Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Σαββατοκύριακο «φωτιά» κι όχι μόνο λόγω θερμοκρασίας, θα είναι αυτό που διανύουμε για τα περισσότερα ζώδια.

κριός

Αν ξεκινάς κάτι καινούριο αυτές τις μέρες, τώρα είναι η στιγμή να γίνεις ηγέτης και να εμπνεύσεις την ομάδα σου. Μείνε ήρεμος, μην ακούς ψιθύρους και δείξε ποιος είναι ο αρχηγός.

ταύρος

Μπορεί να φοβάσαι τις αλλαγές, αλλά αν τις τολμήσεις θα έχεις περισσότερη σταθερότητα. Πες καθαρά αυτό που έχεις στο κεφάλι σου. Δεν είναι υποχρεωμένοι οι άλλοι να σε καταλάβουν.

δίδυμος

Αν θες μια αλλαγή στην καριέρα σου, επίλεξε αυτό το Σαββατοκύριακο να το αφιερώσεις στον εαυτό σου και να προγραμματίσεις πώς η δουλειά θα έρθει σε «σύνοδο» με την πνευματικότητά σου.

καρκίνος

Οι άνθρωποι και οι καταστάσεις αλλάζουν. Μην υποτιμάς αυτούς που δρουν διαφορετικά από σένα. Αντιθέτως, κοίτα να μαθαίνεις από αυτούς και να γίνεσαι πιο ευέλικτος.

λέων

Ευκαιρία για νέες δραστηριότητες αυτό το Σαββατοκύριακο. Δοκίμασε να πας σε κάποια έκθεση ζωγραφικής και να πάρεις δημιουργικές ιδέες για το χειμώνα που έρχεται.

παρθένος

Όπως σου λέμε εδώ και μέρες, αυτό είναι το Σαββατοκύριακό σου. Θα περάσεις καλά με τους αγαπημένους σου και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Ευκαιρία για νέα ρομαντική σχέση.

ζυγός

Μπορεί να έχεις ένα πλάνο στο μυαλό σου για το τι περίπου θέλεις να κάνεις, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να το κάνεις πιο ξεκάθαρο. Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο στην αρχή, αλλά θα σε ανταμείψει.

σκορπιός

Σαββατοκύριακο έμπνευσης θα είναι αυτό για σένα. Αγκάλιασε τα νέα ξεκινήματα που σου παρουσιάζονται και κράτα μια γενικότερα θετική στάση απέναντι στα πράγματα αν θες να πετύχεις τους στόχους σου.

τοξότης

Ξέρουμε ότι είσαι η “Drama Queen” του ζωδιακού και πόσο θες να σε κανακεύουν όλοι. Ε, αυτό το Σαββατοκύριακο κάνε λίγο πίσω και μη μιλάς πολύ. Χαλάρωσε, δες καμιά ταινία κι άσε τους δικούς σου στην ησυχία τους.

αιγόκερως

Ιδανικό Σαββατοκύριακο για να βελτιώσεις την κοινωνική σου θέση. Όσο πιο γρήγορα βρεις τρόπους να το κάνεις, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις.

υδροχόος

Ένα οικονομικό θέμα προκύπτει αυτό το Σαββατοκύριακο. Κοίτα να το λύσεις όσο γίνεται πιο σύντομα, αλλιώς θα σου «στοιχειώσει» το μήνα που μόλις άρχισε.

ιχθύες

Να λες λίγα και να κάνεις πολλά. Αν σου έρθει έμπνευση για το πώς θα προσελκύσεις περισσότερα χρήματα, μην την αφήσεις να πάει χαμένη. Ακολούθησε το ένστικτό σου.