Τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα 12/10: Παγίδες, λάθη και… τεμπελιά
ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα 12/10: Παγίδες, λάθη και… τεμπελιά

Τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα 12/10: Παγίδες, λάθη και… τεμπελιά

Τι πρέπει να αποφύγεις;

Νιώθεις αδυναμία, εξάντληση, τρώγεσαι με τα ρούχα σου ή τεμπελιάζεις να κάνεις πράγματα που είχες στο πρόγραμμα; Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα να μας προκαλεί θολούρα, εξασθένηση, αδράνεια και βαρεμάρα…

Αυτή την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022, ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων , σχηματίζει την δυσμενή όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ(23ο 21’) κάνοντας δύσκολες τις συνθήκες γύρω μας.

Τι πρέπει να αποφύγεις; Το ρίσκο, την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας, τις τολμηρές, επιπόλαιες και βιαστικές επιλογές αλλά και τις παραπλανήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλα σφάλματα!

Η τάση της ημέρας είναι το χουζούρι στον καναπέ, η αποφυγή να ασχοληθούμε με κάθε τι σημαντικό, ενώ SOS είναι να προφυλάξουμε τον οργανισμό μας από αδιαθεσίες!

Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

ΚΡΙΟΣ

Στο κοινωνικό σου περιβάλλον, δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται, ούτε αλήθεια όσα ακούς. Απέφυγε ανεντιμότητα, κουτσομπολιά και ψέματα. Απογοήτευση έρχεται και από γείτονες και αδέρφια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παρασυρθείς σε έξοδα και ανούσιες αγορές που ύστερα θα μετανιώσεις. Απέφυγε οποιαδήποτε σημαντική οικονομική κίνηση και μην εμπιστεύεσαι τυφλά το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περιόρισε άμεσα την τάση σου να παραπλανείς και να εξαπατάς, διότι θα γυρίσει εναντίον σου. Επίσης, σταμάτα να πιστεύεις τα πάντα και να κάνεις όνειρα απατηλά και ουτοπικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πες όχι σε απαγορευμένους ή απωθημένους έρωτες που εξιδανικεύεις και τελικά απογοητεύεσαι. Απέφυγε παρασκηνιακές κινήσεις και κουτσομπολιά, γιατί έρχονται αποκαλύψεις.

ΛΕΩΝ

Μην εμπιστεύεσαι τυφλά όλους σου τους φίλους, διότι θα απογοητευτείς και επιπλέον φρόντισε και εσύ να είσαι έντιμος απέναντι τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην είσαι παρορμητικός σε επαγγελματικές προτάσεις, λόγω ενθουσιασμού και ουτοπικής διάθεσης. Αν μέχρι τώρα δεν ήσουν έντιμος, αποκαλύψεις πλήττουν την κοινωνική σου καταξίωση.

ΖΥΓΟΣ

Προσοχή πρέπει να δείξεις σε επικοινωνίες και συζητήσεις. Η υπεραισιοδοξία και ο ενθουσιασμός σου σε καθιστούν επιπόλαιο, αλλά και ευκολόπιστο στις επαφές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κάνεις οικονομικές συμφωνίες και μην εμπιστεύεσαι στους άλλους τα χρήματα σου. Απέφυγε τα δανεικά και γίνε πιο καχύποπτος στην ερωτική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσοχή αν είσαι δεσμευμένος, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στην εξαπάτηση, αλλά και στις ψευδαισθήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και μην πιστεύεις μεγάλα λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πες όχι σε απρόσεχτα εργασιακά λάθη λόγω βιασύνης και αφηρημάδας και μην προβείς σε αλλαγές εμφάνισης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΙΜην παρασύρεσαι σε παράνομες ερωτικές ενέργειες, έπαρση και οικονομικά ρίσκα.

ΙΧΘΥΣ

Μην έχεις αυταπάτες και απατηλές ελπίδες για το ερωτικό σου παρελθόν. Κάποιες καταστάσεις μέσα από το σπίτι και την οικογένεια σε απογοητεύουν.
Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr