Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα στις 19/5: Επιτέλους αχτίδα ανανέωσης στη ζωή μας! Ποια ζώδια επηρεάζονται θετικά;
ΖΩΔΙΑ

Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα στις 19/5: Επιτέλους αχτίδα ανανέωσης στη ζωή μας! Ποια ζώδια επηρεάζονται θετικά;

Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα στις 19/5: Επιτέλους αχτίδα ανανέωσης στη ζωή μας! Ποια ζώδια επηρεάζονται θετικά;

Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω προσφέροντας ουσιαστική αναγέννηση στην ζωή μας.

Με το τρίγωνο αυτό μας διακατέχει το σθένος, η αποφασιστικότητα, η επιμονή και η μεθοδικότητα για να μπορέσουμε να λύσουμε τα μυστήρια που υπάρχουν στην ζωή μας, αλλά και για να καταφέρουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να νιώσουμε πραγματικά ενδυναμωμένοι και έτοιμοι να προβούμε σε μεταμορφωτικές αλλαγές στην ζωή μας.

Αυτή την ημέρα μπορούμε να έχουμε σημαντικές διακρίσεις, σπουδαίες κατακτήσεις, πλούσιες συναισθηματικές εμπειρίες, έχουμε την δυνατότητα να λάβουμε ουσιαστική στήριξη, να ξεπεράσουμε ψυχολογικά σκοτάδια, να θέσουμε νέους στόχους για την ζωή μας. Συνάμα το πάθος, ανάβει για τα καλά τον σπινθήρα της σεξουαλικότητας.

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

Διάβασε την πρόβλεψη για το ζώδιό σου:

ΚΡΙΟΣ

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά άλματα προόδου στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Έχεις διακρίσεις, κατακτήσεις, λαμβάνεις στήριξη και ενδυναμώνεσαι πρακτικά!

ΤΑΥΡΟΣ

Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και το σύμπαν συνωμοτεί για να έχεις σπουδαία επιτεύγματα! Η ζωή σου προοδεύει, δέχεσαι σημαντικές ευκαιρίες προτάσεων, γνωριμιών, συμφωνιών και δικαιώνεσαι για ότι έχεις κάνει ως σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου! Λύνονται τα μυστήρια που σε ταλάνιζαν, καθαρίζουν κάποιες υποθέσεις σου και λαμβάνεις οφειλόμενα χρήματα. Στον έρωτα κυριαρχεί το μυστήριο, το πάθος, ο ερωτισμός!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκπληρώνονται οι προσδοκίες σου αυτές τις μέρες, αναφορικά με την πορεία και την εξέλιξη μίας σχέσης! Το πάθος μπαίνει και πάλι στην ζωή σου σε δένει ουσιαστικά με το άτομο που ποθείς!

ΛΕΩΝ

Καταφέρνεις και παρουσιάζεις σημαντική πρόοδο στη καριέρα σου, το όνομά σου ακούγεται πολύ, έχεις τους συμπαραστάτες σου και οι κόποι και οι θυσίες σου δικαιώνονται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα φουλ στον ερωτισμό αλλά και την αισιοδοξία. Ένα νέο πρόσωπο ξυπνά μέσα σου δυνατά συναισθήματα πάθους και ανάγκης να πάρεις τα ρίσκα σου και να τολμήσεις σε μία μεγάλη αλλαγή πορείας ζωής.

ΖΥΓΟΣ

Οι οικονομικές ανησυχίες φεύγουν και λαμβάνεις στήριξη μέσα από κάποιο δώρο, μπόνους, ή μέσα από μία γραφειοκρατική υπόθεση που τώρα λύνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Οι οικογενειακές σχέσεις ενδυναμώνονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο επιμένων νικά έτσι λοιπόν αυτή την ημέρα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου μπαίνουν στους ρυθμούς που είχες στο μυαλό σου! Σημαντικές εξομολογήσεις σε κάνουν να πιστεύεις πλέον πως ότι βάλεις στο μάτι μπορείς να το πετύχεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εργασία σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα και αυτό θα σου φέρει και σημαντικές οικονομικές απολαβές, γεγονός που θα σε βοηθήσει να κλείσει παρελθοντικές «τρύπες» εκκρεμοτήτων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι αρκετά δυνατός, ερωτικός, κατακτητικός αυτή την ημέρα και απολαμβάνεις στιγμές που σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι η ζωή σου μεταμορφώνεται, αλλάζει, μπαίνει σε ένα στάδιο ουσιαστικής αναμόρφωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λύνονται οικογενειακά προβλήματα, διαφωνίες, ή και προβλήματα της προσωπικής σου ζωής. Η ψυχολογία σου φτιάχνει και καταφέρνεις να λύσεις τα μυστήρια που υπήρχαν μέσα σου ή και γύρω σου!

ΙΧΘΥΣ

Επιτυχημένες επικοινωνίες που σε βοηθούν να εκπληρώσεις σχέδια, επιθυμίες και όνειρα. Φίλοι είναι στο πλευρό σου να σε στηρίζουν.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr