Τα ζώδια της Τετάρτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης

Τα ζώδια της Τετάρτης

Λίγο μπερδεμένα τα ζώδια της Τετάρτης, όπως κι η ίδια η μέρα. Άλλοι έχουν πλήρη εύνοια, όπως οι Τοξότες και οι Ιχθύες, κι άλλοι δεν είναι στα πάνω τους, όπως οι Κριοί κι οι Σκορπιοί. Υπομονή, σε λίγες μέρες ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία κι όλα τα ζώδια θα χαμογελάσουν ξανά.

κριός

Διαφορετική τροπή θα πάρει σήμερα, από αυτή που περίμενες, το love story που σε βασανίζει τον τελευταίο καιρό. «Ό, τι είναι για καλό», λένε οι νόμοι του Σύμπαντος κι εσύ το ξέρεις καλά αυτό, μιας κι είσαι από τα πιο δυνατά ζώδια. Ευκαιρία να ξεκινήσεις και γυμναστήριο, γιατί τώρα χτίζονται τα καλοκαιρινά κορμιά, όχι το Μάιο.

ταύρος

Ξέρουμε ότι το να βγαίνεις έξω και να κοινωνικοποιείσαι δεν είναι και το καλύτερό σου. Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τον τελευταίο καιρό κάνεις σημαντικές προόδους. Μιας κι είσαι σε τέτοιο mood, μην το χαλάσεις. Βγες σήμερα για ένα χαλαρό ποτάκι. Πρόσεχε μόνο, μην το ξενυχτίσεις πολύ γιατί δουλεύεις αύριο.

δίδυμοι

Ο Ερμής είναι ακόμα σε ανάδρομη πορεία και δε λέει να σε αφήσει να το ξεχάσεις. Προφορικές παρεξηγήσεις σήμερα θα υπάρχουν στο σπίτι σου, στη δουλειά σου, στο γυμναστήριο, στο φροντιστήριο, οπουδήποτε τέλος πάντων συναναστρέφεσαι ανθρώπους. Λίγη υπομονή και λίγη προσοχή κι από το Σαββατοκύριακο θα είσαι εντάξει.

καρκίνος

Η θέση που βρίσκεται ο Ουρανός κι η Αφροδίτη επηρεάζουν τον τομέα της οικογένειας (που τόσο πολύ αγαπάς). Ακόμα κι αν χρειαστεί, λοιπόν, να δουλέψεις παραπάνω στη δουλειά, μην το πάρεις κατάκαρδα. Οργάνωσε από τώρα μια μικρή εξόρμηση για το Σαββατοκύριακο, που θα έχει γυρίσει και σε ορθή πορεία ο Ερμής.

λέων

Θες να σε θαυμάζουν όλοι; Δως τους ένα λόγο. Για παράδειγμα, αυτό που σχεδιάζεις κι έχει να κάνει με τέχνη, είναι οι μέρες που θα έχει απόλυτη επιτυχία. Μη σου πω να ξεκινήσεις ήδη να γράφεις τον ευχαριστήριο μονόλογό σου για τα Όσκαρ, μιας κι από βδομάδα που θα είναι σε ορθή πορεία ο Ερμής, όλα μπορεί να συμβούν.

παρθένος

Ο Άρης στον τομέα των σχέσεων είναι πηγή έμπνευσης για σένα. Όσοι άνθρωποι είναι γύρω σου τον τελευταίο καιρό, είτε στον τομέα της δουλειάς, είτε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, εμπνέονται από τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και νιώθουν οικεία κοντά σου. Συνέχισέ το!

ζυγός

Ευκαιρίες προκύπτουν σήμερα για σένα στα ερωτικά σου. Η Αφροδίτη σε βοηθάει να προσελκύσεις άτομα που παλιότερα ίσως να μη σου έδιναν ευκαιρία, so go for it! Λίγη προσοχή στη δουλειά σου, μιας κι ο Ερμής που είναι ακόμη ανάδρομος φέρνει μικροπαρεξηγήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις μεγαλύτερες του φυσιολογικού.

σκορπιός

Εσένα, φίλε Σκορπιέ, η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε επηρεάζει στο κομμάτι των οικονομικών κι ειδικότερα των… χρεών. Για το λόγο αυτό, καλό θα ήταν να πληρώνεις πολύ νωρίτερα τους λογαριασμούς σου, για να μη γίνει οποιουδήποτε τύπου παρεξήγηση. Στα επαγγελματικά σου είσαι σταθερά καλά, δε χρειάζεται ανησυχία.

τοξότης

Ο Ήλιος κι ο Δίας παραμένουν στο ζώδιό σου και σε κάνουν να λάμπεις, δίνοντάς σου έμπνευση στην… κουζίνα! Ναι, φίλε Τοξότη. Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για σένα για να φτιάξεις το δείπνο που ήθελες εδώ και καιρό. Μην ξεχάσεις στο επιδόρπιο να βάλεις μπόλικη σοκολάτα. Έτσι κι αλλιώς, Ήλιος και Δίας δε θα σε αφήσουν να πάρεις κιλά.

αιγόκερως

Επιτέλους και μια ωραία είδηση για σένα: Ανταμοιβή! Αυτό που περιμένεις τόσο καιρό, επιτέλους σε βρίσκει. Μπορεί ο Ερμής να είναι ακόμη σε ανάδρομη πορεία, αλλά η παρουσία του Άρη στους Ιχθύες σε βοηθάει ώστε να πραγματοποιείς τους στόχους σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

υδροχόος

Οικονομικές ευκαιρίες σήμερα για σένα φίλε μας Υδροχόε. Κάτι που είχες στο μυαλό σου, όχι μόνο παίρνει σάρκα και οστά, αλλά σου δίνει και τη μέγιστη ανταμοιβή. Στα προσωπικά σου, έχεις ακόμα εκείνο το δίλημμα των προηγούμενων ημερών, αλλά από το Σαββατοκύριακο που επανέρχεται στην ορθή του πορεία ο Ερμής θα πάρεις τη σωστή απόφαση.

ιχθύες

Με την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου, όλοι σου οι στόχοι σου παίρνουν σάρκα και οστά. Ό, τι εμπνευστείς μπορείς να το πετύχεις, χωρίς να σε επηρεάζει αρνητικά η ανάδρομη παρουσία του Ερμή. Όσο κρατήσει η φάση αυτή, κοίτα να το ευχαριστηθείς.