Τι θα έλεγε το ζώδιό σου εάν ήταν ψυχίατρος;
ΖΩΔΙΑ

Τι θα έλεγε το ζώδιό σου εάν ήταν ψυχίατρος;

Τι θα έλεγε το ζώδιό σου εάν ήταν ψυχίατρος;

Όλοι λίγο πολύ όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια «προβληματική» κατάσταση αναλαμβάνουμε χρέη ειδικού και είτε ακούμε με προσοχή τον άλλον είτε είμαστε αρνητές της όποιας περίπτωσης.

Το κάθε ζώδιο, όμως, πώς αντιδράει; Εμείς σου έχουμε την απάντηση!

ΚΡΙΟΣ

Εκεί που ακούει τον ασθενή κλείνει τον ντοσιέ των σημειώσεων, αρπάζει τον ασθενή από τους ώμους και του φωνάζει : «Η ζωή θέλει πυγμή και εσύ είσαι ένας λαπάς! Στο καλό τώρα και να μην σε ξαναδώ».

ΤΑΥΡΟΣ

Ακούει με υπομονή και κουνάει συγκαταβατικά το κεφάλι. Θέλει πολύ να βοηθήσει αλλά με το λέγε – λέγε, τον πήρε ο ύπνος στην καρέκλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα τινάζει όλα στον αέρα και λέει στον ασθενή του : «Άστα τώρα αυτά, πες κάτι πιο ευχάριστο γιατί με ψυχοπλάκωσες βρε! Γκομενάκι βρήκες;».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Κατανοούν εις βάθος τα προβλήματα των ασθενών αλλά συμπάσχουν σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τη θέση του ασθενούς.

ΛΕΩΝ

Έχει ακούσει όλα όσα του έχει πει ο ασθενής και στο τέλος λέει : «Κι όλα αυτά τα τραβάς γιατί δεν πιστεύεις στον εαυτό σου! Βέβαια έτσι όπως σε βλέπω, ούτε εγώ θα πίστευα!».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Και ενώ γνωρίζει ότι δεν πρέπει να ασκεί κριτική, ταράζει στους ασθενείς στις παρατηρήσεις. «Να μην λες αυτό, να λες εκείνο! Μην σε ξανακούσω να ασχολείσαι με προβλήματα άλλων!».

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ ευγενικός για να σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις. Μένεις επομένως στον καναπέ με τις ώρες και μιλάς για ανταύγειες που δεν πέτυχαν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μακράν ο καλύτερος του χωριού! Ένα του λες, δέκα έχει ψυχανεμιστεί, έχει καταλάβει τι πάει στραβά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Και οι δύο θα έκαναν τους καλύτερους ψυχαναλυτές ever, αλλά τους έφαγαν οι θεωρίες περί θεωριών. Α! Και δεν έχουν κατανοήσει τίποτα από όσα τους έχεις πει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μόνο αν τον πληρώσεις θα κάτσει να ακούσει τα προβλήματά σου, για τα οποία έχει μόνο μία λύση. «Σκάσε και κολύμπα!».