Τι φέρνει η Νέα Σελήνη στα ζώδια της Τετάρτης
ΖΩΔΙΑ

Τι φέρνει η Νέα Σελήνη στα ζώδια της Τετάρτης

Τι φέρνει η Νέα Σελήνη στα ζώδια της Τετάρτης

Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα. Ευκαιρία για πάσης φύσεως restart και στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Να είστε έτοιμοι για τα καλύτερα.

κριός

Ο Ποσειδώνας έρχεται να γλυκάνει τη σημερινή Νέα Σελήνη. Αν έχεις ταίρι, κανόνισε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο. Αν όχι, βγες έξω με φίλους και ποτέ δεν ξέρεις.

ταύρος

Η σημερινή Νέα Σελήνη σε προσκαλεί να ξεκαθαρίσεις τις διαφωνίες σου στη δουλειά και να ξεκινήσεις μια καινούρια ρομαντική σχέση.

δίδυμος

Το σώμα σου είναι αυτό που σε βοηθάει να κάνεις όλες τις δραστηριότητές σου κι η Νέα Σελήνη σου υπενθυμίζει να το προσέχεις.

καρκίνος

Συνήθως δεν έχεις πρόβλημα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η Νέα Σελήνη, ωστόσο, θα σε βοηθήσει να τα μετουσιώσεις σε έμπνευση.

λέων

Η δημιουργικότητά σου λάμπει ξανά και σου δείχνει το δρόμο για να εντυπωσιάσεις τον ερωτικό σου παρτενέρ.

παρθένος

Αν σκεφτόσουν κάποιο επαγγελματικό ταξίδι ή το να ξεκινήσεις κάποιο μάθημα (π.χ. να μάθεις μια ξένη γλώσσα) τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις.

ζυγός

Ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις όσα σκεφτόσουν για τα οικονομικά σου. Αν, για παράδειγμα, θες να πας διακοπές το καλοκαίρι, δοκίμασε να παίρνεις ταπεράκι κι όχι delivery στη δουλειά.

σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου λέει το εξής απλό: Όλα γυρίζουν γύρω σου. Ό,τι διαλέξεις μπορείς να το πετύχεις.

τοξότης

Ο Ποσειδώνας που είναι στο ζώδιό σου για καιρό, σου έχει μάθει να προσέχεις την οικογένειά σου. Ήρθε η ώρα να σε προσέξουν κι εκείνοι.

αιγόκερως

Οι φίλοι θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου τις προσεχείς μέρες. Είτε σε μεγάλες, είτε σε μικρές παρέες, θα κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

υδροχόος

Νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το πάρεις απόφαση. Μετά δε θα σε κρατάει τίποτα.

ιχθύες

Καινούρια ξεκινήματα και για σένα ψαράκι μου. Αν ο στόχος σου ήταν η πνευματική και όχι μόνο περιπέτεια, τώρα είναι η ώρα να το κυνηγήσεις.