Ζώδια: 4+1 πράγματα που θα σε εξοργίσουν σε έναν Ιχθύ
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: 4+1 πράγματα που θα σε εξοργίσουν σε έναν Ιχθύ

Ζώδια: 4+1 πράγματα που θα σε εξοργίσουν σε έναν Ιχθύ

Οπλίσου με υπομονή!

Ο Ιχθύς είναι μια πολύπλευρη προσωπικότητα, αρκετές στιγμές γίνεται το όμορφο ψαράκι που θα το θαυμάσεις και θα το χαζεύεις για ώρες, προκαλώντας σου ηρεμία, άλλες στιγμές μεταμορφώνεται σε “καρχαρίας” και δεν ξέρεις πώς να τον διαχειριστείς!

Παρακάτω θα δεις τα πέντε πράγματα που θα σε εκνευρίσουν αντιμετωπίζοντας ένα ζώδιο σαν τον Ιχθύ!

Είναι μόνιμα με υπεκφυγές και δεν λέει ξεκάθαρα την γνώμη του

Μην ζητήσεις σε έναν Ιχθύ να σου πει την γνώμη του, πολύ περισσότερο μην τον πιέσεις να αποφασίσει, τότε θα καταλάβεις ότι μόνιμα έχει μία δικαιολογία κάτω από την γλώσσα του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεγλιστρήσει και να ρίξει το μπαλάκι σε σένα. Ο Ιχθύς είναι ο άνθρωπος που δεν θα εκφράσει ευθέως και δυναμικά τη γνώμη του, πολύ απλά γιατί η γνώμη του μεταβάλλεται συνέχεια, ενώ δεν θέλει ποτέ να έχει την ευθύνη των λεγόμενων ή των αποφάσεών του.

Θα πει ψέματα είτε για να εντυπωσιάσει, είτε για να μην πληγώσει

Είναι γεγονός ότι ο Ιχθύς είναι το ζώδιο που σε πουλάει και σε αγοράζει, δεν μπορείς εύκολα να τον πιάσεις στο ψέμα, γιατί ζει το ψέμα σαν να είναι η μόνη του αλήθεια. Αρκετές στιγμές θα σου θολώσει τα νερά και θα πει ψέματα είτε για να σε εντυπωσιάσει είτε για να σου αποκρύψει στοιχεία προκειμένου να μην σε πληγώσει και σε χάσει!

Θα ρίξει κροκοδείλια δάκρυα για να πετύχει το σκοπό του

Ο Ιχθύς έχει το κλάμα στο τσεπάκι του, το δάκρυ πέφτει κορόμηλο και πάρα πολύ εύκολα, είτε γιατί και ο ίδιος συγκινείται με μεγάλη ευκολία, είτε πολλές φορές γιατί θέλει να πετύχει το σκοπό του! Ναι σου λέω, είναι θεατρίνος και μπορεί με τα δάκρυά του να σε καταφέρει προκειμένου να περάσει το δικό του! Μην δίνεις και τόση μεγάλη έμφαση στα δάκρυά του!

Ζει στον δικό του φανταστικό κόσμο που απέχει από την πραγματικότητα

Ο Ιχθύς ζει στην δική του πραγματικότητα, έχει έναν ιδιαίτερο , μοναδικό, ξεχωριστό τρόπο σκέψης και πολλές φορές η εικόνα που έχει σχηματίσει για μία κατάσταση, ή ακόμα και για ένα πρόσωπο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, πολύ απλά γιατί έχει την τάση να εξιδανικεύει. Πολλές φορές θα προσπαθήσεις να τον “σκουντήξεις” για να τον επαναφέρεις στην ωμή αλήθεια, αλλά αυτός πάντα θα είναι απρόθυμος, σαν να μην θέλεις να τον ξυπνήσεις από το όνειρο!

Ξεχνάει πολύ εύκολα

Μόνιμα αφηρημένος, ξεχνάει μέρα , ώρα, μήνα μη σου πω και χρονιά …. Ο Ιχθύς πράγματι είναι ξεχασιάρης σε όλες τις μικρές και ασήμαντες για αυτόν λεπτομέρειες. Ασυνεπής μόνιμα στα ραντεβού του, θα σε στήσει πολλές φορές να κάθεσαι να τον περιμένεις. Αυτό όμως που θα σε εκνευρίσει πολύ περισσότερο, είναι το γεγονός ότι ο Ιχθύς αν και τόσο συναισθηματικός, πολλές φορές θα ξεχάσει με μεγάλη ευκολία ακόμα και σημαντικές στιγμές που έχετε περάσει μαζί.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr