Τετράγωνο Ερμή – Δία 6/12: Αυθορμητισμός, επικοινωνιακές γκάφες  και υπερβολή
ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Ερμή – Δία 6/12: Αυθορμητισμός, επικοινωνιακές γκάφες  και υπερβολή

Τετράγωνο Ερμή – Δία 6/12: Αυθορμητισμός, επικοινωνιακές γκάφες  και υπερβολή

Τα λόγια θα βγαίνουν αβίαστα με υπέρμετρη  επιπολαιότητα

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, κινείται στο ζώδιο του  Τοξότη  και ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της  επέκτασης, κινείται  στο ζώδιο του Ιχθύ.

Όταν οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν Τετράγωνο, όπως και γίνεται αυτή την   Τρίτη  6 Δεκεμβρίου  2022, αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι δεν λείπουν οι επικοινωνιακές γκάφες  και υπερβολή.

Τα λόγια θα βγαίνουν αβίαστα με υπέρμετρη  επιπολαιότητα, βιασύνη και ανώριμη ανεμελιά, με αποτέλεσμα να ξεφεύγουν και πληροφορίες που δεν θα έπρεπε ή που θα μπορούσαν να μας εκθέσουν!

Η τόλμη και το ρίσκο στον τρόπο σκέψης και έκφρασης , θα μας ωθήσουν  να πάρουμε πρωτοβουλίες που κάποτε μπορεί να μας φαινόντουσαν ιδιαίτερα τολμηρές!  Οι προσκλήσεις, οι προτάσεις θα πέφτουν «βροχή», όμως η ασυνέπεια θα δημιουργεί και αυτή από την πλευρά της την αναμενόμενη νευρικότητα.
Η μέρα είναι ωστόσο κατάλληλη για διασκέδαση, για να το ρίξουμε έξω, κρατώντας κατά νού ότι παν μέτρον άριστον!

Ποιοι επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή – Δία και πρέπει να «συμμαζευτούν» στα λόγια και στις επικοινωνίες τους;  Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού  (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς ) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 29η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Πετάς στα σύννεφα, κάνεις μεγάλα σχέδια, θέλεις να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να κάνεις τις τρέλες σου και να ζήσεις τις εμπειρίες σου! Όλα αυτά ακούγονται ωραία, όμως για την ώρα δεν μπορείς και δεν γίνεται να πάρεις τα ρίσκα σου για καταστάσεις αβέβαιες,. Προσοχή στα συμφωνητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην νομίζεις ότι οικονομικές οφειλές μπορούν για καιρό να  σε περιμένουν να τις εξοφλήσεις… Πρόσεξε την διαχείριση και την σπατάλη γιατί θα δεις τα επιτόκια να ανεβαίνουν ή τις στοίβες από τους λογαριασμούς να αρχίζουν να μεγαλώνουν!  Την ίδια σύνεση πρέπει να ακολουθήσεις και στον ερωτικό τομέα, αφού αυτά που λες και κάνεις βασίζονται στην υπερβολή και στην επιπολαιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακούς πολλά αυτό τον καιρό στα αισθηματικά σου , τα οποία σου χαϊδεύουν τα αυτιά και παρασύρεσαι σε σχέδια μεγάλα … Συγκρατήσου, βάλε την λογική μπροστά και θυμήσου ότι τα μεγάλα λόγια που εκφράζονται τώρα είναι αποτέλεσμα ενθουσιασμού! Στα επαγγελματικά σου κράτησε χαμηλό προφίλ για να μην γίνεις αντιπαθής στους συνεργάτες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το Τετράγωνο Ερμή – Δία σε περιμένει περισσότερη δουλειά, αυξημένα καθήκοντα και λιγότερος ελεύθερος χρόνος . Μην είσαι βιαστικός  και με υπερβολική αυτοπεποίθηση σε ό,τι λες και κάνεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, διότι μάλλον ο ίδιος σου ο εαυτός, θα σε απογοητεύσει. Πρόσεξε την διατροφή σου (το ξέρω κρυώνει ο καιρός και δεν μπορείς να συγκρατηθείς).

ΛΕΩΝ

Απέφυγε τα μεγάλα λόγια στον έρωτα αν είσαι δεσμευμένος και το αχαλίνωτο φλερτ αν είσαι ελεύθερος, χαλώντας την καλή σου φήμη σου με ανώριμες συμπεριφορές. Επίσης, μην εθελοτυφλείς και υπεραισιοδοξείς γενικά στα ερωτικά σου θέματα, πιστεύοντας ό,τι κι αν ακούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επικοινωνίες με τα άτομα που αγαπάς,συμβιώνεις ή και με την οικογένεια, χαρακτηρίζονται από υπερβολή! Μεγαλοποιείς τις καταστάσεις και θίγεσαι, ενώ η συμπεριφορά σου μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά επιπόλαιη, γιατί άθελά σου θα κρίνεις τους ανθρώπους που αγαπάς ως δεδομένους.

ΖΥΓΟΣ

Αγχώνεσαι για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου γιατί σε πιάνει η τελειομανία σου να θέλεις όλα να γίνουν την στιγμή που εσύ το επιθυμείς. Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι υπερβολικά, θυμήσου ότι δεν είναι όλα άσπρο  ή μαύρο! Ζητήματα που αφορούν την φυσική κατάσταση δεν πρέπει να τα βλέπεις επιπόλαια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία επηρεάζει  αρνητικά τα οικονομικά σου και είναι πιθανό να μην μπορείς να συγκρατήσεις την  τάση σου για σπατάλη και ανούσιες αγορές που λίγο αργότερα θα μετανιώσεις. Στη συναισθηματική ζωή αναλογίσου τις ευθύνες σου και άλλαξε άμεσα την τακτική της υπερβολικής αυτοπεποίθησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από το ζώδιο σου σε παρασύρει σε πολλά λόγια ετούτο το διάστημα και δεν μπορείς να συγκρατήσεις το συναίσθημα που σε οδηγεί στην υπερβολή! Δημιουργούνται παρεξηγήσεις που οφείλονται στην δική σου τάση να μεγαλώνεις τις καταστάσεις γύρω σου! Συγκράτησε την επιπολαιότητα για να αποφύγεις την διόγκωση των προβλημάτων στις σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν προβλήματα κυρίως από δική σου αμέλεια και επιπόλαιη συμπεριφορά με φιλικά σου πρόσωπα και καλό θα είναι να σκέφτεσαι πολύ πριν τους μιλήσεις. Επίσης, να είσαι επιφυλακτικός σε ό,τι ακούς από αυτούς και μην τα μεταφράζεις όπως σε συμφέρουν. Στα οικονομικά σου θα παρασυρθείς σε επιλογές και σε κινήσεις υπερβολής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό θα είναι να μη βιάζεσαι, σε θέματα καριέρας και οικογένειας, αφού η κρίση σου δεν είναι σωστή αυτό το διάστημα. Πρέπει να το σκέφτεσαι πολύ πριν προβείς σε ανακοινώσεις ή υποσχέσεις, τις οποίες δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις, όσο κι αυτό φαντάζει εφικτό.

ΙΧΘΥΣ

Ανήκοντας κι εσείς στη μεταβλητή ομάδα, θα επηρεαστείτε πολύ από την Πανσέληνο στις 8 του μήνα, η οποία επικεντρώνεται στην ταλαιπωρία σας στον επαγγελματικό τομέα, ή ακόμα και στην έκθεσή σας εκεί, αν δεν προσέξετε! Κινηθείτε όσο μπορείτε διαλλακτικά, επιστρατεύστε τη γνωστή τακτική που λέγεται «σιωπή» και αποφύγετε κακοτοπιές που είναι εύκολο να σας διασπάσουν από την ουσία των θεμάτων που σας απασχολούν. Προστατεύστε τους δικούς σας ανθρώπους και δείξτε υπομονή και κατανόηση όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Οι μέρες είναι περίεργες και εξουθενωτικές.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr