Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Μπορεί ο Ερμής να είναι ακόμη σε ανάδρομη πορεία, αλλά σίγουρα αυτό δεν θα είναι τόσο «κακό» Σαββατοκύριακο για τους 12 του ζωδιακού. Πιο ευνοημένος από όλους ο Τοξότης, που με το Δία στο πλευρό του, δείχνει να μη φοβάται τίποτα.

κριός

Μπορεί το περασμένο Σαββατοκύριακο να σου προτείναμε εγκλεισμό στο σπίτι, αυτό σου λέμε ακριβώς το αντίθετο. Βγες, γνώρισε κόσμο, αλλά προσοχή. Όσο κι αν πιστεύεις ότι είσαι το κέντρο του κόσμου – ή σε αφήνουν οι δικοί σου να το κάνεις –  δεν είσαι! Οπότε κάνε 2 βηματάκια πίσω και γίνε κοινωνικός, χωρίς να γίνεσαι εγωκεντρικός.

ταύρος

Στο τέλος του μήνα τα χρήματα που μειώνονται σε σχέση με τη συνεχώς αυξανόμενη γκρίνια σου, αποδεικνύουν πόσο έπρεπε να προσέχεις στο σχολείο όταν κάνατε τα «αντιστρόφως ανάλογα ποσά». Σταμάτα να γκρινιάζεις. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Ακόμα κι αν δε μπορείς να πληρώσεις για ένα ποτό, μαζευτείτε με φίλους στο σπίτι και περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο.

δίδυμοι

Ναι ναι, ξέρουμε ότι περνάς μια φάση που δίνεις έμφαση στην καριέρα σου. Στο λέμε σχεδόν κάθε μέρα. Ωστόσο, φίλε (λέμε τώρα) Δίδυμε, το Σαββατοκύριακο δεν είναι για δουλειά. Βγες μια βόλτα με τον/την σύντροφό σου, κάνε ένα κοντινό ταξίδι με τα παιδιά… Με λίγα λόγια, άσε πίσω σου το γραφείο, γιατί η Δευτέρα θα έρθει χωρίς να το καταλάβεις.

καρκίνος

Λίγο περίεργο θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο για σένα, μιας και είσαι σε διαρκείς σκέψεις για το «τι θα κάνεις όταν μεγαλώσεις». Κι η αλήθεια είναι πως είναι μια καλή περίοδο να ψαχτείς για το πώς μπορείς να εξελιχθείς, πνευματικά κι επαγγελματικά. Ωστόσο, δώσε και λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου στην οικογένειά σου, γιατί ίσως να μη συμμερίζονται ακόμη τις ανησυχίες σου.

λέων

Πόσες φορές θα σου πούμε πως τώρα που ο Ερμής είναι ανάδρομος πρέπει να κάνεις τακτικά back up στον υπολογιστή σου; Το νου σου μη χάσεις πράγματα που μάζευες καιρό! Κατά τα άλλα, χαλαρό θα είναι το Σαββατοκύριακο για σένα. Ίσως βρεις και χρόνο να στολίσεις χριστουγεννιάτικα το χώρο σου και να μοιράσεις χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

παρθένος

Σύντροφος, φίλοι, συνεργάτες. Όλοι θέλουν από εσένα το ίδιο πράγμα: την προσοχή σου! Κι αυτό ακριβώς θα κάνεις το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Θα βγεις βόλτα με τους φίλους σου, θα μιλήσεις στο τηλέφωνο αρκετή ώρα με τους συνεργάτες σου και θα περάσεις αξέχαστες ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σου. Have fun!

ζυγός

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή έχει φέρει λίγο τα πάνω-κάτω στις επικοινωνίες σου και κυρίως την υπομονή σου. Ευτυχώς ή δυστυχώς, όμως, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Οπλίσου με ακόμη περισσότερη υπομονή και δίνε τόπο στην οργή σε όσα μπορούν να σου τρελάνουν το νευρικό σύστημα. Το Σαββατοκύριακο πέρασέ το με ανθρώπους που σε ηρεμούν.

σκορπιός

Θα πάρουν «φωτιά» τα πόδια σου αυτό το Σαββατοκύριακο, μιας και το μόνο που θα κάνεις, θα είναι outdoor δραστηριότητες. Περπάτημα, ποδήλατο, τρέξιμο, βόλτες στα μαγαζιά, βόλτες με το αμάξι… πες το όπως θες, αλλά ελάχιστα θα μείνεις στο σπίτι σου τις προσεχείς δύο μέρες. Προσοχή σε μικροατυχήματα, γιατί ο ανάδρομος είναι ακόμη εδώ!

τοξότης

Σε θαυμάζουμε για το πόσο τυχερός στέκεσαι τη στιγμή που ο ανάδρομος “χορεύει” τους άλλους 11 του ζωδιακού. Εμ βέβαια, έχεις το Δία πάνω από το κεφάλι σου, γι’ αυτό είσαι έτσι. Το μόνο που έχουμε από μεριάς μας να σου πούμε για το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι πως ό, τι βάλεις στο μυαλό σου να κάνεις θα πετύχει. Τυχερέ!

αιγόκερως

Ωραίο Σαββατοκύριακο για συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα αυτό που μόλις μπήκε. Μπορεί ο Ερμής να είναι σε ανάδρομη πορεία, αλλά το έδαφος είναι ιδιαίτερα γόνιμο για να μιλήσεις για όσα σε ενοχλούν τον τελευταίο καιρό. Πρόσεχε λίγο την ώρα που θα ανεβαίνεις τη σκάλα για να βάλεις το αστέρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο… Δεν είπαμε πως θα πέσεις, αλλά πρόσεχε!

υδροχόος

Επιτέλους! Για πρώτη φορά τους τελευταίους 5 μήνες ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθή πορεία στον τομέα των οικονομικών σου και προβλέπεται διαύγεια. Πώς μεταφράζεται αυτό σε έναν άνθρωπο που όσα κι αν του δώσουν θα τα ξοδέψει; Ότι θα αρχίσεις να νιώθεις την αξία τους και θα κάνεις για πρώτη φορά στη ζωή σου αποταμίευση.

ιχθύες

Μια ανακούφιση φέρνει και σε σένα ο Ποσειδώνας για το Σαββατοκύριακο στο κομμάτι των οικονομικών. Ωστόσο, επειδή ο μήνας δεν έχει τελειώσει ακόμη, μην ξανοίγεσαι. Έχε το νου σου στα άτομα που θα συναναστραφείς αυτές τις μέρες, μιας κι είναι πολύ πιθανό να κολλήσεις κάποια ίωση που θα σε ταλαιπωρήσει μέχρι το τέλος του μήνα.