Θερινό Ηλιοστάσιο: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια στα αισθηματικά και επαγγελματικά τους;
ΖΩΔΙΑ

Θερινό Ηλιοστάσιο: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια στα αισθηματικά και επαγγελματικά τους;

Θερινό Ηλιοστάσιο: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια στα αισθηματικά και επαγγελματικά τους;

Ποια ζώδια ευνοούνται;

Με το θερινό Ηλιοστάσιο, στις 21/6/2022, καλωσορίζουμε επίσημα το καλοκαιράκι και τον Ήλιο στο ζώδιο της Σελήνης, τον Καρκίνο.

Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο που μας συνδέει με τις ρίζες μας, το γενεαλογικό μας δέντρο, την Μητέρα, το καλούπι της γέννησης μας και φυσικά εκφράζει το κάρμα μας.

Οι ερωτικές αλλαγές του Θερινού Ηλιοστασίου

Ανήμερα του Θερινού Ηλιοστασίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, σχηματίζει την θετική γωνία τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, εγκαινιάζοντας την καλοκαιρινή περίοδο με πολύ έρωτα …

Πώς θα μας επηρεάσει το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα;

  • Δημιουργείται έντονη ερωτική έλξη και το πάθος γίνεται οδηγός
  • Αναζωπυρώνονται ερωτικές σχέσεις
  • Ξεκινούν νέα καλοκαιρινά ερωτικά ειδύλλια όπου θα εξελιχθούν σε πολύ δυνατούς έρωτες
  • Αλλάζουν τα συναισθήματά μας, αναγεννιόμαστε ψυχολογικά!
  • Μπορούμε να απολαύσουμε όμορφες στιγμές
  • Όμορφες αλλαγές στην εμφάνιση που δημιουργούν μία πολύ θελκτική εικόνα

Τα ζώδια που επηρεάζονται θετικά είναι: Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις:

Κριός

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο έχετε τη δυνατότητα να αναθερμάνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις και να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με την περιουσία σας. Συναισθηματικές ανάγκες αυξάνονται. Κρίσεις αναμένονται.

Ταύρος

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο μπορείτε να συνδεθείτε με το συγγενικό σας περιβάλλον και να επιλύσετε παρεξηγήσεις. Θέματα σπουδών, επιμόρφωσης και διαδικτυακές επαφές και συνεργασίες ευνοούνται. Φλερτ και ρομαντικές γνωριμίες.

Δίδυμοι

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο έχετε τη δυνατότητα να τονώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να επενδύσετε σε μια νέα πηγή εσόδων. Ένα άτομο σας συμπαραστέκεται. Μπαίνετε σε μια νέα δημιουργική φάση.

Καρκίνος

Με τον Ήλιο στο δεκαήμερο σας γιορτάζετε τα γενέθλια σας και είστε σε φάση ανασύνταξης των δυνάμεων σας. Η προσωπική σας ζωή θα αλλάξει και ενδέχεται να αναθεωρήσετε πολλές από τις αποφάσεις σας.

Λέων

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο ζείτε μια σχέση μυστική, αλλά έντονα παθιασμένη και συναισθηματικά λαμβάνετε ικανοποίηση. Αφυπνίζεστε και βλέπετε με άλλα μάτια την πραγματικότητα σας.

Παρθένος

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο αναζητάτε νέες φιλίες και ρομαντικές καταστάσεις που θα σας εμπνεύσουν. Κυνηγάτε τα όνειρα σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αγκαλιάζετε το καινούργιο.

Ζυγός

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο θέλετε να επενδύσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία και να φύγετε από την τωρινή πίεση που βιώνετε. Συγκρούσεις αναμένονται με πρόσωπα εξουσίας.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο αναζητάτε νέες διεξόδους φυγής από την πραγματικότητα και η επαφή σας με άτομο διαφορετικής κουλτούρας σας εξιτάρει. Ταξίδια, σπουδές και νομικά ζητήματα ευνοούνται.

Τοξότης

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο ζείτε μια σχέση έντονα ερωτική και χάνεστε στο πάθος σας. Συγχρόνως αναζητάτε τρόπους επίλυσης οικονομικών ζητημάτων και λαμβάνετε βοήθεια. Οικονομικές συμμαχίες δοκιμάζονται.

Αιγόκερως

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο ασχολείστε ιδιαίτερα με την οικογένεια σας και στηρίζετε τα αγαπημένα σας άτομα. Θέματα ακινήτου σας προβληματίζουν αρκετά. Μερικές συγκρούσεις αναμένονται.

Υδροχόος

Η εργασιακή σας κατάσταση αλλάζει και πιθανόν να πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια νέα πραγματικότητα. Θέματα φυσικής κατάστασης σας απασχολούν ιδιαίτερα. Οργανώστε την καθημερινότητά σας.

Ιχθύες

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί σημαντικά και μια νέα γνωριμία εμφανίζεται στο προσκήνιο. Σχέση με νεότερο άτομο αναμένεται. Ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Τονώστε επαφές με μελλοντικούς συνεργάτες.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr