Ζώδια: Αυτές είναι οι τρεις πιο ερωτικές μέρες του Απρίλη – Ποιοι παραδίνονται στο πάθος;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αυτές είναι οι τρεις πιο ερωτικές μέρες του Απρίλη – Ποιοι παραδίνονται στο πάθος;

Ζώδια: Αυτές είναι οι τρεις πιο ερωτικές μέρες του Απρίλη – Ποιοι παραδίνονται στο πάθος;

Ποια μέρα ευνοούνται οι επανασυνδέσεις;

Τι καλύτερο από έναν ερωτικό, ανοιξιάτικο Απρίλιο; Τα ζώδια μπαίνουν σε τροχιά άνοιξης όμως κάποια από αυτά θα είναι πιο ευνοημένα καθώς ο έρωτας θα χτυπήσει δυνατά την πόρτα τους.

Αυτές είναι οι τρεις πιο ερωτικές μέρες του Απρίλη σύμφωνα με τον oroskopos.gr:

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Η μέρα του απόλυτου ρομαντισμού, όπου η εύνοια της τύχης βοηθά τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και να βιώσεις την τρυφερότητα, την ζεστασιά και την θαλπωρή, στην αγκαλιά του συντρόφου που αισθάνεσαι ότι έχεις γεννηθεί για αυτόν.

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και επιζητά την σταθερότητα, την ζεστασιά, την συντροφικότητα. Αυτή την ημέρα σχηματίζει την θετική όψη εξαγώνου με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ και νιώθεις όμορφα, τρυφερά, ρομαντικά, ξεδιπλώνεις τα φύλλα της καρδιάς σου χωρίς δισταγμό, χωρίς ενδοιασμό.

Δεν ζητάς εχέγγυα και αποδείξεις, δεν σε νοιάζει πώς ήταν το πριν ή πώς θα είναι το μετά, σε νοιάζει να ανοίξεις τώρα την ψυχή σου και να ζήσεις το πιο ρομαντικό παραμύθι και αυτό μπορείς και θα καταφέρεις να το κάνεις.

Σίγουρα τον άσσο στο μανίκι σου έχεις αυτή την ημέρα εσύ που είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως ή Καρκίνος, Σκορπιός , Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου, έχεις προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Αυτή τη μέρα θα λάβεις ζεστασιά, τρυφερότητα, θα κουρνιάσεις σαν γατί στην αγκαλιά του συντρόφου που σε ενδιαφέρει και θα ζήσεις τον απόλυτα μυθιστορηματικό έρωτα με συναίσθημα.

Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Κι ενώ βρισκόμαστε στην Μεγάλη Εβδομάδα και καταστρώνουμε τα σχέδια για το Πάσχα που ακολουθεί, έρχεται η απόλυτη ερωτική μέρα που γεμίζει την καρδιά με πάθος, προσμονή, λαχτάρα και οι εξελίξεις προσφέρουν την πλήρη ολοκλήρωση.

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στο ζώδιο των Διδύμων και αμέσως σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, μία αστρολογική όψη που μιλά για ερωτική αναγέννηση. Αυτή η ερωτική Αναγέννηση θα έρθει αυτή την ημέρα για σένα που είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος ή Κριός, Λέων, Τοξότης και έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο.

Νιώθεις ξαφνικά να σε διαπερνά μία ισχυρή, ακατανίκητη δύναμη, η δύναμη του έρωτα, στην οποία δεν μπορείς να αντισταθείς και παραδίνεσαι άνευ όρων και κανόνων. Ο έρωτας σε κυριαρχεί, σε παθιάζει, σε δένει ουσιαστικά και εσύ αφήνεσαι και απολαμβάνεις, γιατί τέτοιοι έρωτες έρχονται σπάνια.

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Κι ενώ προετοιμαζόμαστε για τον τριήμερο της πρωτομαγιάς, τα άστρα είναι με το μέρος μας και μας φέρνουν ξαφνικές εκπλήξεις που μας βγάζουν για τα καλά από την ρουτίνα..

Αυτή την ημέρα ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι καθώς και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου θα πουν στην πορεία της ημέρας ότι τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα.

Αυτή την ημέρα, αν κουνήσεις λίγο παραπάνω το δαχτυλάκι σου, θα δεις, ότι ο έρωτας είναι στην γωνία και ετοιμάζεται να σου «σκάσει» ξαφνικά τα βέλη του , για να σε βγάλει από την μονοτονία που είχες πέσει εδώ και καιρό.

Το καλύτερο όμως στο άφησα για το τέλος. Ποιο είναι αυτό; Ταυτόχρονο έχουμε και τον Ερμή που είναι φαινομενικά ανάδρομος και έχει σχηματίσει θετικές γωνίες με τον Άρη και τον Ουρανό Ο έρωτας λοιπόν που θα σκάσει ξαφνικά στην ζωή σου είναι πολύ πιθανό να είναι άτομο από το παρελθόν, άτομο που γνώρισες κάποτε, ή πρόσωπο με τον οποίο ήσουν μαζί και οι συνθήκες κάποια στιγμή σας χώρισαν. Θα δούμε πολλές επανασυνδέσεις αυτή την περίοδο, κάποια από αυτές ίσως να είναι και η δική σου!

Για περισσότερες προβλέψεις για το ζώδιό σου μπες στο oroskopos.gr