Tρίτη: Ποια ζώδια θα πάρουν καλά νέα;
ΖΩΔΙΑ

Tρίτη: Ποια ζώδια θα πάρουν καλά νέα;

Tρίτη: Ποια ζώδια θα πάρουν καλά νέα;

Το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα ευνοεί τα... μηνύματα

Συζητήσεις, επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις, με συναίσθημα, τρυφερότητα και εξομολογήσεις! Ένα καλό νέο έρχεται για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, με το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα!

ΚΡΙΟΣ

Κάντε τις αλλαγές που ταιριάζουν στο γούστο σας στον προσωπικό σας χώρο. Θα είστε γεμάτοι με ενέργεια για να κάνετε καινούρια πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας. Το ταίρι σας δε φταίει σε τίποτα αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί διακριτικότητα από την πλευρά σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίζετε να τραβάτε το σχοινί, να είστε σίγουροι ότι θα εξανεμιστεί ότι χτίζατε τόσο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και μπορείτε να περάσετε όμορφες μέρες. Αν δεν μάθετε να ακούτε η ανασφάλειά σας θα μεγαλώσει κι άλλο.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία σας με άτομα του αντίθετου φύλλου δε θα συναντήσει προβλήματα. Κάντε μια νέα αρχή και ξεπεράστε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Να είστε προσεκτικοί στο παρασκήνιο γιατί πολλά μπορούν να γίνουν πίσω από την πλάτη σας. Δε χρειάζεται να καταπιέζεστε από μια ιστορία που δε σας ταιριάζει απόλυτα.

ΖΥΓΟΣ

Μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές, θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα και προσέξτε περισσότερο την υγεία σας. Κρατήστε κάποιες αποστάσεις από άτομα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συγκρούσεις και τα νεύρα δε θα σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις. Μια νέα σχέση που έρχεται στο προσκήνιο θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα συνειδητοποιήσετε πως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξετε κάποιες συνήθειες. Μην κάνετε το λάθος να επιστρέψετε σε σχέσεις ή φιλίες που δεν το αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εάν είστε στο ψάξιμο για να αγοράσετε κάτι, μάλλον σήμερα θα βρείτε αυτό που θέλετε. Η σημερινή μέρα θα σας ανατρέψει πολλά από αυτά που πιστεύατε για άλλους.

ΙΧΘΥΣ

Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή συνεργάτες που τελευταία είχατε ψυχρανθεί. Δε χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr