Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Ο Ερμής γυρίζει σήμερα σε ανάδρομη πορεία και για να μη γίνει ανάδρομο και το «εμείς», χρειάζεται λίγη προσοχή. Όσο γίνεται να μένουμε σπίτι, οι περισσότεροι, να μην οργανώνουμε μακρινά ταξιδάκια, να μην υπογράφουμε καινούρια έγγραφα και γενικώς να αποφεύγουμε τα ξεκινήματα για όσο διαρκεί αυτή η όψη. Α, και προσοχή στους/στις πρώην. Τώρα είναι που γυρίζουν, και δεν είναι για καλό.

κριός

Ο Ερμής γύρισε ανάδρομος κι εσύ μου οργανώνεις μακρινά ταξίδια; Δε νομίζω, Κριέ μου. Χαλάρωσε στο σπίτι σου αυτό το Σαββατοκύριακο, στόλισε δέντρο, ξεκίνα να διαβάζεις ένα καινούριο βιβλίο, διάλεξε σειρά για binge watching, κάνε ό,τι θες αρκεί να μείνεις μέσα. Κρύο θα έχει άλλωστε, μην αρρωστήσεις κιόλας…

ταύρος

Μικρό φυγόπονο Ταυράκι, τώρα είναι η καλύτερή σου. Άραξε όπως είσαι. Μην ξεκινάς τίποτα καινούριο. Πρόσεξε τις υπογραφές σε κληρονομιές και έγγραφα που αφορούν χρήματα τρίτων, μιας και δεν είσαι σε θέση να δεις ολόκληρο το τοπίο. Καναπές, φαγητό κι αναμμένο τζάκι, σου κάνουν το Σαββατοκύριακο να μοιάζει ιδανικό.

δίδυμοι

Σου έχω ένα καλό κι ένα κακό νέο. Το κακό είναι ότι θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με συνεργάτες και συναδέλφους σου, μιας και δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ίδιο τρόπο. Ανάδρομος ο κυβερνήτης σου γαρ! Το καλό είναι ότι μισή ώρα μετά, θα τα έχεις ξεχάσει όλα και θα φλερτάρεις πίνοντας κοκτέιλ.

καρκίνος

Μικρό κι ευαίσθητο Καρκινάκι μου, η επικοινωνία δε θα είναι ο δυνατός σου τομέας για τις επόμενες 2 εβδομάδες. Μην παίρνεις κατάκαρδα τις παρεξηγήσεις που θα γίνουν και μη νομίζεις ότι ήρθε το τέλος επειδή κάποιος σου μίλησε απότομα. Ο ανάδρομος Ερμής τεντώνει τα νεύρα όλων.

λέων

Αρχηγέ θα ήθελα την προσοχή σου. Αν δεν έχεις εξωτερικό σκληρό, τρέξε να αγοράσεις και κάνε back up σε ό, τι έχεις και δεν έχεις. Επίσης, προσοχή σε καφέδες, σούπες και παντός είδους υγρά κοντά σε υπολογιστή ή κινητό, για να μη μετανιώνεις αργότερα. Ειδικά εσύ, καλό θα ήταν να περάσεις το Σαββατοκύριακο εκτός σπιτιού.

παρθένος

Το σπίτι και η σχέση με την οικογένειά σου θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Μια γενικότερη «ακαταστασία», που ξέρουμε πως απεχθάνεσαι, όχι μόνο στη φυσική της μορφή, αλλά κυρίως στις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις των γύρω σου, θα επικρατήσει αυτό το Σαββατοκύριακο. Μη δίνεις σημασία. Ανάδρομος είναι, θα περάσει.

ζυγός

Επικοινωνία. Το κλειδί για όλες σου τις σχέσεις, φιλικές, ερωτικές, οικογενειακές, εργασιακές. Κι ο ανάδρομος πέφτει ακριβώς πάνω σ’ αυτόν τον τομέα. Oh boy! Θα είναι δυο δύσκολες εβδομάδες για σένα. Μαθήματα γιόγκα και κανένα σεμινάριο διαλογισμού, θα κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο να κυλήσει πιο εύκολα.

σκορπιός

Τον τομέα των οικονομικών σου δυσκολεύει η ανάδρομη πορεία του Ερμή, Σκορπιέ μου. Πληρωμές θα καθυστερήσουν και γενικότερα τα πράγματα στη δουλειά σου θα είναι λίγο πιο δύσκολα. Οπλίσου με υπομονή, μιας και οι κόποι σου θα δικαιωθούν από τον επόμενο μήνα. Πέρνα λίγο χρόνο με τον/την σύντροφό σου το Σαββατοκύριακο.

τοξότης

Είσαι από αυτούς που επηρεάζει λιγότερο η πορεία του Ερμή. Ευκαιρία το Σαββατοκύριακο να κάνεις μια μίνι ανασκόπηση των ταξιδιών που έκανες την περασμένη χρονιά και να δεις πού θα ήθελες να ταξιδέψεις το 2019 που έρχεται. Το να βγεις και να γνωρίσεις κόσμο δεν είναι απαγορευτικό, αλλά προσοχή, γιατί όλοι -εκτός από σένα- έχουν νεύρα!

αιγόκερως

Έχεις πάνω σου αυτό το «κάτι» που κάνει τους άλλους να στηρίζονται σε σένα. Κι αυτό ακριβώς θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο. Επειδή οι γύρω σου θα έχουν τα προβλήματά τους, θα έρχονται σε σένα για παρηγοριά. Όλοι όμως! Καλό είναι να κλείσεις λίγο το κινητό και να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου.

υδροχόος

Παρεξηγήσεις στις φιλίες σου φέρνει ο ανάδρομος Ερμής. Με λίγα λόγια θα περάσεις τη φάση που κανείς δεν ακούει αυτά που λες, κανείς δε σε καταλαβαίνει, κανείς δε σ’ αγαπάει. Δεν πειράζει, κάτσε λίγο στη γωνιά σου και κλάψε. Κάνε υπομονή, 2 βδομάδες είναι, θα περάσουν.

ιχθύες

Εσύ κι ο Τοξότης είστε από τους τυχερούς, μιας κι η ανάδρομη πορεία του Ερμή δε σας επηρεάζει. Αντίθετα, η παρουσία του Άρη σε γεμίζει αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις, όχι μόνο τα όνειρά σου, αλλά και τον έρωτα της ζωής σου. Προσοχή! Κάνε λίγη υπομονή, γιατί οι περισσότεροι γύρω σου δεν περνούν την καλύτερη φάση τους.