα σου βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή σου σήμερα στρέφεται γύρω από τα προβλήματα των κοντινών σου ανθρώπων. Όχι από περιέργεια ή κουτσομπολιό, αλλά γιατί όλοι νιώθουν ότι μπορούν να στηριχτούν σε σένα για να τους δώσεις λύση σε ό,τι τους απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή μέρα για τα ζώδια του νερού σήμερα να περάσουν λίγη ώρα με το άλλο τους μισό, ειδικά για το πιο αγαπησιάρικο και ρομαντικό. Ναι, για σένα μιλάω Καρκινάκι μου. Δες το σαν «προθέρμανση» για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα σου ανατεθεί να κάνεις ένα ιδιαίτερα σημαντικό project στη δουλειά σου. Μην το φοβηθείς. Ανάλαβέ το και δώσε όλο σου το χρόνο και την προσοχή σε αυτό. Μη σου κάνει εντύπωση κάποια προαγωγή άμα το τελειώσεις με επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είτε είσαι φοιτητής σε κάποιο πανεπιστήμιο, είτε ένας «απλός» φοιτητής της ζωής, σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για σένα να δεις πώς μπορείς να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στο κομμάτι της δια βίου μάθησης.

ΖΥΓΟΣ

Αν έχεις στην 2-do-list σου σήμερα κάτι που να αφορά σε ακίνητη περιουσία, σίγουρα θα βρεις λύση σε ό,τι σε απασχολεί. Είτε αυτό αφορά σε δάνειο, είτε σε ενοικίαση καινούριου χώρου, είτε ακόμη και σε αγορά, τα πράγματα είναι ευνοϊκά για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προτεραιότητά σου σήμερα θα είναι ο/η σύντροφός σου. Σου είναι όλο και ευκολότερο μέρα με τη μέρα να παίρνετε αποφάσεις μαζί και να περνάτε πράγματα μαζί. Βασικά, το θέμα είναι το «μαζί». Όχι μόνο το απολαμβάνεις, αλλά σου κάνει και καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή σου μέρα, φίλε μας Τοξότη, είναι αφιερωμένη στη δουλειά. Θα υπάρξουν στιγμές που θα εκπλήξεις ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό με τις επιδόσεις σου. Το καλύτερο, βέβαια, είναι ότι θα δουν τη δουλειά σου και οι ανώτεροί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν δεν έχεις παιδιά, θα ακούσεις ένα καμπανάκι να χτυπάει ρυθμικά και να σου λέει ένα «εγώ πότε θα γίνω μάνα». Καταλαβαίνεις ότι είναι καιρός να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να γίνεις γονιός. Αν είσαι ήδη, θα φερθείς πιο υπεύθυνα στα παιδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κακομάθεις τον εαυτό σου. Ίσως προτιμήσεις να περάσεις περισσότερες ώρες στο σπίτι σου για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Καλό θα ήταν να αφιερώσεις το βράδυ στην οικογένειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν έχεις να κάνεις μια παρουσίαση ή να βγάλεις λόγο σε κάποιο ακροατήριο, να ξέρεις ότι θα τα πας καλύτερα από όσο πιστεύεις. Με έναν όρο. Θα πρέπει να μιλήσεις από την καρδιά σου για να νιώσουν άνετα όσοι σε ακούσουν.