Ζώδια: Αυτές είναι οι πιο δύσκολες ημερομηνίες του Μαΐου!
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αυτές είναι οι πιο δύσκολες ημερομηνίες του Μαΐου!

Ζώδια: Αυτές είναι οι πιο δύσκολες ημερομηνίες του Μαΐου!

Δες αναλυτικά τις ημερομηνίες...

Ο Μάιος θεωρείται καλός μήνας, αφού η πλειοψηφία των όψεων είναι αρμονικές. Αντίστοιχα, η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη που κορυφώνονται εκείνο το διάστημα σχηματίζουν ευεργετικές όψεις, οπότε το αποτέλεσμα που θα φέρουν είναι πιθανότατα θετικό.

Ας δούμε, όμως, παρακάτω, ποιες ημέρες πρέπει να έχουμε το νου μας για τυχόν ανεπιθύμητες εκπλήξεις,

1 Μαΐου: Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Πρωτομαγιά, αλλά με αρκετή πόλωση. Η παραπάνω όψη υπόσχεται τρομερά παθιασμένες στιγμές, αλλά και πολλά παιχνίδια ελέγχου. Όσοι έχετε εγκλωβιστεί σε μία χειριστική σχέση ή έχετε τάσεις χειρισμού, τα πράγματα θα χρειαστούν μία πιο ώριμη προσέγγιση και όρια στις συμπεριφορές των άλλων. Η ζήλια και η κτητικότητα για τα πρώτα δεκαήμερα του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου, είναι μόνο λίγα από τα πιθανά σενάρια.

13 Μαΐου: Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό

Η ανάγκη των σταθερών ζωδίων του τρίτου δεκαημέρου (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) για απελευθέρωση από οτιδήποτε τους πνίγει στα εργασιακά και τα προσωπικά, ενδεχομένως να οδηγήσει σε εντάσεις. Πάντως, το θετικό είναι ότι κατανοούν τις πραγματικές τους ανάγκες κι εκφράζουν οτιδήποτε τους βαραίνει. Συνιστάται να το κάνουν με σεβασμό προς τους άλλους.

17 Μαΐου: Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα προκαλεί ίντριγκα, πισώπλατα χτυπήματα, ιδίως στα επαγγελματικά, καθώς και παιχνίδια μυαλού. Προκαλεί καχυποψία, όσο η πλειοψηφία θα αποκρύπτει εσκεμμένα κάποιες πληροφορίες. Η αλήθεια θα παρουσιάζεται ‘μισή’, ωθώντας τα πρώτα δεκαήμερα του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου για ακόμη μία φορά στην εμμονή αναζήτησης της αντικειμενικότητας.

18 Μαΐου: Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό

Μπορεί να φέρει κεραυνοβόλους έρωτες και ξαφνική επίλυση εμποδίων, αλλά να θυμάστε ότι λειτουργεί αρκετά διασπαστικά. Όσοι έχουν συσσωρευμένα νεύρα, θα λειτουργήσει καταστροφικά στις υφιστάμενες σχέσεις ή συνεργασίες τους. Η ανοικτή και ψύχραιμη επικοινωνία αποτελεί μονόδρομο προς την αποφυγή διασπάσεων. Τα τρίτα δεκαήμερα του Ταύρου, του Σκορπιού, του Λέοντα και του Υδροχόου είναι αυτά που θα επηρεαστούν.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr