Ζώδια: Αυτά τα 4 το βάζουν στα πόδια με το πρώτο πρόβλημα στη σχέση
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αυτά τα 4 το βάζουν στα πόδια με το πρώτο πρόβλημα στη σχέση

Ζώδια: Αυτά τα 4 το βάζουν στα πόδια με το πρώτο πρόβλημα στη σχέση

Είναι φυγόπονα στις αισθηματικές τους σχέσεις

Κάθε σχέση έχει προβλήματα, όμως ο τρόπος αντίδρασης των ατόμων διαφέρει ανάλογα με το ζώδιό τους. Κάποια ζώδια είναι πιο πιθανό να αποφύγουν τη σύγκρουση ή να διακόψουν τη σχέση με την πρώτη εμφάνιση προβλημάτων.

Παρακάτω παρουσιάζονται τα 4 ζώδια που τείνουν να αποσύρονται εύκολα όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα σε μια σχέση.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος φημίζεται για την ανάγκη του για αλλαγή και την αποφυγή του να βυθιστεί σε βαθιά συναισθηματικά νερά. Αυτή η επιθυμία για ευελιξία και αλλαγή μπορεί να τον κάνει να φύγει από σχέσεις που απαιτούν βαθύτερη δέσμευση, εσωτερικό προβληματισμό κι αυτοκριτική ή όταν εμφανιστούν προβλήματα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητος και αντισυμβατικός χαρακτήρας, με μια ισχυρή ανάγκη για προσωπικό χώρο και ελευθερία. Μόλις αισθανθεί ότι η σχέση γίνεται πολύ περιοριστική ή δύσκολη, μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς πολλές εξηγήσεις. Πολλές φορές, η θαμμένη φοβία εγκατάλειψης τον ωθεί να προχωρήσει πρώτος στο χωρισμό, αν νιώθει ότι απομακρύνεται το ταίρι του.

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός για την ανυπομονησία του. Αντιδρά γρήγορα κι απερίσκεπτα, επομένως είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από μια σχέση που αρχίζει να γίνεται βαρετή ή προβληματική, αντί να εργαστεί επίμονα για την επίλυση των δυσκολιών της.

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπά την ελευθερία και την περιπέτεια και μπορεί να του είναι δύσκολο να δεσμευτεί σε σχέσεις που απαιτούν σταθερότητα και σοβαρότητα. Αν αντιμετωπίσει περιορισμούς ή μεγάλες διαφωνίες, μπορεί να προτιμήσει να φύγει αντί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr