Τρίγωνο Ήλιου με Κρόνο στις 16 Ιουνίου: Δικαιώνονται οι προσπάθειές σου! Ποια ζώδια ευνοούνται;
ΖΩΔΙΑ

Τρίγωνο Ήλιου με Κρόνο στις 16 Ιουνίου: Δικαιώνονται οι προσπάθειές σου! Ποια ζώδια ευνοούνται;

Τρίγωνο Ήλιου με Κρόνο στις 16 Ιουνίου: Δικαιώνονται οι προσπάθειές σου! Ποια ζώδια ευνοούνται;

Σιγουριά, σταθερότητα, ωρίμανση και θεμελίωση σχεδίων για τα ζώδια

Ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο αυτή την Πέμπτη 16 Ιουνίου προσφέροντας σιγουριά, σταθερότητα, ωρίμανση και θεμελίωση σχεδίων.

Με το  τρίγωνο αυτό θα νιώσεις δικαιωμένος γιατί κάποιες προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο και το πλήρωμα του χρόνου εντέλει θα σου δώσει το μήνυμα ότι το καλό πράγμα μπορεί να αργεί να γίνει, αλλά όταν πραγματοποιηθεί, έχει πολύ γερές βάσεις.

Νιώθουμε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, πιο σταθεροί και ώριμοι σε όλα όσα θέλουμε να επιτύχουμε, ενώ παρατηρούμε πρόοδο σε ότι έχουμε μοχθήσει. Η μέρα είναι απόλυτα παραγωγική, ιδανική για την ανάθεση στόχων, ενώ η υπομονή και η καθαρή σωστή κρίση βοηθούν στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

Σημαντική στήριξη μπορούμε να λάβουμε από άτομα που κατέχουν μία υψηλότερη θέση, ή ακόμα και από ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Η μέρα επίσης είναι ιδανική για εμπορικές συμφωνίες / διαπραγματεύσεις!

Τα ζώδια που ευνοούνται είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο ή που έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ: Εμπλουτίζεις τον τρόπο σκέψης και έκφρασης σου, με ωριμότητα, ευστοχία και ουσία. Με την αντιμετώπιση σου αυτή, πετυχαίνεις αυτά που επιθυμείς σε κοινωνική ζωή και επαφές με γνωστούς, γείτονες και αδέρφια!

ΤΑΥΡΟΣ: Καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχολούσαν έως τώρα. Επιπλέον, θα έχεις τις κατάλληλες ευκαιρίες να σταθεροποιήσεις την αισθηματική σου ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι προσπάθειες σου αποδίδουν καρπούς σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά και όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ευκαιρία για νέα ουσιαστικά ξεκινήματα και σημαντικές αποφάσεις, που θα φέρουν μακροπρόθεσμα και μόνιμα αποτελέσματα σε ο,τιδήποτε έχεις σκοπό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις εσωτερική ψυχική δύναμη, το ένστικτο σου δυναμώνει και ο συναισθηματικός σου κόσμος ισορροπεί. Μπορείς τώρα να εκμεταλλευτείς την εύνοια για παρασκηνιακές κινήσεις, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους σκοπούς σου!

ΛΕΩΝ: Οι φιλίες σου παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και στους στόχους σου, αφού μέσα από συγκυρίες που τις αφορούν, θα καταφέρεις να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα! Νέες φιλίες και ουσιαστικές γνωριμίες έρχονται για να μείνουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ευνοείται ο τομέας της καριέρας, αφού μπορείς να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις ώριμες πρωτοβουλίες και αποφάσεις, που θα σε οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη επιτυχία! Η κοινωνική σου εικόνα είναι απόλυτα βελτιωμένη.

ΖΥΓΟΣ: Ώριμη και προσγειωμένη αισιοδοξία σε χαρακτηρίζει και η φιλοσοφική σκέψη συνοδεύεται από την λογική. Επαφές, συζητήσεις, σπουδές και νέες γνωριμίες, ευνοούνται ιδιαίτερα και ουσιαστικοί στόχοι πραγματοποιούνται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ικανοποιείς τις πιο βαθιές και ουσιαστικές σου επιθυμίες, ιδιαίτερα όσον αφορά τον έρωτα και το χρήμα. Επιλέγεις ποιότητα στον αισθηματικό τομέα και ωριμάζεις στη διευθέτηση των οικονομικών σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορείς να επιδιώξεις την επισημοποίηση μίας ερωτικής σχέσης, αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί τώρα να γίνει η αρχή μίας νέας όμορφης σταθερής σχέσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβραβεύεσαι επιτέλους για την υπευθυνότητα σου, αλλά και την εργατικότητα σου! Η καθημερινότητα σου οργανώνεται και τώρα έχεις την ευκαιρία να αρχίσεις υγιεινή διατροφή και άσκηση, για την βελτίωση της εμφάνισης σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται σημαντικές ευκαιρίες για να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή! Γίνεσαι ωριμότερος και αποτελεσματικότερος στα αισθηματικά σου ζητήματα και έτσι μπορείς να πετύχεις όλους τους ουσιαστικούς ερωτικούς σκοπούς. Περνάς όμορφα και απολαμβάνεις τις μικρές απλές απολαύσεις!

ΙΧΘΥΣ: Ευνοούνται θέματα σπιτιού και οικογένειας που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν, αντιμετωπίζονται πλέον με επιτυχία. Μία υπόθεση από το παρελθόν, επιστρέφει και μπορείς τώρα να διορθώσεις κάθε πρόβλημα!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr