Θες να βγεις ραντεβού; Αυτά είναι τα χειρότερα ζώδια που πρέπει να αποφύγεις
ΖΩΔΙΑ

Θες να βγεις ραντεβού; Αυτά είναι τα χειρότερα ζώδια που πρέπει να αποφύγεις

Θες να βγεις ραντεβού; Αυτά είναι τα χειρότερα ζώδια που πρέπει να αποφύγεις

Ού μπλέξεις για το δικό σου καλό!

Αν και κάθε σχέση είναι μοναδική, υπάρχουν κάποιες ζωές που θεωρητικά έχουν λιγότερες πιθανότητες να περάσουν μαζί ένα όμορφο ερωτικό ραντεβού.

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια που καλό θα ήταν να τα αποφύγεις σε ένα ραντεβού!

Κριός : Ο Αιγόκερως δίνει μεγάλη βάση σε λεπτομέρειες κι ατέλειες, καθώς τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων σε περίπτωση που προχωρήσετε μαζί. Η στάση του σε κάνει να αισθάνεσαι περιορισμένος και ‘κολλημένος’ στον τοίχο. Είναι σα να σου λέει για κάθε πράγμα που πιστεύεις και υποστηρίζεις, προσγειώνεις σε ανώμαλα.

Ταύρος : Ο Υδροχόος, με την έντονη και αλλοπρόσαλλη φύση του, μπορεί να αποδειχθεί ‘too much’ για τα δεδομένα σου. Η ανάγκη σου για σταθερότητα και ασφάλεια φαίνεται εμφανώς όσο μπαίνεις στη διαδικασία να τον μάθεις, καταλάβεις και πιθανώς… εντάξεις στη ζωή σου.

Δίδυμοι : Ο Ιχθύς θα σε βυθίσει σε μια’ θάλασσα συναισθηματισμού κάνοντάς σε να αναζητάς επίμονα περισσότερη λογική και επικοινωνία. Δεν είναι το άτομο που εκφράζει όσα σκέφτεται και αισθάνεται με. Σκάει γάιδαρο για να πει αυτά που έχεις τόσο ανάγκη να ακούσεις, μάθεις κλπ, όμως τουλάχιστον είναι καλός ακροατής… όταν δεν αφαιρείται…

Καρκίνος : Η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια δεν προβλέπεται να είναι εύκολο να ικανοποιηθεί από έναν Τοξότη. Θα τον θεωρήσεις αρκετά αποστασιοποιημένο, παρατηρώντας ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για τις ιδέες παρά για συναισθήματα. Κατά βάθος είναι ένα ‘παιδί’ που θέλει να παίζει όλη μέρα, αποφεύγοντας τις ευθύνες της δέσμευσης.

Λέων : Μπορεί αρχικά η σταθερότητα, η αξιοπιστία που απορρίπτει, συνδυαστικά με την προσεγμένη του εμφάνιση να σε ελκύει σαν μαγνήτης, αλλά τελικά βλέπεις ότι είναι λιγάκι ‘δύσκολος’ και αμετακίνητος. Οι ανάγκες σου για προσοχή και δράμα μπορεί να μην κάνουν ανταπόκριση στην απλότητα του Ταύρου.

Παρθένος : Ο Δίδυμος, με την ανάγκη του για ελευθερία και περιπέτεια, μπορεί να σου φανεί ασυνεπής και υπερβολικά ανέμελος, αντίθετα στην ανάγκη σου για τάξη και οργάνωση στην καθημερινότητά σου. Δεν έχει πρακτικό μυαλό, όπως εσύ και η τάση του για φιλοσοφίες καμιά φορά σου φαίνεται ουτοπική. Άσε που σπάνια αφήνει χρήματα στην άκρη!

Ζυγός : Ο Καρκίνος, με την αυθόρμητη και διεκδικητική του φύση, μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σου και την ανάγκη σου για ισορροπία και αρμονία. Πάντως, να ξέρεις, μάλλον αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη, γιατί θα αποφασίζει για εσένα, όσο εσύ θα δυσκολεύεσαι. Κι αν το μετανιώσετε, εκείνος θα φταίει!

Σκορπιός : Ο Λέοντας, Σκορπιέ μου, θα σου φανεί υπερβολικά απαιτητικός και εγωκεντρικός, αγνοώντας την ανάγκη σου για βαθιά συναισθηματική σύνδεση και κατανόηση. Αν του δώσεις χρόνο, θα δεις ότι ενδιαφέρεται πραγματικά κι έχει πλούσια συναισθήματα, σαν εσένα.

Τοξότης : Η ανάγκη σου για ελευθερία, περιπέτεια και νέες εμπειρίες είναι κάτι που υποτιμά ο Παρθένος και σου ‘χτυπάει άσχημα’. Είναι λεπτολόγος, πρακτικός και οργανωτικός, προσγειώνοντας σε ανώμαλα στο έδαφος. Αξιολογεί κάθε βήμα και κάθε εγχείρημα, οπότε σίγουρα θα φύγεις τρέχοντας από το ραντεβού, νιώθοντας ότι σε ‘κολλάει στον τοίχο’ με το επικριτικό βλέμμα του.

Αιγόκερως : Η ανεξάρτητη φύση σου μπορεί να συγκρουστεί με την ήπια εκείνη του Ζυγού, ο οποίος αναζητά συμφωνία και ισορροπία σε κάθε σχέση. Θα μπορέσεις να αντικρίσεις την αναποφασιστικότητά του; Πάντως, μπορείς να το δεις ως αλληλο-συμπλήρωση – είμαι σίγουρη ότι χρειάζεσαι κομμάτι της διπλωματίας του.

Υδροχόος : Ο Σκορπιός διαθέτει έντονη και μυστηριώδη φύση και μπορεί να σου φανεί υπερβολικά συναισθηματικός και παθιασμένος, δοκιμάζοντας την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και χώρο. Ήδη από το πρώτο ραντεβού αισθάνεσαι πως πνίγεσαι. Να ξέρεις τον εξιτάρει η αδιαφορία που του δείχνει πάντως! Δεν θα απαλλαγείς έτσι εύκολα.

Ιχθύς : Συχνά βρίσκεις την ενέργεια και στάση του Κριού υπερβολικά έντονη ή ακόμα και επιθετική, κάτι που δεν ταιριάζει με την ανάγκη σου για ηρεμία και κατανόηση. Επιπλέον, νιώθεις ότι εκείνος υποτιμά την ευαίσθητη φύση σου και ο ευθύς τρόπος επικοινωνίας του σε ‘χτυπά’ εκεί που πονάς.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr