Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Επιτέλους Σαββατοκύριακο! Επιτέλους Δεκέμβριος! Επιτέλους ο Ερμής γυρίζει την Κυριακή σε ορθή πορεία, επιτέλους μπορούμε ξανά να αναπνεύσουμε χωρίς «τύψεις» και να μπούμε στο κλίμα των Χριστουγέννων, που τόσο μας είχε λείψει όσο ήταν ανάδρομος ο πλανήτης της επικοινωνίας.

κριός

Μην παίρνεις πολύ θάρρος, Κριέ μου, επειδή τα αισθηματικά σου πάνε καλύτερα. Σε θέματα δουλειάς, αλλάζουν λίγο οι ισορροπίες. Γι’ αυτό, τώρα που είναι Σαββατοκύριακο, κάνε ένα βηματάκι πίσω και δες πιο καθαρά τι συμβαίνει γύρω σου, για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ταύρος

Ο νέος μήνας μπήκε κι είναι ώρα για σένα να δεις εκ νέου τα οικονομικά σου. Μια οικονομική συνεργασία που είχες αφήσει πίσω ή κάποιο συμβόλαιο που δεν είχες υπογράψει, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, είναι ώρα να ξαναδείς τους όρους και να αναλάβεις δράση. Επίσης, προετοιμάσου για ξενύχτια αυτό το Σαββατοκύριακο.

δίδυμος

Παρατηρείς συχνά εκείνη τη συνάδελφο που μετά από τρεις εγκυμοσύνες είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ ή αυτόν τον τύπο που έχασε μέσα σε λίγους μήνες τόσα κιλά κι απορείς πώς τα κατάφεραν; Ε, ήρθε η στιγμή να τους ρωτήσεις. Όχι μόνο θα σου αποκαλύψουν τα μυστικά τους, αλλά πολλά από αυτά μπορείς να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου.

καρκίνος

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, σε έκανε όλη την εβδομάδα να σκέφτεσαι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είσαι το «παιδί για τα θελήματα» και σε γέμισε νεύρα; Χαλάρωσε. Γυρίζει σε ορθή πορεία, οι κακές σκέψεις εξαφανίζονται ως δια «μαγείας», χαρίζοντάς σου μια τρελή διάθεση για εξόδους με τους φίλους σου.

λέων

Με τον Ερμή να γυρίζει σιγά, σιγά σε ορθή πορεία, είναι ευκαιρία να δεις κι εσύ λίγο τα προσωπικά σου, που τόσο έχουν επηρεαστεί τον τελευταίο μήνα. Επίσης, δώσε χώρο και χρόνο στον εαυτό σου αυτό το Σαββατοκύριακο, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται και να υποδεχτείς τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου όπως του αξίζει.

παρθένος

Κοίτα, μπορεί ο Ερμής να σταματάει την ανάδρομη πορεία του αύριο, Κυριακή, αλλά εσύ από Δευτέρα αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τις ισορροπίες σου. Το Σαββατοκύριακο έχει ακόμη εντάσεις παντού. Στο σπίτι, στους φίλους, στον/στην σύντροφό σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις πολλές εξόδους αν αυτό δεν είναι απαραίτητο και να χαλαρώσεις.

ζυγός

Φίλε μας Ζυγέ, η ντουλάπα και το σπίτι σου έχουν το ίδιο χάος με το μυαλό σου. Πολλή πληροφορία και καθόλου οργάνωση. Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, είναι ιδανικό για να οργανωθείς. Φτιάξε ντουλάπα, στόλισε χριστουγεννιάτικο το σπίτι σου, άλλαξε διακόσμηση στο σαλόνι, κάνε κάτι τέλος πάντων.

σκορπιός

Αν περιμένεις κάποιο courier, βεβαιώσου ότι έχεις δώσει τη διεύθυνση σωστά. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος και δυσκολίες στον τομέα της επικοινωνίας σίγουρα θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Ωστόσο, με μικρό έλεγχο, όλα διορθώνονται. Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι ωραίο για να γνωρίσεις κόσμο και να διασκεδάσεις με την καρδιά σου.

τοξότης

Με το Δία στο πλευρό σου, όλα είναι πιο εύκολα. Θυμάσαι εκείνη την ιδέα που είχες; Ε, ήρθε η ώρα να την υλοποιήσεις. Στο πλευρό σου θα βρεθούν φίλοι και γνωστοί, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το νου σου όμως! Δεν έρχονται όλοι για καλό. Κάποιοι θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από το πόσο δημοφιλής είσαι.

αιγόκερως

Παρά το γεγονός ότι είναι Σαββατοκύριακο, δεν θα σταματήσουν να σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου. Δεν θα είναι για κακό όμως, μην ανησυχείς. Θετικά σχόλια θα λάβεις από τους συναδέλφους σου κι ίσως κάποια από αυτά φτάσουν στ’ αυτιά του αφεντικού σου και σου δώσει την αύξηση που περιμένεις εδώ και καιρό.

υδροχόος

Αν ασχολείσαι με τις πωλήσεις, αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρεις τον τρόπο να αποτυπώσεις το στίγμα σου στο παγκόσμιο στερέωμα. Ναι, καλά διάβασες. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο κι ειδικά ένα ζώδιο του αέρα, όπως εσύ, δεν θα έπρεπε καν να απορεί. Σύμμαχοί σου θα είναι μια διεθνής internet-ική καμπάνια και ένα υπερατλαντικό ταξίδι.

ιχθύες

Επαγγελματικά και για σένα, Ψαράκι μου, τα νέα του Σαββατοκύριακου. Επενδύσεις και συνεργασίες θα αποβούν εξαιρετικά προσοδοφόρες για σένα τους προσεχείς μήνες, αρκεί να βάλεις τώρα τις βάσεις. Τέλος, χρειάζεται προσοχή σε θέματα υγείας. Ένα απλό κρυολόγημα ή ένα γλίστρημα στο δρόμο, μπορεί να σε δυσκολέψουν για λίγες εβδομάδες.