Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τελευταίο Σαββατοκύριακο που η Αφροδίτη είναι σε ανάδρομη πορεία. Ευκαιρία ανασυγκρότησης για τους περισσότερους. Η ηρεμία θα έρθει από Δευτέρα.

κριός

Ξέρουμε ότι αφοσιώνεσαι στη δουλειά σου, αλλά την ίδια προσοχή θέλει και ο/η σύντροφός σου. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μια ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

ταύρος

Ο κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, παραμένει σε ανάδρομη πορεία μέχρι και τις 16 του μήνα. Μην προσπαθήσεις, λοιπόν, ακόμη να λύσεις τα αισθηματικά που εκκρεμούν, απλώς κάτσε λίγο να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις.

δίδυμος

Σε αντίθεση με τον Ταύρο, εσένα η ανάδρομη Αφροδίτη σου φέρνει τα πάνω-κάτω στο κομμάτι της δημιουργικότητας. Ίσως βρεθεί κάτι αυτό το Σαββατοκύριακο που θα μπορέσει να σου δώσει έμπνευση για τη συνέχεια.

καρκίνος

Ξέρουμε πόσο άνθρωπος του σπιτιού είσαι. Για το λόγο αυτό, το Σάββατο είναι τέλειο για να αλλάξεις διακόσμηση, ώστε να κάνεις ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι την Κυριακή το μεσημέρι.

λέων

Σαββατοκύριακο πνευματικής εργασίας είναι αυτό που έρχεται. Αν είχες αφήσει πίσω σου τη συγγραφή ή κάτι που να έχει να κάνει με γραπτό λόγο, για παράδειγμα το blog σου, ήρθε η ώρα να ασχοληθείς ξανά.

παρθένος

Ξέρουμε ότι ξυπνάς το Σάββατο το πρωί με δαιμονισμένο κέφι για ηλεκτρική σκούπα, αλλά ήρθε η στιγμή να κάνεις μια εξαίρεση. Ψάξε την ατζέντα σου και κλείσε ραντεβού με τους παλιούς σου συναδέλφους, γιατί κάπου εκεί θα βρεις τη δουλειά των ονείρων σου.

ζυγός

Περνάς μια από τις πιο πνευματικές περιόδους σου. Βάζεις στόχους στο μυαλό σου και θέτεις προτεραιότητες σε προσωπικά ζητήματα, εξετάζοντας τη ζωή σου σε νέα βάση. Συνέχισε να το κάνεις και αυτό το Σαββατοκύριακο με μια κούπα καφέ κι ένα καλό βιβλίο.

σκορπιός

Πώς ξύπνησες σήμερα; Είδες κάποιο όνειρο; Διαισθάνεσαι κάτι; Ό,τι κι αν σου λέει το «τρίτο σου μάτι», ακολούθησέ το χωρίς την παραμικρή αμφιβολία. Τις περισσότερες φορές το αγνοείς και σου βγαίνει σε κακό.

τοξότης

Όπως σου έλεγα και χθες, θα έχεις ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο. Βγες έξω, συζήτησε, χόρεψε, φλέρταρε… Ό,τι κι αν κάνεις θα σου βγει! Μόνο σύντροφο μην ψάξεις. Είναι ακόμη ανάδρομη η Αφροδίτη. Μετά τις 16 του μήνα αυτά…

αιγόκερως

Χρειάζεται λίγη προσοχή αυτό το Σαββατοκύριακο σε σχέση με κάποια νομικά έγγραφα ή για παράδειγμα, αιτήσεις που μπορεί να στείλεις. Μην κάνεις αποστολή, αν πρώτα δεν ελέγξεις ότι έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία.

υδροχόος

Ωραία περίοδος για σένα να αξιολογήσεις τα πράγματα και τους ανθρώπους γύρω σου, να δεις τι λειτουργεί ως έχει και σε τι θα πρέπει (κάτσε, μη λιποθυμήσεις) να προσαρμοστείς! Ναι ναι, είναι απαγορευμένη λέξη για σένα, αλλά πού ξέρεις; Μπορεί να σου κάνει καλό.

ιχθύες

Τελευταίες μέρες της ανάδρομης Αφροδίτης. Τελευταίες μέρες και για σένα και τις διαπραγματεύσεις που πρέπει να κάνεις για τα οικονομικά σου. Δούλεψε πάνω σε καλύτερες λύσεις και πιο δίκαιες για όλους.