Θα σε βαρεθεί πριν το καταλάβεις! Αυτά τα ζώδια αλλάζουν τις σχέσεις σαν τα πουκάμισα!
ΖΩΔΙΑ

Θα σε βαρεθεί πριν το καταλάβεις! Αυτά τα ζώδια αλλάζουν τις σχέσεις σαν τα πουκάμισα!

Θα σε βαρεθεί πριν το καταλάβεις! Αυτά τα ζώδια αλλάζουν τις σχέσεις σαν τα πουκάμισα!

Δεν είναι και οι πιο σταθεροί στις σχέσεις τους…

Η ερωτική ζωή είναι ένας άκρως σημαντικός τομέας στη ζωή σχεδόν κάθε ανθρώπου, αλλά όπως και σε κάθε πτυχή της ζωής, είναι κάποιες στιγμές όπου μπορεί να νιώθουμε βαρεμάρα. Για ορισμένα ζώδια, η ευχάριστη πρόκληση και η αίσθηση της νέας και φρέσκιας ερωτικής εμπειρίας είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους. Ας ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια που είναι πιο πιθανό να βαριούνται εύκολα στα ερωτικά τους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι φημίζονται για την ανυπομονησία τους και την ανάγκη για συνεχή εξερεύνηση και διασκέδαση ή επικοινωνία. Μια σταθερή και μονότονη σχέση είναι ικανή να τους κάνει να αισθανθούν περιορισμένοι και να βαρεθούν. Χρειάζονται συνεχώς να ‘κατεβάζουν’ νέες ιδέες, να τις μοιράζονται και να δραστηριοποιούνται συγχρόνως σε πολλαπλούς τομείς για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον τους στον έρωτα. Αν τα προαναφερθέντα δεν ανήκουν στα δικά σου ενδιαφέροντα κι ούτε είσαι ανοικτός να τα δοκιμάσεις, τότε πολύ πιθανό είναι να βαρεθεί ο Δίδυμος και να επιδιώξει να βρει κάτι άλλο στη ζωή του να τον εξιτάρει. Όχι απαραίτητα έναν ερωτικό στόχο, αλλά σίγουρα θα φροντίσει να περνάει περισσότερο χρόνο μακριά από τη σχέση σας, στην αναζήτηση κάποιων νέων ασχολιών.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ελεύθερα πνεύματα και αγαπούν την περιπέτεια και την ανεξαρτησία. Η ανάγκη για ελευθερία κινήσεων μπορεί να κάνει τους Τοξότες να βαριούνται εύκολα στις ερωτικές σχέσεις όπου επικρατεί η ζήλια, ή οποιασδήποτε μορφής περιορισμός. Χρειάζονται μια σύντροφο που να τους συναρπάζει μέσα από τις συζητήσεις του ή τα ενδιαφέροντά του και να τους ενθαρρύνει να ζήσουν νέες περιπέτειες. Καταλαβαίνουν ότι η ζωή είναι μικρή για βαριές ευθύνες, έτσι προσπαθούν να επικεντρωθούν στις μικρές ή και μεγάλες χαρές της ζωής, αποφεύγοντας το μαράζωμα και την επικέντρωση στη ρουτίνα, το πρόγραμμα ή οτιδήποτε βαρετό. Είναι οι άνθρωποι που θα σε κινητοποιήσουν να ζήσεις πιο αισιόδοξα, δυναμικά και τολμηρά.

Ιχθύες

Οι Ιχθείς είναι ευαίσθητοι και ρομαντικοί, όμως μπορεί να τους επηρεάσει η τάση τους να ονειροπολούν και να ζουν στον κόσμο της φαντασίας τους. Μια σχέση που δεν τους παρέχει την απαραίτητη ένταση και αίσθηση εξιδανίκευσης μπορεί να τους κάνει να νιώθουν απογοητευμένοι και να βαρεθούν. Πολύ συχνά καταφεύγουν σε φανταστικά σενάρια που φτιάχνουν στο μυαλό τους, ώστε να βρουν το χαμένο ενθουσιασμό τους και να ‘ξεβαρεθούν΄. Άλλες φορές, ανάλογα με τις προσωπικές επιλογές του καθενός, καταφεύγουν στο φλερτ με τρίτα πρόσωπα, βρίσκοντας σε εκείνα οτιδήποτε λείπει από την τωρινή ερωτική τους σχέση. Κανένας δεν εγγυάται ότι η δημιουργία ενός δεσμού με το επόμενο πρόσωπο θα εξασφαλίσει το χαμένο ενθουσιασμό τους για πάντα.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί να θεωρούνται σταθεροί, λόγω της ιδιότητάς τους, όμως στις σχέσεις τους πρέπει να έχουν μονίμως υγιείς και μη εντάσεις για να έχουν λόγο να παραμείνουν… Κυβερνώνται από τον Ουρανό, τον πλανήτη των απότομων αλλαγών, οπότε οι ξαφνικές μεταβολές ή μέχρι και το … ghosting, είναι στοιχεία που κατέχουν καλά. Είναι σημαντικό να μπορείς να εξιτάρεις το μυαλό τους, ανεξάρτητα από το πόσο όμορφος και χαρισματικός είσαι. Θέλουν να συζητούν για τα πάντα, να εξερευνούν τον κόσμο, μα και τον εαυτό τους, καθώς και να μάχονται για τα ιδανικά τους. Θεωρούν ότι ερχόμαστε στον κόσμο για να τον κάνουμε καλύτερο με όποιον τρόπο μπορούμε, άρα αν είσαι ο τύπος που απλά θέλει να ‘περάσει καλά’, χωρίς να συνεισφέρει, να ξέρεις ότι σύντομα θα βαρεθεί το ‘μεταξύ σας’.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr