Τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 2/7: Μην πιστέψεις στις ψεύτικες υποσχέσεις, προσοχή στις απάτες!
ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 2/7: Μην πιστέψεις στις ψεύτικες υποσχέσεις, προσοχή στις απάτες!

Τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα στις 2/7: Μην πιστέψεις στις ψεύτικες υποσχέσεις, προσοχή στις απάτες!

Μέρα εξαπάτησης η δεύτερη του Ιουλίου

Ένα δύσκολο τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα έρχεται το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022, παρασύροντάς μας σε ουτοπικές σκέψεις, ψέματα και παραπλανήσεις, που θα φέρουν απογοητεύσεις και συγχύσεις

Η καθημερινότητα γίνεται ιδιαίτερα αμφίβολη, η επικοινωνία μας ομιχλώδης και διόλου ξεκάθαρη και οι διαπροσωπικές σχέσεις κατακλύζονται από δυσπιστία, εξαπατήσεις και ψέματα.

Θα αντιμετωπίσουμε ψεύτικες υποσχέσεις και υπερεκτιμήσεις σε λόγια που θα ακούσουμε.

Αυτή την ημέρα θα υπάρχει αναβλητικότητα, αδράνεια στην λήψη αποφάσεων, θα κυριαρχεί η καθυστέρηση στην ροή επικοινωνιών και θα έχουμε και την τάση για τεμπελιά!

Μία καλή διέξοδος σήμερα είναι η τέχνη.

Επηρεάζονται τα Μεταβλητά ζώδια ή ωροσκόποι (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς), ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ: Κράτα μικρό καλάθι σε νέες γνωριμίες, επαφές, γνωστούς και συζητήσεις. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής μπορείς. Απόφυγε την αφηρημάδα στην οδήγηση και στις μετακινήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Ο τομές των οικονομικών, θέλει ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά στη διαχείριση εσόδων-εξόδων. Ο συναισθηματικός τομέας σε γεμίζει ανασφάλεια, γι’ αυτό φρόντισε να μην πιστεύεις τα πάντα αλλά και εσύ να είσαι απόλυτα έντιμος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε ό,τι κι αν ακούς γύρω σου σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και μείνε επιφυλακτικός σε κάθε σου διαπροσωπική σχέση, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στην εξαπάτηση και τα ψέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην παρασύρεσαι από τα συναισθήματα και το υποσυνείδητό σου, γιατί τώρα δεν αντιλαμβάνεσαι σωστά ούτε τον εσωτερικό σου κόσμο, ούτε και τα εξωτερικά γεγονότα. Πες όχι σε παρασκηνιακούς έρωτες!

ΛΕΩΝ: Φίλοι θα σε απογοητεύσουν, αφού θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν είναι τόσο σωστοί και έντιμοι, όσο νομίζεις. Κάποια μεγάλα σου σχέδια, ναυαγούν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απόφυγε οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση ή συμφωνία στον επαγγελματικό τομέα, διότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Φρόντισε να συμπεριφέρεσαι σωστά, ώστε να μην καταστρέψεις την καλή σου κοινωνική εικόνα.

ΖΥΓΟΣ: Απογοητεύσεις έρχονται όσον αφορά, κοινωνικές επαφές, συγγενείς εξ αγχιστείας ή τις σπουδές σου, αν δεν προσέξεις και δεν περιορίσεις την υπεραισιοδοξία και τις προσδοκίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθεις κάπως μπερδεμένος συναισθηματικά και οδηγείσαι σε πλάνες. Πρόσεξε την οικονομική σου διαχείριση, μην δανείζεις και μην δανείζεσαι! Πες όχι στις ερωτικές παρανομίας, που τώρα είσαι επιρρεπής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επικοινωνία στην συντροφική ζωή, χαρακτηρίζεται από ασάφεια, εξαπάτηση, ψέματα και θολούρα. Φρόντισε να είσαι αρκετά υποψιασμένος, διότι θα προσπαθήσουν να σε ξεγελάσουν, αλλά επιπλέον, φρόντισε και εσύ να μην εξαπατάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φρόντισε να είσαι έντιμος και απέφυγε τα λάθη στον εργασιακό τομέα, διότι έρχονται απογοητεύσεις. Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες στον εργασιακό χώρο και φρόντισε την ξεκούραση σου, αλλά και την εμφάνιση σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ωραιοποιείς τα πάντα στον έρωτα, μην εξιδανικεύεις ανθρώπους πιστεύοντας ό,τι ερωτικά λόγια και υποσχέσεις ακούσεις και φρόντισε και εσύ να είσαι έντιμος, διότι θα γυρίσει εναντίον σου.

ΙΧΘΥΣ: Περιόρισε τις σοβαρές συζητήσεις μέσα στην οικογένεια, αφού δεν θα βγάλεις άκρη προς το παρόν. Μην παρασύρεσαι σε ένα παλιό έρωτα και μην πιστεύεις τις υποσχέσεις του!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr