Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Όσο δύσκολα κι αν είναι τα «πλανητικά» μας, το Σαββατοκύριακο είναι πάντα πηγή χαράς για τα 12 ζώδια. Αφήστε λίγο στην άκρη τα προβλήματα και βρείτε μια ευκαιρία να χαρείτε την άνοιξη που έχει ξεκινήσει δειλά.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια του Σαββατοκύριακου.

ΚΡΙΟΣ

Μιας κι οι εκπτώσεις συνεχίζονται ακόμα, βγες σήμερα για ψώνια κι αφιέρωσε το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο στο… να δείξεις στους άλλους τι αγόρασες. Να είσαι σίγουρος ότι θα εντυπωσιαστούν πολύ! Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πολύ καλό για να βγεις και να… παρηγορήσεις φίλους που το έχουν ανάγκη. Πίστεψέ μας, η συναισθηματική σου ωριμότητα τον τελευταίο καιρό είναι τέτοια που μπορείς να κάνεις τους γύρω σου να πιστέψουν στον εαυτό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί όλοι να ασχολούνται με τα ερωτικά τους αυτές τις μέρες, αλλά το δικό σου Σαββατοκύριακο έχει να κάνει αποκλειστικά με το οικονομικό κομμάτι. Όχι μόνο θα δουλέψεις υπερωρίες, αλλά θα βρεις και τον τρόπο να βγάλεις περισσότερα χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι από τους ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν ένα ιδιαίτερο ψυχικό χάρισμα και μπορούν να χαρίζουν χαμόγελα πραγματικής ευτυχίας στους γύρω τους. Αυτό σου το χάρισμα θα αρχίσουν να ανακαλύπτουν οι γύρω σου.

ΛΕΩΝ

Ιδανικό είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για να ανακαλύψεις τα οφέλη της ολιστικής πρακτικής, όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός και ο βελονισμός. Όπου κι αν έχεις συντονίσει το μυαλό σου, θα σε βοηθήσει να το αλλάξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν οι χθεσινές μας προβλέψεις βγήκαν αληθινές, ήδη αντάλλαξες τηλέφωνα με αυτό το νέο άτομο από τη δουλειά. Μην το καθυστερείτε. Το «φλερτ» της Αφροδίτης στον Ποσειδώνα, σου φέρνει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο πλανήτης της συμπόνοιας, Ποσειδώνας, θα σου διδάξει ότι τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή είναι και τα πιο απλά. Το να μάθεις να εκτιμάς και να αγαπάς την απλότητα είναι μάθημα ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ωραίο Σαββατοκύριακο για σένα αν είσαι single, αλλά ενδιαφέρεσαι πραγματικά για κάποιον. Καλό θα είναι, λοιπόν, αυτό το διήμερο να εκφράσεις ανοιχτά στο άτομο που σε ενδιαφέρει ότι το σκέφτεσαι. Πού ξέρεις; Ίσως να είναι αμοιβαίο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σαββατοκύριακο ιδανικό για εκδρομούλες, κυριολεκτικά και μεταφορικά, είναι αυτό που μόλις ξεκίνησε για σένα. Αν δεν μπορείς να φύγεις, χαλάρωσε στο σπίτι σου κι άσε το μυαλό σου να ταξιδέψει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο η Αφροδίτη πλησιάζει τον Ποσειδώνα, τόσο περισσότερο πείθονται οι γύρω σου από όσα λες. Σαν να έχεις έναν μαγνήτη και όλοι μένουν άναυδοι από το πόσα μπορεί να τους προσφέρει μια συζήτηση μαζί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό θα ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο να το αφιερώσεις στον εαυτό σου, μικρέ μου σουρεαλιστή. Άσε τις δουλειές. Όλα μπορούν να περιμένουν. Αυτό που μετράει περισσότερο από όλα είναι να είσαι εσύ καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πέρασε, αλλά το «φλερτ» της Αφροδίτης με τον Κυβερνήτη σου Ποσειδώνα σε κάνουν όχι μόνο να νιώθεις ιδιαίτερα αισθησιακός, αλλά και να φαίνεσαι. Απόλαυσέ το.