Θες να πάρεις το αίμα σου πίσω; Αυτή είναι η καλύτερη εκδίκηση με βάση το ζώδιό σου
ΖΩΔΙΑ

Θες να πάρεις το αίμα σου πίσω; Αυτή είναι η καλύτερη εκδίκηση με βάση το ζώδιό σου

Θες να πάρεις το αίμα σου πίσω; Αυτή είναι η καλύτερη εκδίκηση με βάση το ζώδιό σου

Εσύ πώς λειτουργείς στην εκδίκηση;

Θέλεις να πάρεις το “αίμα σου πίσω” από έναν έρωτα που σου ράγισε την καρδιά; Παρακάτω θα δεις αναλυτικά πώς λειτουργούν τα ζώδια στην εκδίκηση!

Όταν η καρδιά μας σπάει λόγω ενός απογοητευτικού χωρισμού ή μιας προδοσίας, είναι φυσικό να αναζητούμε τρόπους για να αντιμετωπίσουμε τον πόνο μας.

Για αρκετούς, αυτό μπορεί να σημαίνει εκδίκηση, ενώ για άλλους, να είναι η ανάγκη να αφήσουν πίσω τους αυτήν την εμπειρία και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Κριός

Οι Κριοί μπορεί να φημίζονται για την ανεξάρτητη φύση τους και την αγάπη τους για την πρόκληση, όμως συχνά οι ναρκισσιστικές ή εγωκεντρικές τάσεις τους, τούς κυριεύουν και δεν θέλουν οι πρώην τους να προχωρούν πιο γρήγορα από τους ίδιους μετά το χωρισμό! Αν ένας Κριός σας ράγισε την καρδιά, η καλύτερη εκδίκηση για εσάς είναι να δείξετε ότι μπορείτε να ζήσετε μια ακόμα καλύτερη ζωή χωρίς αυτόν ή αυτήν. Κάνετε ο,τι καλύτερο για τον εαυτό σας για να είστε επιτυχημένοι και χαρούμενοι σε οτιδήποτε κάνετε και αφήστε τον Κριό να δει πόσο δεν τον έχετε ανάγκη.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι απίστευτα αφοσιωμένοι και πιστοί, αλλά όταν ραγίζουν την καρδιά τους, μπορεί να αντιδράσουν με θυμό και επιθυμία για εκδίκηση. Δύσκολα παραδέχονται τα λάθη τους και συχνά είναι αμετακίνητοι και απρόθυμοι να επιφέρουν αλλαγές στον εαυτό τους και τη ζωή τους. Η καλύτερη εκδίκηση για εσάς είναι να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και να αφήσετε τον άλλον να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του. Δείξτε τη δύναμη και την αξία σας μέσα από την ανάκαμψη, δίνοντάς του να καταλάβει πως έχετε εξελιχθεί, όσο ο ίδιος έχει επιλέξει να παραμείνει στάσιμος.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την επικοινωνιακή τους φύση και την αγάπη τους για το διάλογο. Αν ένας Δίδυμος σας ράγισε την καρδιά, η καλύτερη εκδίκηση είναι να δείξετε ανωτερότητα και να αγνοήσετε την προκλητική συμπεριφορά του. Το να διαπρέψετε σε θέματα γνώσεων, όπως η επιστροφή σας στα θρανία ή να ταξιδεύετε συχνότερα θα τον κάνει να ζηλέψει αρκετά. Κατανοήστε ότι οι Δίδυμοι μπορεί να αλλάξουν γνώμη γρήγορα και η απώλεια της επικοινωνίας σας μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία από την εκδίκηση.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, και μπορεί να τους πονέσει βαθιά μια προδοσία, ενώ συχνά δρουν κτητικά κι ελεγκτικά. Αν ένας Καρκίνος σας ράγισε την καρδιά, η καλύτερη εκδίκηση είναι να επικεντρωθείτε στην αγάπη και τη στήριξη των αγαπημένων σας πέρα από τον ίδιο, μα πρώτα από όλα να αγαπήσετε τον εαυτό σας, προβάλλοντας διακριτά όρια. Αφήστε τον Καρκίνο να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των πράξεών του και εστιάστε στη δική σας ψυχική ανάρρωση.

Λέων

Οι Λέοντες είναι εγωκεντρικοί και υπερήφανοι, και μπορεί να τους πονέσει βαθιά η απόρριψη. Αν ένας Λέοντας σας ράγισε την καρδιά, η καλύτερη εκδίκηση είναι να λάβετε υπόψη ότι η ανάκαμψή σας είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Το γεγονός πως σας πλήγωσε, πρέπει να φανεί ότι λειτούργησε ως δώρο για την προσωπική σας ανάπτυξη, την εμφάνιση και την επαγγελματική σας ανέλιξη. Επιδείξτε την επιτυχία σας και αφήστε τον άλλον να αναρωτιέται γιατί σας έχασε.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι λεπτομερείς και αναλυτικοί, και μπορεί να πονέσουν από μια σχέση που δεν λειτούργησε. Αν κάποιος Παρθένος σας ράγισε την καρδιά, η καλύτερη εκδίκηση είναι να επικεντρωθείτε σε πρακτικές λύσεις. Εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και βεβαιωθείτε ότι η ζωή σας είναι σε τάξη, δίνοντας τεράστια έμφαση στην ανάπτυξη υλικής αφθονίας. Σύντομα, θα δει τι έχει χάσει, όμως θα γνωρίζει ότι δεν θα μπορέσει να ξαναγίνει δικό του…

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ευγενικοί και δίκαιοι, και μπορεί να αισθάνονται βαθιά αδικημένοι όταν κάποιος τους προσβάλει. Αν ένας Ζυγός σας ράγισε την καρδιά, η καλύτερη εκδίκηση είναι να φροντίσετε την εμφάνισή σας και σύντομα να σας δει πλάι σε έναν πιο εμφανίσιμο κι επιτυχημένο σύντροφο. Πρόκειται να το εκλάβει ως προσβολή ή σύγκριση, ακόμη κι αν δεν είναι. Οι ανασφάλειες που θα αισθανθεί είναι απερίγραπτες, όσο εσείς απλά θα συνεχίζετε ανέμελα τη ζωή σας.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι παθιασμένοι και αποφασιστικοί, και μπορεί να αντιδράσουν έντονα όταν ραγίσει η καρδιά τους. Η καλύτερη εκδίκηση για έναν Σκορπιό είναι η πλήρης αδιαφορία και η αποφυγή της εκδίκησης, όπως αντίστοιχα και η αποφυγή κάθε επαφής μαζί του. Ως ‘παιδί του Πλούτωνα’ θα θέλει μονίμως να επιβεβαιώνεται για το κατά πόσο τον σκέφτεστε, άρα καλό θα είναι να τον βγάλετε από το μυαλό σας μια για πάντα, σε περίπτωση που έχει προσωπικό αστρολόγο που… του ‘μαρτυρά’ αν τον σκέφτεστε!

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις, και μπορεί να αισθάνονται περιορισμένοι εύκολα, με αποτέλεσμα να διαλύουν εύκολα τις σχέσεις τους. Η καλύτερη εκδίκηση προς έναν Τοξότη είναι να συνεχίσετε το ταξίδι της ζωής σας σαν να μην σας κρατάει τίποτα. Δείξτε του ότι αυτός που απελευθερώθηκε από τους δυο σας είστε εσείς και όχι εκείνος! Ζήστε τη ζωή σας με πάθος και περιπέτεια, κάνετε ταξίδια και βγάλτε απωθημένα αφήνοντάς τος να αναρωτιέται για το τι χάνει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι φιλόδοξοι και πολύ συχνά κατεβάζουν ‘συναισθηματικά ρολά’ όταν αποφασίζουν να απομακρυνθούν από ΄να φλερτ. Αν σας πλήγωσε ένας Αιγόκερως, επιδιώξτε ο,τι καλύτερο στα επαγγελματικά σας, εργαστείτε προς την προσωπική σας ανάπτυξη και γίνετε το όνειρο κάθε πιθανού συντρόφου! Σύντομα θα καταλάβει ότι ήσασταν ο,τι πολυτιμότερο έχει χάσει από τη ζωή του, ενώ καθρεπτίζοντας την συναισθηματική του ψυχρότητα, χτίστε έναν τοίχο!

Υδροχόος

Μπορεί να το παίζουν cool οι Υδροχόοι, αλλά είναι κτητικοί και δεν το δείχνουν! Η ελευθερία είναι πολύτιμη, μόνο όταν αφορά τους ίδιους. Ποια ήταν τα πράγματα που θέλατε να κάνετε μαζί με τον Υδροχόο, αλλά ο ίδιος δεν ήθελε; Ήρθε η στιγμή να τα κάνετε μόνοι σας, τώρα που σας πλήγωσε. Χαρείτε την ελευθερία σας και φροντίστε τον εαυτό σας, ώστε να δει ότι ο ‘ανταγωνισμός’ έχει πια αυξηθεί. Αν σας προσεγγίσει φιλικά, δείξτε αδιαφορία.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς είναι αρκετά αψυχολόγητοι, όμως η αστρολογία έρχεται να μας πει την αλήθεια για εκείνους! Παίρνουν χαρά όταν δεν κόβεται πλήρως η επαφή με τον πρώην τους, γιατί δεν θέλουν να κλείνουν ‘πόρτες’. Κόψτε κάθε επαφή κι αφήστε τον να αναρωτιέται γιατί τον απορρίψατε. Μην προχωρήσετε σε μία σχέση για λόγους εκδίκησης, θα το διαισθανθεί. Να είστε ο πιο δυναμικός εαυτός σας, επιδεικνύοντας συναισθηματική αδιαφορία προς το πρόσωπό του.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr