Τα ζώδια της Τετάρτης: Απολαμβάνουμε αγαπησιάρικη και καλοπροαίρετη διάθεση
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης: Απολαμβάνουμε αγαπησιάρικη και καλοπροαίρετη διάθεση

Τα ζώδια της Τετάρτης: Απολαμβάνουμε αγαπησιάρικη και καλοπροαίρετη διάθεση

Ποια ζώδια εκπληρώνουν τους στόχους τους;

Ερμής σε Εξάγωνο με Ποσειδώνα σήμερα και απολαμβάνουμε αγαπησιάρικη και καλοπροαίρετη διάθεση!

Το συναίσθημα, η γενναιοδωρία και η συμπόνια, βοηθούν τους στόχους των ζωδίων του Νερού και της Γης του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ευνοούνται σήμερα, η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, η επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων και η βελτίωση της κοινωνικής σου υπόστασης. Καταφέρνεις μέσω της επικοινωνιακής οδού, να αναγνωρισθείς κοινωνικά, να βιώσεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ χαρούμενη οικογενειακή ζωή και καθημερινότητα και να πάρεις χαρά, μέσα από την εδραίωση της προσωπικής σου επιτυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις και πετυχαίνεις στόχους, που αρκετό καιρό τώρα σχεδίαζες. Επιπλέον, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις και γενικά, μία θετικότατη και εποικοδομητική ημέρα έφτασε για σένα και έτσι γίνεσαι ξανά αισιόδοξος, χαρούμενος, δημιουργικός και ανανεωμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, μάθε να εμπιστεύεσαι τους άλλους, αφού πρώτα βεβαιωθείς για τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου. Χρησιμοποίησε το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου, ώστε να καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες τώρα! Προσπάθησε να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου στον καθένα, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν την ευτυχία και τις επιτυχίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, καταφέρνεις σήμερα και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, γι’αυτό μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Γενικά, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει, ωφέλιμες επαφές, συζητήσεις, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις και συναντήσεις.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, σου προσφέρει την ιδανική μέρα για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης. Γενικά, στην καθημερινότητα σου, είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου και τους καλούς σου τρόπους! Η όψη θα σε βοηθήσει πολύ όσον αφορά την εμφάνιση σου, αφού θα αποφασίσεις δυναμικές αλλαγές, που θα εντυπωσιάσουν τον περίγυρο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, ευνοούνται, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Γενικά, είναι μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, για ο,τιδήποτε επιθυμείς και έχεις ως στόχο. Μπορείς επίσης, να αναμένεις πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, οι δικοί σου άνθρωποι σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους, κυρίως μέσα από πράξεις, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς. Γενικά σήμερα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και επιτέλους σταθεροποίηση! Μία ευχάριστη εξέλιξη, που αφορά μία εκκρεμότητα του παρελθόντος και έχει να κάνει με οικιακά θέματα, θα κλείσει σήμερα και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις, όπως και μηνύματα ή στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Γενικά θα αισθανθείς πολύ δημοφιλής, αφού είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος κοινωνικά! Μπορείς σήμερα, να αποκτήσεις ό,τι ποθείς, με μία σου μόνο λέξη! Ξεχωρίζεις για το κοφτερό σου μυαλό, το αξιοθαύμαστο λέγειν σου και την λαμπερή σου προσωπικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα φίλε Τοξότη, το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αποτελεί για σένα την ιδανική ευκαιρία, για να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με πιο κοντινά άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν. Επιπλέον, κάποια γεγονότα, ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σου και την αυτοεκτίμηση σου, όπως και την αποφασιστικότητα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σήμερα, ο γοητευτικός τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιοθαύμαστος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός μεγάλους στόχου. Γενικά αφέσου, στην καθοδήγηση της καρδιάς σου και ένα χαρούμενο νέο, θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα, με τις σημερινές συγκυρίες και γεγονότα! Προσφέρεις αγάπη παντού, αλλά λαμβάνεις ακόμα περισσότερη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, ακολούθησε χωρίς δισταγμό την διαίσθηση σου, σε ό,τι κι αν κάνεις, αφού μπορείς να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και να ξέρεις τι σου γίνεται. Η ημέρα θα φέρει σίγουρα μία αποκάλυψη ενός μυστικού! Όλο αυτό, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις στόχους και σκοπούς, ώστε να τους πετύχεις στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, δένεσαι πιο πολύ συναισθηματικά με φίλους τώρα και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μεταλλαχτεί σταδιακά σε μία ισχυρή φιλία. Γενικά, έχεις όραμα και θέληση, γεγονός που θα φέρει γρήγορες και θετικές εξελίξεις στην καθημερινότητα σου! Επίσης ευνοείσαι, σε αλλαγές που θες να κάνεις και σε υψηλούς στόχους που επιθυμείς να εκπληρώσεις.