Τα ζώδια της Τρίτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τρίτης

Τα ζώδια της Τρίτης

Ευκαιρίες για δουλειά ή περισσότερα χρήματα θα εμφανιστούν στα πιο πολλά ζώδια. Τίποτα όμως δε γίνεται χωρίς προσπάθεια, μην το ξεχνάτε. Στους πολύ ευνοημένους οι Τοξότες κι οι Δίδυμοι (με βοηθό το Δία) και οι Ιχθύες (με τον Άρη που τους έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης).

Κριός

Πρόσκληση θα δεχτείς σήμερα για ένα ταξίδι σχετικά μακρινό. Κι ενώ φαινομενικά σε βγάζει εκτός προγραμματισμού και σε γεμίζει κούραση, στο τέλος θα σε αποζημιώσει στο μέγιστο βαθμό, μιας και θα τονώσει την επαγγελματική σου εξέλιξη. Επίσης, ντύσου καλά πριν βγεις από το σπίτι, γιατί μπορεί να κολλήσεις ένα κρυολόγημα που θα σε δυσκολέψει.

Ταύρος

Απάντηση από κάτι που περιμένεις καιρό θα λάβεις σήμερα. Μπορεί να είναι από την έγκριση μιας υποθήκης για να προχωρήσει το δάνειό σου ή την απάντηση σε κάποια δουλειά που είχες κάνει καιρό πριν την αίτηση. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή πλησιάζει στο τέλος της κι εσύ είσαι έτοιμος να χαμογελάσεις μετά από, πραγματικά, πάρα πολύ καιρό.

Δίδυμοι

Ο Δίας από τον Τοξότη απέναντί σου, δίνει λάμψη στον ερωτικό σου τομέα. Εκμεταλλεύσου το προς όφελός σου, καθώς μια παλιά ιστορία αγάπης θα σου χτυπήσει ξανά την πόρτα. Αν φερθείς σωστά αυτή τη φορά, θα σε γεμίσει με χαρά και τη σταθερότητα που τόσο λες ότι δε θες, αλλά τόσο σου λείπει κατά βάθος. Στα επαγγελματικά στάσιμα τα πράγματα.

Καρκίνος

Είναι μια περίοδος που επενδύεις στην καριέρα σου. Δουλεύεις πολλές ώρες την ημέρα, κάνεις σεμινάρια ή άλλα μαθήματα, μοχθείς καθημερινά για το καλύτερο, ακόμα κι αν δε βλέπεις άμεσα αποτελέσματα. Πολύ καλά κάνεις, γιατί η ανταμοιβή βρίσκεται πλέον πολύ κοντά και σε περιμένουν πολύ όμορφα πράγματα. Πρόσεχε, μην παραμελείς την οικογένειά σου.

Λέων

Ποια η πιθανότητα να πας να πάρεις έναν καφέ στο χέρι και να πετύχεις τον/την πρώην σου που μένει 20 χιλιόμετρα μακριά; Όταν, καλή ώρα, ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία μιλάμε για βεβαιότητα! Σήμερα είναι η δική σου μέρα, γι’ αυτό ντύσου ωραία πριν φύγεις από το σπίτι. Δε θα ήθελες να σε δει απεριποίητο/η για κανένα λόγο. Το αν θα προκύψει κάτι παραπάνω εξαρτάται από σένα.

Παρθένος

Ήρθε η στιγμή να δεις τη ζωή σου από άλλη οπτική γωνία. Παρά το γεγονός ότι τα πόδια σου πατούν γερά στη γη, είναι καιρός να αρχίσεις να δίνεις ελπίδα και λύσεις στα προβλήματα των φίλων και της οικογένειάς σου. Επίσης, η Τρίτη είναι μια ωραία μέρα για after work drinks και σου δίνει τη δυνατότητα να δείξεις στους συναδέλφους σου ότι δεν είσαι τόσο αγέλαστος/η.

Ζυγός

Μπορεί ο χρόνος να σε πιέζει να υπογράψεις εκείνη τη συμφωνία ή το συμβόλαιο που εκκρεμεί, αλλά μη δίνεις σημασία. Δεν υπάρχει υπογραφή που να μην μπορεί να περιμένει μία εβδομάδα να έχει γυρίσει ωραία σε ορθή πορεία ο Ερμής. Γι’ αυτό αφιέρωσε λίγο χρόνο στον/στην σύντροφο και διάβασε ένα παραμύθι στα παιδιά σου.

Σκορπιός

Κάτι θέλεις να αλλάξεις στα επαγγελματικά σου αλλά δεν ξέρεις τι! Να κάνεις ένα καλό συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, να ανοίξεις ένα μαγαζί, να παρακολουθήσεις μαθήματα για να εξελιχθείς στη δουλειά σου ή απλώς να ζητήσεις μια αύξηση από το αφεντικό σου; Μεταξύ μας, τέτοιο χάος στο μυαλό του ούτε ο Δίδυμος δεν έχει. Υπομονή μέχρι το Σάββατο που γυρίζει ο Ερμής.

Τοξότης

Όλοι ενδιαφέρονται για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά τους, αλλά εσύ θέλεις πάντα να κάνεις τη διαφορά. Έτσι, στη φάση που είσαι αυτό που σε «τρώει» είναι το κομμάτι των ερωτικών σου. Πέρασες μια κρισούλα τώρα τελευταία κι απολαμβάνεις τη γαλήνη που έχεις ξαναβρεί στην αγκαλιά του άλλου σου μισού. Ευκαιρία να αρχίσεις να ασχολείσαι και με άλλα πράγματα.

Αιγόκερως

Η κρίση που πέρασες στα επαγγελματικά σου έχει αρχίσει να φθίνει σημαντικά και θα εξαφανιστεί σχεδόν αυτόματα με το τέλος του μήνα. Αυτό που κέρδισες (γιατί πάντα κερδίζουμε από το όποιο στραβοπάτημα) είναι η ελπίδα και η πίστη ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν. Κράτα αυτό το πολύτιμο δώρο ζωής και δείξε ευγνωμοσύνη σε εκείνους που σ’το χάρισαν.

Υδροχόος

Ακόμα δεν ξεκίνησε η βδομάδα κι άρχισαν οι κοινωνικές υποχρεώσεις. Πόσο -μα πόσο- Υδροχόος είσαι; Μπορεί να βρίσκεσαι στο επίκεντρο διαφορετικών παρεών, αλλά εκφράζεις με το ίδιο πάθος αυτές τις τρελές ιδέες σου. Και δεν υπάρχει άνθρωπος που να αμφιβάλλει για σένα. Φίλε Υδροχόε, είσαι σε τρελή φόρμα. Συνέχισέ το κι απόλαυσέ το.

Ιχθύες

Θυμάσαι μια παρουσίαση που είχες κάνει πριν μήνες στο γραφείο και στα μισά οι περισσότεροι κοιμήθηκαν; Ε, σαν από νάρκωση θα ξυπνήσουν σήμερα κι όχι μόνο θα τη θυμηθούν, αλλά θα σε ρωτήσουν λεπτομέρειες και θα θελήσουν να τη θέσουν σε εφαρμογή. Ο Άρης που έχεις στο πλευρό σου κάνει τον ανάδρομο Ερμή να φαίνεται μικρός κι ασήμαντος. Εύγε!