Τα ζώδια της Τετάρτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τετάρτης

Τα ζώδια της Τετάρτης

Μπορεί η Τρίτη και 13 να έφερε λίγες δυσκολίες, αλλά σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Ειδικότερα, τα ζώδια της φωτιάς, δώστε βάση στην ομαδική δουλειά.

κριός

Μέρες ευκαιριών στα επαγγελματικά σου φίλε μου Κριέ. Ενίσχυσε το ομαδικό σου πνεύμα για καλύτερα αποτελέσματα.

ταύρος

Η Τρίτη και 13 δε σου πήγε, αλλά σήμερα είναι μια καλή μέρα για σένα. Όπου εστιάσεις, θα έχεις καλό αποτέλεσμα.

δίδυμος

Ξέρουμε ότι είσαι πολύ κοινωνικός (φευ!), αλλά καλό είναι αυτές τις μέρες να δώσεις λίγη σημασία στην ανεξαρτησία σου.

καρκίνος

Παραγωγική μέρα η σημερινή ευαίσθητό μου καρκινάκι. Το μόνο που σου λείπει είναι η πίστη σου για ένα καλύτερο μέλλον. Βοήθησε τον εαυτό σου!

λέων

Ωραία μέρα για ομαδική δουλειά σήμερα. Ναι, ξέρουμε, είσαι ο καλύτερος, αλλά όταν δουλεύεις με παρέα βελτιώνεσαι (πάντα υπάρχει περιθώριο).

παρθένος

Προσοχή σήμερα, γιατί είναι η μέρα που γυρίζουν πάσης φύσεως πρώην, από συνεργάτες έως συντρόφους. Τα πισωγυρίσματα δεν είναι για σένα.

ζυγός

Στο λέμε εδώ και λίγες μέρες, αλλά δεν μας ακούς. Γίνε ειλικρινής απέναντι σε εκείνους που δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα όπως εσύ.

σκορπιός

Όσο βαρετή κι αν βρίσκεις τη δουλειά σου, είσαι τόσο δημιουργικός Σκορπιέ μου, που μπορείς να την μετατρέψεις σε κάτι glamorous.

τοξότης

Αυτή την «τέλεια ιδέα» που έχεις στη δουλειά, καλό είναι να τη μοιραστείς με τους συνεργάτες σου για να φτιάξετε κάτι νέο και μοναδικό.

αιγόκερως

Παραδόξως, διανύεις περίοδο γλυκύτητας και οι γύρω σου θέλουν να κάνουν παρέα μαζί σου. Αν καταφέρεις να μη γκρινιάξεις, θα είσαι η ψυχή της παρέας.

υδροχόος

Ξέρουμε ότι το μυαλό σου δουλεύει μπροστά από την εποχή του. Κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που τα προβλήματα του παρελθόντος παραμένουν άλυτα. Κάνε κάτι γι’ αυτό.

ιχθύες

Η διαίσθησή σου δεν κάνει λάθος κι αυτές τις μέρες προσπαθεί κάτι να σου πει. Ακολούθησέ το χωρίς δεύτερες σκέψεις.