Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα την 1/7: Ο Ιούλιος κάνει «ποδαρικό» με άγριες διαθέσεις, σκάνδαλα και αποκαλύψεις!
ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα την 1/7: Ο Ιούλιος κάνει «ποδαρικό» με άγριες διαθέσεις, σκάνδαλα και αποκαλύψεις!

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα την 1/7: Ο Ιούλιος κάνει «ποδαρικό» με άγριες διαθέσεις, σκάνδαλα και αποκαλύψεις!

Ο Ιούλιος κάνει «ποδαρικό» με άγριες διαθέσεις.  Ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Κριού και από αυτή την θέση οι δράσεις και οι εξελίξεις της περιόδου χαρακτηρίζονται από σθένος, μαχητικότητα, πυγμή, θάρρος.

Ο Πλούτωνας κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω και την 1η Ιουλίου έρχεται για να αναμετρηθεί με την σκληρή όψη τετραγώνου με τον Άρη.

Τι θα υπάρχει γύρω μας;

Θυμός
Ένταση
Βίαιες αντιδράσεις και συμπεριφορές
Μάχες εξουσίας / κυριαρχίας
Υποχθόνιες, Ύπουλες, σκοτεινές ενέργειες
Χειριστικές, τοξικές συμπεριφορές
Σκάνδαλα, αποκαλύψεις
Επιθετικότητα
Σκληρές αλλαγές πορείας
Φοβίες
Σεξουαλικό πάθος

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο έντονα από αυτή την όψη είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25-29 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ: Περιόρισε τα νεύρα σου και συγκράτησε οπωσδήποτε τα υπερβολικά ξεσπάσματά σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις και τομείς της ζωής σου! Πρόσεχε πολύ τη συμπεριφορά σου στα επαγγελματικά διότι μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις και μάχες συμφερόντων!

ΤΑΥΡΟΣ: Άγχος, φοβίες και ψυχολογική πίεση επανέρχονται και καλό θα ήταν να παραμείνεις ψύχραιμος και χαμογελαστός. Μην παρασύρεσαι σε παρασκηνιακές και παρελθοντικές σχέσεις. Προστάτεψε τα μυστικά σου και μείνε μακριά από εστίες κουτσομπολιού!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Προβλήματα με φίλους, στενούς συναδέλφους και κοινωνικές ομάδες που ανήκεις είναι στο χέρι σου να αποφευχθούν, αρκεί να φερθείς έντιμα και σωστά. Μην παρασύρεσαι από πάθη για ένα μεγάλο σου όνειρο και μην είσαι παρορμητικός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις σε καριέρα, οικογένεια και κοινωνική ζωή. Μην παρασύρεσαι σε υπερβολικές αντιδράσεις γιατί θα έχεις απώλειες και θα πλήξεις σοβαρά την κοινωνική σου εικόνα!

ΛΕΩΝ: Καλύτερα να αποφύγεις τώρα παρορμητικά λάθη. Προσοχή στη συμπεριφορά σου σε επαφές που έχεις με άτομα που είναι σε απόσταση ή με συγγενείς εξ αγχιστείας, λόγω υπεραισιοδοξίας και αυθορμητισμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ζήλια, η κτητικότητα, η πίεση, οι εντάσεις και οι εμμονές, μόνο κακό θα σου κάνουν στην ερωτική ζωή. Τακτοποίησε όσο είναι καιρός οικονομικές εκκρεμότητες και μην παρασύρεσαι σε λάθος ερωτικές ιστορίες!

ΖΥΓΟΣ: Η συντροφική σου ζωή πλήττεται από ισχυρές εντάσεις, καταπίεση και παιχνίδια εξουσίας! Μπορείς να το αποφύγεις αν παραμερίσεις υπερβολικές συμπεριφορές, απαιτήσεις και ξεσπάσματα. Πες όχι σε πάθη που ξέρεις ότι είναι λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσοχή τα λάθη στην εργασία λόγω παρορμητισμού και εγωισμού. Προστάτεψε την φυσική σου κατάσταση και την ψυχολογική ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μοιραία πάθη αλλά και λάθη έρχονται στον έρωτα λόγω της δικής σου απαιτητικής, επιπόλαιης και παρορμητικής συμπεριφοράς. Πέρασε όμορφα χωρίς να χαλάς τη φήμη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή στη συμπεριφορά σου σε οικογένεια και σπίτι. Απόφυγε τσακωμούς και εντάσεις που μπορεί να φέρουν άσχημες ρήξεις. Πες όχι και μην παρασύρεσαι σε έναν παρελθοντικό έρωτα που σε προσεγγίζει τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προστάτεψε τις κοινωνικές σου σχέσεις από εντάσεις και τσακωμούς και πρόσεξε τη συμπεριφορά σου στις σχέσεις σου με τα αδέρφια και γείτονες.

ΙΧΘΥΣ: Η αυτοπεποίθησή σου αυτή τη φορά είναι εχθρός σου και εκδηλώνεται με ζήλια και καταπίεση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Παράλληλα πρόσεξε τα αλόγιστα έξοδα γιατί θα υπάρξουν απώλειες.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr