Ζώδια: Αυτοί είναι οι ορκισμένοι εργένηδες του ζωδιακού και ιδού ο λόγος!
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αυτοί είναι οι ορκισμένοι εργένηδες του ζωδιακού και ιδού ο λόγος!

Ζώδια: Αυτοί είναι οι ορκισμένοι εργένηδες του ζωδιακού και ιδού ο λόγος!

Μότο τους το «θα μείνω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί»

Η επιλογή ενός ανθρώπου να παραμείνει εργένης μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών του πεποιθήσεων, της ζωτικής του εμπειρίας, μα και των αστρολογικών του χαρακτηριστικών.

Στην αστρολογία, το εκάστοτε ζώδιο έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν την σχέση του με τον έγγαμο βίο.

Ας δούμε, παρακάτω, μερικά παραδείγματα ζωδίων που μπορεί να προτιμούν την εργένικη ζωή και τους λόγους πίσω από μία τέτοια επιλογή.

Υδροχόος

Η ανάγκη των Υδροχόων για ανεξαρτησία και ελευθερία συχνά τους αποτρέπει από την δημιουργία σχέσεων, κάνοντάς το πιο δύσκολο να οδηγηθούν σε ένα γάμο. Είναι από τα πιο ανεξάρτητα και ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού. Η έντονη επιθυμία τους για ελευθερία κινήσεων μπορεί να τους κάνει να προτιμούν την εργένικη ζωή από την δέσμευση σε μια παραδοσιακή σχέση. Δεν φοβούνται τη μοναξιά και πολύ συχνά βρίσκουν συντροφικότητα μέσα από φιλικά πρόσωπα.

Τοξότης

Η επιθυμία τους για ελευθερία και εξερεύνηση κάνει τους Τοξότες να αποφεύγουν να δεσμεύονται, όπως αντίστοιχα και να προχωρούν σε γάμο. Καταλαβαίνουν απόλυτα ότι πρόκειται για μια σχέση γεμάτη ευθύνες, η οποία μπορεί να τους περιορίσει σε κάποιες περιπτώσεις να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα -να γυρίσουν τον κόσμο. Οι Τοξότες αγαπούν την ελευθερία και την περιπέτεια πάνω απ’ όλα. Η δέσμευση σε μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να τους φαίνεται περιοριστική, αλλά σίγουρα θα ήθελαν να παντρευτούν τον άνθρωπο που μοιράζεται το ίδιο πάθος για γνώση με τους ίδιους.

Κριός

Το συγκεκριμένο ζώδιο πέρα από την επιθυμία του για απόλυτη ανεξαρτησία είναι συχνά τρομερά ηγετικό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην βάζει νερό στο κρασί του και να δυσκολεύεται να βρει ένα ταίρι ικανό να τον εξιτάρει συνεχώς και να τον βοηθά να εξελίσσεται. Οι Κριοί είναι γνωστοί για την ανάγκη τους να παίρνουν πρωτοβουλίες και να ηγούνται. Η εργένικη ζωή μπορεί να τους δώσει την ελευθερία να εστιάσουν στους προσωπικούς τους στόχους και φιλοδοξίες, δίχως να αισθάνονται ότι πρέπει να συμβιβαστούν ή να περιοριστούν από τις ανάγκες μιας σχέσης.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν μια ιδιαίτερη ανάγκη για τάξη, οργάνωση και τελειότητα στη ζωή τους. Πολλές φορές θέλουν να διαχειρίζονται τα πάντα μόνοι τους ώστε να σιγουρευτούν ότι όλα είναι υπό έλεγχο και θα το διαχειριστούν τόσο τέλεια όσο γνωρίζουν. Η ανάγκη αυτή για έλεγχο μπορεί να τους κάνει να διστάζουν να εμπλακούν σε σχέσεις που φέρνουν αβεβαιότητα ή απαιτούν συμβιβασμούς. Πολύ συχνά έχουν υψηλές απαιτήσεις με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να βρουν το άλλο τους μισό.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ προσηλωμένοι στους στόχους και τις φιλοδοξίες τους, ειδικά σε ό,τι αφορά την καριέρα και την προσωπική ή κοινωνική τους ανάπτυξη. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι πάνω στην κορυφή είναι πολύ μοναχικά τα πράγματα. Μπορεί να επιλέγουν να παραμείνουν εργένηδες για να διατηρήσουν την εστίαση και την ενέργειά τους στις προσωπικές τους επιδιώξεις, χωρίς να ανησυχούν για τις απαιτήσεις μιας σχέσης. Κάποιες φορές η δυσκολία τους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, τούς απομακρύνει από τις ερωτικές τους επιλογές.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr