Τετράγωνο Ήλιου με Πλούτωνα 19/10: Αποκαλύψεις, ίντριγκες και τοξικές συμπεριφορές
ΖΩΔΙΑ

Τετράγωνο Ήλιου με Πλούτωνα 19/10: Αποκαλύψεις, ίντριγκες και τοξικές συμπεριφορές

Τετράγωνο Ήλιου με Πλούτωνα 19/10: Αποκαλύψεις, ίντριγκες και τοξικές συμπεριφορές

Όσα επιφυλάσσουν τα άστρα στα 12 ζώδια

Την Τετάρτη στις 19 Οκτωβρίου 2022, ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζει την σκληρή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω , προκαλώντας αποκαλύψεις, ίντριγκες, κουτσομπολιά αλλά και αρκετά κυριαρχικές και εξουσιαστικές συμπεριφορές που προκαλούν τοξικότητα…

Με το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα είναι έντονη η καχυποψία, η επιφυλακτικότητα, η παρατηρητικότητα, αλλά και η μνήμη. Προσπαθούμε να παρατηρήσουμε και να ερευνήσουμε τα πάντα προκειμένου να μην πληγωθούμε, ή για να μην αποτύχουμε…

Δεν παύει όμως αυτή την ημέρα να βγαίνουν και αρνητικά ένστικτα στην επιφάνεια, όπως είναι οι φόβοι, οι συστολές, οι εμμονές, οι ζήλειες… όλα αυτά μπορεί να μας κάνουν να λειτουργήσουμε αμετακίνητα, απόλυτα, κυριαρχικά, επιβλητικά …..

Αυτή την ημέρα λοιπόν θα δούμε να υπάρχουν αποκαλύψεις, σκάνδαλα, μυστικές συμπεριφορές, συμπεριφορές ανθρώπων που θα χαρακτηρίζονται από φθόνο.

Αυτή η δυσμενής όψη Ήλιου – Πλούτωνα έρχεται για να μας ωθήσει να αναμορφώσουμε θέματα σχέσεων και συνεργασιών αλλά και να κατανοήσουμε ότι η ισχύς έρχεται μόνο μέσω της ένωσης.

Ποια ζώδια επηρεάζονται; Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, κάποια προβλήματα στην σχέση σου ή σε κάποια σημαντική συνεργασία, σου δημιουργούν ανασφάλεια και αφυπνίζουν τον οξύθυμο και εγωκεντρικό εαυτό σου. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην απαιτείς με άσχημο τρόπο, αυτά που επιθυμείς, για να αποφύγεις ρήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, προσπάθησε να διεκδικήσεις τα εργασιακά σου δικαιώματα ήρεμα και ώριμα. Συγκράτησε τα νεύρα σου και ενίσχυσε τις αντοχές σου, διότι οι ρήξεις μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι αναπόφευκτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, οι ερωτικές εξελίξεις δεν πραγματοποιούνται όπως θα ήθελες. Αντί να διαταράξεις τις ισορροπίες με ανάρμοστες και απαιτητικές συμπεριφορές, επανεξέτασε τα σχέδια και τις προοπτικές σου στον ερωτικό τομέα και συγκράτησε ζήλιες, πάθη και ισχυρογνωμοσύνη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, δεν θα καταφέρεις να αποφύγεις οικογενειακές εντάσεις και απογοητεύσεις. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τα εμπόδια με γνώμονα τη λογική και την υπομονή και όχι με νεύρα και συναισθηματικά ξεσπάσματα. Ζητήματα που αφορούν το παρελθόν, πιθανόν να σε απασχολήσουν ξανά.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, φρόντισε να τιθασεύσεις την εκρηκτική ατμόσφαιρα που υπάρχει στις κοινωνικές σου επαφές και πρόσεξε πολύ τα εκφραστικά σου μέσα, όπως και την οδήγηση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, έρχονται αλλαγές που πρέπει να αποδεχτείς στον προσωπικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα. Θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και για το λόγο αυτό ίσως κάνεις κάποιες βεβιασμένες κινήσεις, τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, πρόσεξε πάρα πολύ την παρορμητική συμπεριφορά σου, μην τα θες όλα δικά σου και μην απαιτείς παράλογα αυτά που θεωρείς ότι σου ανήκουν. Συμμορφώσου από τα γεγονότα αντί να αντιδράς, διαφορετικά οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες για σένα και οι ρήξεις με σημαντικές σχέσεις, αναπόφευκτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η τάση σου για εμμονές, νοσταλγία και θλίψη, κορυφώνεται. Προσπάθησε να σκέφτεσαι όσο το δυνατόν πιο αισιόδοξα, όποια κι αν είναι τα γεγονότα και μην διαταράσσεις τον ψυχολογικό σου κόσμο. Απέφυγε κρυφές σχέσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, μην είσαι απαιτητικός, παράλογος και οξύθυμος απέναντι στο φιλικό σου κύκλο, γιατί πολλές σημαντικές για σένα σχέσεις, μπορεί να διαλυθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, θα προκληθούν σημαντικά προβλήματα στο τομέα της καριέρας σου. Μην είσαι οξύθυμος και απαιτητικός. Προσπάθησε να διαχειριστείς ό,τι προκύψει με σοβαρότητα και υπομονή αφήνοντας στην άκρη διαπληκτισμούς λόγω της εγωιστικής σου τάσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, στις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και στη διατήρηση των αξιών σου, πρέπει να είσαι ευέλικτος και συγκρατημένος. Εγωιστικές και απαιτητικές συμπεριφορές δεν σε ωφελούν και καλύτερα να προσαρμοστείς. Πρόσεξε ιδιαίτερα ταξίδια και μετακινήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, μην παρασυρθείς σε πάθη απαγορευμένα, γιατί δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Επίσης, προσοχή χρειάζεται, ο οικονομικός τομέας, γι’ αυτό αν υπάρχουν εκκρεμότητες τακτοποίησε τες άμεσα. Απέφυγε εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας και ανταγωνισμού στον αισθηματικό τομέα.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr