Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού: Πώς επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι;
ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού: Πώς επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι;

Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού: Πώς επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι;

Μια δύσκολη όψη με νέα που σοκάρουν

Ένα δύσκολο τετράγωνο Ερμή -Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου έρχεται την Πέμπτη 28 Ιουλίου προκαλώντας δυσάρεστους αιφνιδιασμούς και ξαφνικά νέα που σοκάρουν!

Τα ζώδια που επηρεάζονται από το Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Τι φέρνει το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού;

Ξαφνικά δυσάρεστα νέα

Αλλαγές /Ανατροπές σχεδίων

Απότομες και Ακραίες διαφωνίες / καβγάδες

Ατυχήματα (δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις)

Αλήθειες βγαίνουν στο «φως» και σοκάρουν!

♈︎ΚΡΙΟΣ

Αναπάντεχες επαφές, γεγονότα και ειδήσεις στην αισθηματική σου ζωή, σε ξαφνιάζουν και σου προκαλούν προβλήματα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και ψύχραιμος.

♉︎ΤΑΥΡΟΣ

Ενδοοικογενειακές εντάσεις και ανατροπές, θα πλήξουν το μέχρι τώρα καλό κλίμα μέσα στο σπίτι. Μην επιχειρείς τώρα επαφές και επικοινωνία με το παρελθόν.

♊︎ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποιες ειδήσεις και νέα θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα. Περιόρισε την νευρικότητα και την οξυθυμία σου σε κοινωνικό περιβάλλον, αδέρφια και μετακινήσεις.

♋︎ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά ξαφνικά προβλήματα οικονομικά θα προκύψουν, είτε από βιαστικές συμφωνίες, είτε από μία απρόσμενη απώλεια. Προστάτεψε την ερωτική σου ζωή από εντάσεις, λόγω κτητικότητας.

♌︎ ΛΕΩΝ

Θα αμφισβητηθούν οι ιδέες σου, θα έχεις αναπάντεχες δυσάρεστες ειδήσεις, ανατροπές, ρήξεις και αρκετή οξυθυμία. Αναθεώρησε πρόσωπα και καταστάσεις και μείνε όσο πιο ψύχραιμος μπορείς.

♍︎ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές οι ψυχικές διακυμάνσεις, όπως και κάποιες απρόσμενες φοβίες ή άγχος. Απόφυγε τις παρασκηνιακές επαφές, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις.

♎︎ ΖΥΓΟΣ

Προβλήματα επικοινωνίας με φίλους έρχονται στα ξαφνικά. Αν μείνεις ψύχραιμος και προσγειωμένος, μπορείς να κάνεις τα σωστά και απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

♏︎ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη επικοινωνία και ίσως οξύθυμη στην επαγγελματική ζωή. Αναπάντεχα μηνύματα και δυσάρεστες εκπλήξεις πλήττουν την επαγγελματική σου ζωή αλλά και το κοινωνικό σου κύρος.

♐︎ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρνητικές ξαφνικές επαφές, συναντήσεις, μηνύματα, επαφές και ειδήσεις, σου κόβουν τα φτερά για να επεκταθείς και να πετύχεις στόχους. Αναπάντεχα συμβάντα, πάνω σε μετακίνηση ή ταξίδι.

♑︎ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εντάσεις στον ερωτικό τομέα, προκαλούν ρήξεις και απώλειες. Έρχονται οικονομικές ξαφνικές αναποδιές.

♒︎ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεμάτη τσακωμούς και διαμάχες η επικοινωνία με τον σύντροφο σου, αλλά και με στενούς συνεργάτες. Απόφυγε έντονες συζητήσεις τώρα.

♓︎ΙΧΘΥΣ

Μην επιχειρείς να εφαρμόσεις ιδέες στην εργασία σου, γιατί και θα αμφισβητηθείς και πιθανόν να αποτύχεις. Φρόντισε την ξεκούραση και το σώμα σου!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr