Ζώδια: Αυτές είναι οι sos ημερομηνίες για το 2024
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αυτές είναι οι sos ημερομηνίες για το 2024

Ζώδια: Αυτές είναι οι sos ημερομηνίες για το 2024

Ποιες είναι οι σημαντικές και δύσκολες ημερομηνίες του 2024, όπου πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεχτικός σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Υπάρχουν κάποιες ημερομηνίες SOS μέσα στο 2024, όπου το κάθε ζώδιο απαιτείται να είναι πιο προσεκτικό για να αποφύγει ανατροπές κι ατυχείς καταστάσεις.

Σύμφωνα με το oroskopos.gr, αυτές είναι οι δυσκολότερες ημέρες του έτους που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με εντάσεις, παρεξηγήσεις και μικροατυχήματα.

Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερως

Η ομάδα των παρορμητικών ζωδίων περνά από μία σειρά καρμικών εξελίξεων η οποία ανακατευθύνει την προσωπική τους ζωή, καθώς και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία προς τη σωστή κατεύθυνση. Βέβαια, οι αλλαγές δεν είναι πάντα μία εύκολη διαδικασία, ακόμη κι αν συμβαίνουν για καλό λόγο.

Συμπερασματικά, τα παραπάνω ζώδια οφείλουν να παραμείνουν ψύχραιμα κατά τις ακόλουθες ημερομηνίες, να προσέξουν λόγια και πράξεις και να δείξουν λίγη πίστη προς το σύμπαν που θα τους ‘αφαιρέσει’ ή μεταβάλλει μία κατάσταση, άνθρωπο ή εμπειρία, προκειμένου να τα αντικαταστήσει με κάτι πιο ταιριαστό προς τους ίδιους.

Οι ημερομηνίες που πιέζουν τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους το 2024 είναι οι ακόλουθες:

25/1, 25/3, 8/4, 29/5, 11/6, 15/7, 2/10, 13/10, 3/11

Ταύρος – Λέων – Σκορπιός – Υδροχόος

Οι ξαφνικές αλλαγές είναι κάτι που εμφανώς διατάραξε την ηρεμία των σταθερών ζωδίων, όπως αυτά αναφέρονται παραπάνω. Ο Ουρανός έφερε τα πάνω – κάτω στην καθημερινότητά τους και μάλιστα, τώρα έρχεται να συμπληρώσει κάποιες ακόμη μεταβολές ο Πλούτωνας.

Η ζωή τους δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που είχαν πριν μία πενταετία και καλό θα είναι να κάνουν χώρο για ακόμη περισσότερες, μιας και το σύμπαν έχει αφήσει λίγα… μερεμέτια στην ανακαίνιση του γενικότερου τρόπου ζωής τους.

Οι ημερομηνίες που πρέπει να κρατηθούν γερά, να αποφύγουν εντάσεις και να δράσουν διπλωματικά, είναι οι ακόλουθες για τους Ταύρους, του Λέοντες, τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους:

14/2, 10/3, 11/6, 15/7, 7/12

Δίδυμος – Παρθένος – Τοξότης – Ιχθύς

Πιέστηκε η παραπάνω μεταβλητή ζωδιακή ομάδα από τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα ήδη κατά τα τελευταία χρόνια. Τώρα, ως ‘μπαλαντέρ’ έρχεται να δράσει και ο Δίας, καθώς και μία σειρά εκλείψεων που τους προσφέρει ριζικές αλλαγές σε προσωπικά κι επαγγελματικά.

Οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθείς είναι τα ζώδια που δέχονται τις μεταβολές ευκολότερα από κάθε άλλον, οπότε δεν τους φοβάμαι καθόλου, θα τα πάνε μια χαρά!

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξουν, βέβαια, τι λένε, τι κάνουν, σε τι συμφωνούν, καθώς και να μην παίρνουν προσωπικά τη σκληρή κριτική των άλλων, κατά τις ημερομηνίες που αναφέρονται παρακάτω:

10/4, 29/4, 16/8, 3/9, 18/9

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr