Ζώδια (15/11): Ποιοι θα ευνοηθούν σε έρωτα και οικονομικά με το Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια (15/11): Ποιοι θα ευνοηθούν σε έρωτα και οικονομικά με το Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης;

Ζώδια (15/11): Ποιοι θα ευνοηθούν σε έρωτα και οικονομικά με το Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης;

Η μέρα λοιπόν προσφέρεται για δημιουργικά σχέδια, φλερτ και οικονομικά σχέδια

Την Τετάρτη στις 15 Νοεμβρίου 2023, μία ευχάριστη, δημιουργική αλλά και άκρως κοινωνική όψη, έρχεται για να προσφέρει την ευκαιρία για όμορφες επικοινωνίες και ενδιαφέροντα σχέδια που θα προσφέρουν χαμόγελα.

Ο Ερμής κινείται στο ζώδιο του Τοξότη (σε θέση αδυναμίας), η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού (σε κυρίαρχη θέση)  και οι δύο μαζί σχηματίζουν την θετική γωνία εξάγωνου στην 7ο 52’ , επηρεάζοντας θετικά τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες αλλά και τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 5ο – 9ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Με το εξάγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης, κυριαρχεί η επιθυμία για έκφραση και για ανταλλαγή ιδεών, προτάσεων … Αξιοποιούμαι στο έπακρο το επικοινωνιακό μας χάρισμα με σκοπό να έλξουμε κοντά μας αυτό που θέλουμε και να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας.

Η μέρα λοιπόν προσφέρεται για δημιουργικά σχέδια, συζητήσεις και προτάσεις για εξόδους / ταξίδια / σχέδια, νέα φλερτ, ιδέες για συνεργασίες ή για οικονομικά σχέδια.

Σε μία προκλητική εποχή, με αρκετά δυσάρεστες πλανητικές όψεις και δυνατά αστρολογικά φαινόμενα, το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη προσφέρει μία μικρή ανάπαυλα ή μία μικρή διέξοδο για να προσεγγίσουμε τους οικείους μας, να λύσουμε διαφωνίες, αλλά και να αξιοποιήσουμε τα χαρίσματά μας. Βασική προϋπόθεση είναι να μην αφήσουμε την επιπολαιότητα, την φλυαρία και την βιασύνη να σταθούν εμπόδιο….

ΚΡΙΟΣ

Ουσιαστική βελτίωση σχέσεων μέσω της επικοινωνίας υπόσχεται αυτή η μέρα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 27 με 28 Μαρτίου. Ευνοούνται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για την εξέλιξη συμφωνιών και συνεργασιών. Στην αισθηματική ζωή υπάρχει δυνατότητα εξομάλυνσης και ανανέωσης μέσω νέων σχεδίων ή ακόμα και με την προοπτική ενός ταξιδιού. Κατάλληλη στιγμή για φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνονται τα βήματα για να βελτιώσεις την ποιότητα της εργασίας σου και για να ηρεμήσεις από την διεκπεραίωση κάποιων οφειλών σου. Εκφράζεις τα προσωπικά σου προβλήματα και τις έννοιες καταφέρνοντας  να χαλαρώσεις από τον πόνο και την πικρία που κρατούσες μέσα σου εδώ και καιρό. Η μέρα είναι κατάλληλη για ψυχοθεραπεία και διαχείριση του έντονου στρες που είχε συσσωρευτεί από την περασμένη περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέρα ευχάριστη κοινωνική και με παιχνιδιάρικα μηνύματα στα αισθηματικά,  ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί κοντά στις 27 με 28 Μαΐου. Γίνεσαι ο αποδέκτης όμορφων μηνυμάτων, λάμπεις από χαρά και προγραμματίζεις σχέδια ψυχαγωγίας ή και συναντήσεων αισθηματικού περιεχομένου. Ένα νέο φλερτ εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί αυτό τον καιρό ενώ για σένα που είσαι σε σχέση τα λόγια του συντρόφου σου σε κάνουν  να αισθάνεσαι όμορφα. Για τα επαγγελματικά η μέρα είναι κατάλληλη για δημιουργικά σχέδια με συνεργάτες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρούμενα νέα έρχονται στο σπίτι και στην οικογένεια και το κλίμα ανάμεσα σε σένα και στα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι αρκετά αρμονικό. Διεκπεραιώνει στις ημερήσιες υποχρεώσεις σου και την εργασία με πιο ομαλό τρόπο και καταφέρνεις να κάνεις έναν προγραμματισμό στον οποίο είναι βέβαιο ότι θα συμπεριλάβεις και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για σένα και την οικογένεια. Ευχαρίστος χρόνος με τα κατοικίδια μπορεί να λειτουργήσει άκρως ψυχοθεραπευτικά.

ΛΕΩΝ

Κατάλληλη μέρα για ερωτική ικανοποίηση και για συναντήσεις που θα σου προσφέρουν χαμόγελα. Δέχεσαι τις ιδέες, τις προτάσεις και τα καλέσματα εκείνα που σου δίνουν χαρά, ενώ οι ιδέες σου αυτή την ημέρα είναι άκρως δημιουργικές και καταστρώνεις νέα σχέδια που είναι βέβαιο ότι θα σε τονώσουν με αισιοδοξία. Πιθανή είναι η απόφαση μιας αγοράς είτε και μία ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα κατάλληλη για να δεις ότι κάποιες κινήσεις σου λειτουργούν  αποδοτικά και έφεραν περισσότερα χρήματα στο σπίτι και στην οικογένεια. Ηρεμείς ψυχολογικά από έννοιες που σε ταλαιπωρούσαν και νιώθεις πιο ασφαλής και πιο σίγουρος από τα δεδομένα που αρχίζουν να διαμορφώνονται γύρω σου. Πιθανή είναι η απόφαση μιας αγοράς που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Λύνονται διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους οικείους σου.

ΖΥΓΟΣ

Λάμπεις από ικανοποίηση και λαμβάνεις τις ειδήσεις εκείνες που τονώνουν πολύ παραπάνω την αυτοπεποίθησή σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την ημέρα αφορούν κοντινή μετακίνηση, μία έξοδο με πρόσωπα αγαπημένα, συνάντηση στα αισθηματικά η μία ερωτική επικοινωνία που όλο έλεγες να την κάνεις και όλο την ανέβαλες. Είναι μία καλή ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δεις και την ανάλογη ανταπόκριση. Τόνωση των σχέσεων με αδέρφια. Ευνόησαι αυτή την ημέρα πολύ περισσότερο εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 30 Σεπτεμβρίου με 1η Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκέψεις και συζητήσεις που αφορούν τον οικονομικό σου τομέα θα μπορούν να έχουν μία καλή εξέλιξη σε βάθος χρόνου. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου και αξιοποίησε τη μεθοδικότητα σου για να μπορέσεις να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσεις κάποια οφειλή

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι από τους τυχερούς της ημέρας ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 30 Νοεμβρίου. Η μέρα σου είναι άκρως κοινωνική με σένα να αξιοποιήσεις πλήρως το επικοινωνιακό σου χάρισμα και να κάνεις τις επικοινωνίες εκείνες που θα σε φέρουν κοντά με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα κουβεντιάζεις για σχέδια που βάζεις τώρα στα σκαριά και καταφέρνεις σταδιακά να τα κάνεις πράξη. Η μέρα είναι κατάλληλη για να λάβεις και να δώσεις όμορφα μηνύματα σε φιλικά πρόσωπα είτε και για να προγραμματίσεις μία έξοδο ψυχαγωγίας με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρούμενα και ελπιδοφόρα είναι τα μηνύματα που λαμβάνεις αυτή την ημέρα στα επαγγελματικά σου. Η επιθυμία σου να φτάσεις ψηλά ή να κερδίσεις την εύνοια κάποιων ανθρώπων είναι φανερό ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Διατηρώντας εγκράτεια στην επιπολαιότητα των αποφάσεων αλλά και στα λόγια σου, είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να έχεις τις κατακτήσεις που θέλεις τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε θέματα που αφορούν τους προσωπικούς του στόχους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απίστευτα καλή διάθεση θα έχεις αυτή την ημέρα αφού τα μηνύματα, οι συναντήσεις και οι προσκλήσεις που θα έχεις από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος αναμένεται να προσφέρουν αέρα ανανέωσης. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κοντά στις 28 Ιανουαρίου να αναμένεις ότι η μέρα είναι άκρως ικανοποιητική για φλερτ μέσα από διαδίκτυο, ευχάριστο  χρόνο με φιλικά πρόσωπα, προτάσεις και σχέδια για ταξίδια και νέες δραστηριότητες που θα σε γεμίσουν χαρά.

ΙΧΘΥΣ

Μέρα κατάλληλη για επαγγελματικές και οικονομικές διαπραγματεύσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μία επαγγελματική συνάντηση και να λύσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν. Καταφέρνεις και λαμβάνεις στήριξη στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου και βάζεις στα σκαριά νέα πλάνα ή και επεκτατικά σχέδια που θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις τόσο στην εργασία όσο και στο οικονομικό τομέα.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr