Τα ζώδια της Τρίτης
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Τρίτης

Τα ζώδια της Τρίτης

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή στο Σκορπιό, είναι ακόμη έκδηλη σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που τους φέρνει μερικές αμφιβολίες και εμπόδια σε θέματα επικοινωνίας. Στους τυχερούς της ημέρας (και του μήνα) είναι οι Τοξότες κι οι Ιχθύες.

Κριός

Μπορεί η Δευτέρα να μη μπήκε με το «δεξί», αλλά όσο πάει και καλυτερεύει η βδομάδα σου. Από σήμερα και μέχρι τέλος του μήνα, είναι μια καλή περίοδος για σένα να ασχοληθείς λίγο με θέματα σπουδών και γενικότερα αυτό που λέμε «δια βίου μάθηση». Ψάξε για κάποιο σεμινάριο που μπορεί να σε ενδιαφέρει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

Ταύρος

Αν περιμένεις απάντηση από κάποια δουλειά «μεγαλύτερη» αυτής που ήδη έχεις, είναι άδικος κόπος, τουλάχιστον γι’ αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος στον Σκορπιό. Από την Παρασκευή που ξαναβρίσκεις τις ισορροπίες σου, μπορείς να ελπίζεις στο «θαύμα» ή να ψάξεις για κάτι καινούριο.

Δίδυμοι

Ξέρεις ότι οι ικανότητές σου είναι μακράν περισσότερες από όσα έχεις αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Ε, μην τεμπελιάζεις. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις αυτά που αξίζεις. Συζήτησε με τον/την σύντροφό σου τα πλάνα σου και πάρε όλη τη βοήθεια που μπορεί να σου δοθεί. Η επιτυχία είναι δεδομένη, αρκεί να τολμήσεις.

Καρκίνος

Ωραία μέρα και για σένα στο κομμάτι της λεγόμενης «δια βίου μάθησης» κι όχι μόνο. Ο μαγικός κόσμος του internet είναι εδώ για να σου δείξει πώς μπορείς να εξελιχθείς πνευματικά, όχι μόνο με σεμινάρια που θα σε κάνουν καλύτερο στη δουλειά σου, αλλά και ταξίδια που θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

Λέων

Ένα δημιουργικό project που θα σου ζητηθεί στη δουλειά, θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά στον εαυτό σου. Μπορεί τον τελευταίο καιρό οι γύρω σου να αμφισβητούν ότι είσαι ο Βασιλιάς της Ζούγκλας, αλλά ήρθε ο καιρός να τους δείξεις πόσο ικανός είσαι. Στα συναισθηματικά σου, λίγη προσοχή στις παρεξηγήσεις του ανάδρομου.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, είναι μια κάπως αδιάφορη μέρα για σένα. Όλες σου οι σκέψεις έχουν επικεντρωθεί τον τελευταίο καιρό γύρω από μια ανακαίνιση που θέλεις να κάνεις κι έχεις αφήσει λίγο στην άκρη τα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής. Αν δεν ξεχνάς ότι γύρω σου, εκτός από έπιπλα, έχεις και ανθρώπους όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός

Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εσύ ταξιδεύεις στο δικό σου Σύμπαν. Ενώ, λοιπόν, είσαι σε μια καλή φάση στη δουλειά σου και πληρώνεσαι ικανοποιητικά, έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι όλα είναι απόλυτα βαρετά και ψάχνεις -ακόμα μια φορά στη ζωή σου- να δεις τι θα κάνεις όταν μεγαλώσεις. Μόνο που, φίλε μας Ζυγέ, το νου σου. Έχεις ήδη μεγαλώσει.

Σκορπιός

Παρόλο που δεν είσαι και ο πιο συναισθηματικός τύπος του ζωδιακού (ακριβώς το αντίθετο θα λέγαμε, αλλά δεν θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε) περνάς μια πολύ ρομαντική φάση κι όλο σκέφτεσαι τι γλυκό μπορείς να κάνεις για να εκπλήξεις το άλλο σου μισό. Καλά το πας. Και μόνο που σε βλέπει έτσι, σε ερωτεύεται ξανά.

Τοξότης

Αυτή η «χωρίς τέλος» τύχη σου κοντεύει να εκνευρίσει τους υπόλοιπους 11 του ζωδιακού να το ξέρεις. Βασικά, δεν το ξέρεις και δε σε νοιάζει να το μάθεις, γιατί έχεις μια απίστευτη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε τόσο καλά. Και το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι; Ότι όντως όλα θα πάνε τόσο καλά! Είναι ο μήνας σου, κοίτα να περάσεις τέλεια!

Αιγόκερως

Μια περίοδος αλλαγών ξεκινάει για σένα. Λογικό. Ο μήνας πριν τα γενέθλιά μας, είναι πάντοτε ένας μήνας που κοιτάμε να κλείσουμε παλιούς λογαριασμούς, να κάνουμε τους απολογισμούς μας και γενικότερα να καθαρίσουμε το έδαφος, ώστε να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο από τα γενέθλιά μας και μετά. Go for it!

Υδροχόος

Ψάχνεσαι για επενδύσεις; Δε μας διαβάζεις κάθε μέρα, εδώ και 3 βδομάδες σχεδόν, που σου λέμε να μην κάνεις τίποτα γιατί ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία; Ψάξε όσο θέλεις, κάνει τις έρευνές σου. αλλά μην πιστέψεις τίποτα και μην υπογράψεις τίποτα ακόμα. Από την επόμενη Δευτέρα, έχεις το ελεύθερο από εμάς, να κάνεις ό, τι θέλεις.

Ιχθύες

Είπαμε, με τον Άρη στο πλευρό σου, μπορείς να κάνεις όλα σου τα όνειρα πραγματικότητα. Προσοχή στη λεπτομέρεια: πρέπει να διαλέξεις το σωστό όνειρο. Δε μπορείς να σκέφτεσαι γενικά κι αόριστα, αλλά συγκεκριμένα όλα όσα θέλεις να πετύχεις. Δε ζητάς ποτέ μια πίτσα, αλλά λες συγκεκριμένα τα υλικά που θέλεις να περιέχει. Έτσι γίνεται και με τις ευχές.