Θες να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου; Δες πώς θα το κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου
ΖΩΔΙΑ

Θες να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου; Δες πώς θα το κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου

Θες να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου; Δες πώς θα το κάνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ετοιμάσου να βάλεις μπροστά τα δυνατά χαρακτηριστικά σου!

Κάθε ζώδιο έχει τη δική του μοναδική ενέργεια και χαρακτηριστικά. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια του δικού σου ζωδίου, ανακαλύπτοντας τις δυνάμεις και τις προκλήσεις σου, καθώς και τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση και να προχωρήσεις πιο αποτελεσματικά στη ζωή σου.

Κριός

Η πρωτοποριακή σου σκέψη, το θάρρος σου να κάνεις τη διαφορά και η ενέργειά σου είναι τα πιο δυνατά σου σημεία.

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου: Πάρε το προβάδισμα προς νέες πρωτοβουλίες και μη φοβάσαι να αναλάβεις ρίσκο. Η έμφυτη σου ηγετική ικανότητα σε κάνει ιδανικό για θέσεις ευθύνης, ενώ τα εμπόδια τα θεωρείς ‘παιχνιδάκια’. Μην μπεις στον κόπο να ‘ενταχθείς’ σε ένα κοινωνικό πλαίσιο, αφού το να είσαι ο εαυτός σου θα σου εξασφαλίσει ένα πιο σίγουρο κι ευχάριστο μονοπάτι στην επιτυχία κάθε πτυχής στη ζωή σου.

Ταύρος

Είσαι ένας αξιόπιστος χαρακτήρας, με μεγάλες αντοχές και πρακτικό τρόπο σκέψης.

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου: Χρησιμοποίησε την επιμονή και την υπομονή σου για να φέρεις σε πέρας μακροπρόθεσμα σχέδια. Σκέψου το παραμύθι ‘Ο λαγός και η χελώνα’, που διδάσκει ότι η επιμονή και η υπομονή είναι μεγαλύτερες αρετές από την ταχύτητα και τα ταλέντα (άσχετα που εσύ έχεις άπειρα!). Η ανάγκη σου για ασφάλεια σε καθιστά εξαιρετικό στο να διαχειρίζεσαι πόρους.

Δίδυμοι

Η φιλομάθεια, οι εξαιρετικές διαπραγματευτικές κι επικοινωνιακές σου ικανότητες, συνδυαστικά με μία μοναδική ευελιξία είναι το ατού σου.

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου: Χρησιμοποίησε την έμφυτή σου ικανότητα για επικοινωνία σε θέματα που απαιτούν διπλωματία και προσαρμοστικότητα. Η περιέργειά σου σε κάνει διαρκώς να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι, οπότε μην σταματήσεις ποτέ να επενδύεις στη γνώση. Βέβαια, θα χρειαστεί κατά περιόδους να επιλέξεις σε ποια πράγματα αξίζει να αφιερώσεις χρόνο και ποια είναι ‘χαμένος χρόνος’.

Καρκίνος

Έχεις μία φοβερή ενσυναίσθηση και διαίσθηση που σε καθοδηγούν στη ζωή σου. Όχι μόνο καταλαβαίνεις τι αισθάνονται οι γύρω σου, αλλά ξέρεις και πώς να τους φροντίσεις. Έτσι, τους κερδίζεις.

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου: Αξιοποίησε την ικανότητά σου να κατανοείς τα συναισθήματα των άλλων στις σχέσεις σου, καθώς και σε επαγγέλματα που απαιτούν υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις ή να χειριστείς κρίσιμες καταστάσεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

Λέων

Είσαι ένα χαρισματικό, πολυτάλαντο και δημιουργικό πλάσμα. Πολλές φορές παρεξηγείται η αυτοπεποίθησή σου ως έπαρση, αλλά στην πραγματικότητα είσαι πολύ γενναιόδωρος κι ευαίσθητος.

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου: Χρησιμοποίησε τη φυσική σου ικανότητα να ηγείσαι και να εμπνέεις άλλους. Γίνε το παράδειγμα, κάνοντας τα πράγματα στα οποία είσαι πραγματικά δημιουργικός ώστε να εμπνεύσεις τους άλλους, όσο εσύ θα είσαι η αυθεντία. Προτίμησε εργασίες που απαιτούν δημιουργική έκφραση και ηγεσία.

Παρθένος

Το τρομερά αναλυτικό και μεθοδικό μυαλό σου, είναι τόσο κοφτερό που δεν του ξεφεύγει τίποτα! Μπορείς να βρίσκεις λύσεις σε κάθε πρόβλημα.

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου: Αξιοποίησε την ικανότητά σου για λεπτομερή ανάλυση και οργάνωση αμφότερα στη ζωή σου και στην εργασία σου. Βρες την λεπτή γραμμή μεταξύ ανάλυσης και σχολαστικής κριτικής, ώστε να μπορείς να βελτιστοποιείς τα πάντα γύρω σου, αλλά να μην προκαλέσεις αμηχανία στον περίγυρό σου.

Ζυγός

Η αντίληψή σου ως προς το τι είναι δίκαιο, η ικανότητά σου να συνεργάζεσαι και η απίστευτη διπλωματία σου είναι μοναδικά ατού.

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου: Επίλεξε επαγγέλματα όπου απαιτούνται διπλωματικές ικανότητες και μπορείς να συνεισφέρεις στο να γίνει πιο δίκαιος ο κόσμος – θα ήταν λειτούργημα από μεριάς σου! Μαζί, βρες τη χρυσή τομή μεταξύ αποφασιστικότητας, εκφραστικότητας και υποχώρησης, προκειμένου να επιφέρεις πραγματική αρμονία.

Σκορπιός

Διακρίνεσαι από ένα έντονο πάθος, μία εντυπωσιακή δύναμη θέλησης, συνδυαστικά με μία έντονη διορατικότητα.

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου: Αξιοποίησε το πάθος και τη δύναμη της θέλησής σου σε ζητήματα που απαιτούν απόλυτη συγκέντρωση και βαθιά κατανόηση των υποκείμενων δυναμικών. Μπορείς πάντα να γνωρίζεις την αλήθεια, αλλά πραγματικά ευτυχισμένος θα είσαι όσο διαχωρίζεις την έννοια της απόλυτης επικέντρωσης σε έναν στόχο ή της εμμονής σε αυτόν.

Τοξότης

Αγαπάς πολύ την μάθηση, την φιλοσοφία και χαρακτηρίζεσαι από αισιοδοξία κι εσωτερική δύναμη.

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου: Η θετική σου σκέψη κι ενέργεια, πολύ συχνά ελκύει θετικά γεγονότα στη ζωή σου ή ακόμη κι αν βρεθείς σε αδιέξοδο, τα καταφέρνεις, τελικά. Χρησιμοποίησε τη φυσική σου τάση για εξερεύνηση και μάθηση σε επαγγέλματα όπου μπορείς να μεταδώσεις τις γνώσεις και τη δύναμη που σε χαρακτηρίζει, ώστε να γίνει ο κόσμος καλύτερος κι εσύ να αισθανθείς πραγματική ολοκλήρωση.

Αιγόκερως

Είσαι μοναδικός στο να διαχειρίζεσαι καταστάσεις με απόλυτη ψυχραιμία, πίστη στο μονοπάτι που επέλεξες και πειθαρχία.

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου: Χρησιμοποίησε τη φιλοδοξία και την αυστηρή πειθαρχία σου για να φτάσεις στην κορυφή της καριέρας σου, ειδικά σε τομείς που απαιτούν οργάνωση και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, δείξε αυτό που ξέρεις καλύτερα: πίστη κι αφοσίωση, χωρίς να ξεχνάς τα όριά σου. Έτσι, θα έχεις πάντα υγιείς σχέσεις.

Υδροχόος

Ένας ασυνήθιστα καινοτόμος τρόπος σκέψης που ταυτόχρονα δε χάνει την αντίληψή του για την ανθρωπιά είναι τα βασικά συστατικά του μυαλού σου.

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου: Εκμεταλλεύσου την ικανότητά σου για καινοτομία για να εξελίξεις ιδέες που θα αλλάξουν τον κόσμο – δεν είναι ανάγκη να είναι η δημιουργία της μηχανής του χρόνου, ας είναι κάτι απλό. Η κοινωνική σου συνείδηση μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές που βελτιώνουν τη ζωή όλων, κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς κι εσύ ολοκληρωμένος.

Ιχθύες

Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός με απίστευτη διαίσθηση και κερδίζεις εύκολα την συμπάθεια των άλλων.

Πώς να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου: Αξιοποίησε τη δημιουργικότητα και τη διαίσθησή σου σε καριέρες ή καταστάσεις που απαιτούν καλλιτεχνική έκφραση ή θεραπευτικές ικανότητες. Πέρα από τα εργασιακά, μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής και στην καθημερινότητά σου, απλά παραμένοντας αυθεντικός – λίγοι είναι σαν εσένα!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr