Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο μόλις ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τα 12 ζώδια. Οι πλανήτες χαμογελούν στους περισσότερους και είναι έτοιμοι να φέρουν την άνοιξη στις καρδιές μας.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια του Σαββατοκύριακου.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθεις λίγο πιο ευαίσθητος απ’ ότι συνήθως τον τελευταίο καιρό. Επειδή όμως είσαι από εκείνους που την ευαισθησία τη θεωρούν ελάττωμα, η προσπάθειά σου να το κρύψεις, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά, ίσως σου δημιουργήσει πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πράγματα που σε ενόχλησαν μέσα στην εβδομάδα μην τα αφήσεις να χαλάσουν τη διάθεσή σου. Πάντα θα υπάρχει ένας άνθρωπος που θα σου χαλάει τη διάθεση. Καλό θα ήταν να μην ασχολείσαι καθόλου μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθεις λίγη παραπάνω ένταση από όση θα «έπρεπε», σε θέματα που αφορούν σε επενδύσεις χρημάτων και ακίνητη περιουσία. Μην τσιγγουνευτείς τίποτα γιατί έτσι επενδύεις στο μέλλον σου. Δώσε χρόνο και στην οικογένειά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως βρεις τον εαυτό σου αυτό το Σαββατοκύριακο να… σε συγκρίνει διαρκώς με άτομα της δουλειάς ή με άλλα μέλη της οικογένειάς σου. Μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις να σου «κάνουν» κι άσε τις συγκρίσεις μακριά.

ΛΕΩΝ

Προσπάθησε να είσαι όσο πιο δημιουργικός γίνεται για να βρεις τις λύσεις που θα φέρουν την ισορροπία στη ζωή σου. Αν μπορέσεις να συνδυάσεις δουλειά και ευχαρίστηση, θα έχεις μια ιδανική ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι από τους ανθρώπους που κρατούν πράγματα για τον εαυτό τους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το ασπάζεται απόλυτα ο/η σύντροφός σου, μιας και θέλει να είναι πιο εκδηλωτικός μαζί σου μπροστά σε φίλους και συγγενείς. Μην τον/την αποπάρεις.

ΖΥΓΟΣ

Αν πιστεύεις ότι ο άνθρωπος που έχεις σχέση αυτή τη στιγμή είναι ένας άνθρωπος που αξίζει, καλό θα ήταν σε όποια κόντρα ή διένεξη προκύψει αυτό το Σαββατοκύριακο, να κάνεις ένα βήμα πίσω ώστε να συνεχίσετε να είστε μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το project που έχεις αναλάβει στη δουλειά είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον σου. Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει να θυσιάσεις κάποιο από το χρόνο για τον εαυτό σου, ώστε να ασχοληθείς μαζί του. Πάνω απ’ όλα η ποιότητα. Μην το ξεχνάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, τα εργασιακά σου, θα μονοπωλήσουν τις σκέψεις σου. Ένας συμβιβασμός που είναι απαραίτητο να γίνει, θα τριγυρίζει στο μυαλό σου. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο καλύτερο θα είναι για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αλλόκοτη συμπεριφορά σου, σε έχει φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση στη δουλειά σου κι οι συνάδελφοί σου δικαίως σε κοιτάνε με μισό μάτι. Καλό θα ήταν αυτό το διήμερο να καθίσεις να σκεφτείς τα λάθη σου και να ζητήσεις συγγνώμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα απροσδόκητο έξοδο θα απασχολήσει το μυαλό σου αυτό το Σαββατοκύριακο. Είτε μικρό, είτε μεγάλο, είναι κάτι παροδικό που δεν σε επηρεάζει. Δώσε λίγο χρόνο στον/στην σύντροφό σου. Δεν υπάρχει μόνο η δουλειά σ’ αυτή τη ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν νιώσεις ότι στην σχέση με ένα φίλο ή μια φίλη προσφέρεις μόνο εσύ, τότε ήρθε η στιγμή να επανεξετάσεις τη «φιλία» σας. Μην φοβηθείς τις δραστικές αποφάσεις. Μόνο όποιος τολμάει κερδίζει στη ζωή του.