Ζώδια: Αισθηματικές εξαπατήσεις φέρνει η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου (4-10/3)
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αισθηματικές εξαπατήσεις φέρνει η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου (4-10/3)

Ζώδια: Αισθηματικές εξαπατήσεις φέρνει η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου (4-10/3)

Δες αναλυτικά την πρόβλεψη για το ζώδιό σου!

Η εβδομάδα από 4 ως 10 Μαρτίου φιλοξενεί την ολοκλήρωση της Νέας Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου ο Ποσειδώνας βρίσκεται αρκετά κοντά, προκαλώντας σημαντικές παρερμηνείες στα λεγόμενά μας.

Έτσι, τα αισθηματικά μας κινδυνεύουν. Βέβαια, η ενέργεια της ίδιας όψης μπορεί να γεννήσει νέους έρωτες ή να φέρει την αποδοχή άνευ όρων – αυτό θα εξαρτηθεί από το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, αφήνεις το παρελθόν στο παρελθόν και προχωράς μπροστά… ή όχι; Μάλλον αμφιταλαντεύεσαι, αφού η είσοδος του Ερμή στο δικό σου ζώδιο σε επικεντρώνει στο τώρα, όσο η Νέα Σελήνη είναι ικανή να σου προσφέρει μέχρι και μία επανασύνδεση. Ζύγισε προσεκτικά όλες τις ευκαιρίες σου, επειδή ο,τι λάμπει δεν είναι απαραίτητα χρυσός. Η καλύτερη ημέρα για τα αισθηματικά σου εκτιμάται να είναι η Τρίτη, με το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Βόρειου Δεσμού, όπου ξεπερνάς εμπόδια, σε βοηθούν οικεία πρόσωπα ή κάνεις σημαντικές επαφές.

Ταύρος

Ταύρε μου, η εβδομάδα αυτή κρύβει αρκετό ενδιαφέρον για εσένα. Ήδη από Δευτέρα το εξάγωνο μεταξύ Ερμή και Ουρανού μπορεί να σου φέρει μία δυναμική γνωριμία ή να σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις την υγιή επικοινωνία του δεσμού σου. Σε γενικές γραμμές, είναι αρκετά ρομαντικό διάστημα, αλλά καλό είναι να συγκρατήσεις λίγο τα νεύρα και την υπερένταση που έχεις. Υπάρχει κίνδυνος πολλαπλών εντάσεων κατά τα τέλη της εβδομάδας, επειδή η εικόνα που δημιουργείς για τους άλλους απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα κι απογοητεύεσαι, ανταλλάζοντας σκληρές κουβέντες, τελικά.

Δίδυμος

Δίδυμε, η Νέα Σελήνη θα φέρει κάποιες ασυνεννοησίες έως κι απογοητεύσεις από το επαγγελματικό περιβάλλον. Φρόντισε να μην μεταφέρεις τις πιέσεις της δουλειάς στα προσωπικά σου, διαφορετικά θα έχεις περιττά εμπόδια. Τη Δευτέρα μπορείς να κάνεις μία προσεκτική ενδοσκόπηση και να καταλάβεις τις πραγματικά σου φταίει και τι χρειάζεται να διορθώσεις. Κατά την Τρίτη κάνεις καλύτερη συνεννόηση, ή σημαντικές επαφές, αλλά κατά το Σαββατοκύριακο πρέπει να αφήσεις τα βιαστικά συμπεράσματα στην άκρη και να εμπιστευθείς τη λογική σου.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, μολονότι η εβδομάδα αυτή πιέζει τους περισσότερους, εσύ θα βγεις σχεδόν αλώβητος! Η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται στους Ιχθείς, ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, υπόσχεται καλύτερη διάθεση, διεύρυνση των οριζόντων σου και τη δυνατότητα να κάνεις όνειρα για το μέλλον! Η καθημερινότητά σου, πλέον, αναμένεται να δομηθεί με τρόπο τέτοιο που σου εξασφαλίζει την αίσθηση αισιοδοξίας και χαράς. Μέσα σε όλο αυτό, τα vibes σου θα καλυτερεύσουν αισθητά, άρα θα ελκύεις πιο κατάλληλους ανθρώπους ή θα καλλιεργήσεις καλύτερη ποιότητα στην σχέση σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, όπως κατάλαβες από το εισαγωγικό κομμάτι του παρόντος άρθρου, έρχεται μία εβδομάδα εντάσεων για εσένα. Βέβαια, οι εντάσεις συχνά οδηγούν και σε παθιασμένους έρωτες, αρκεί να μην το παρακάνεις! Το σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι στα αισθηματικά οι άνθρωποι δεν πρέπει να μαλώνουν μεταξύ τους, αλλά να ξεκαθαρίζουν ποιο είναι το πρόβλημα και να μάχονται μαζί ενάντια σε αυτό. Απόφυγε την πόλωση κι απόλαυσε την ανεβασμένη λίμπιντο που θα σου χαρίσει η Νέα Σελήνη στα τέλη της περιόδου.

Παρθένος

Είσαι από τους πρωταγωνιστές της περιόδου, Παρθένε, όπου τα γεγονότα εναλλάσσονται μεταξύ θετικών κι αρνητικών. Η Εβδομάδα αρχίζει με το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή και Ουρανού που σου προσφέρει ευκαιρίες γνωριμιών ή καλύτερης επικοινωνίας με το ταίρι σου. Επίσης, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα στα αισθηματικά, θα κατεβάσεις ξαφνικά ιδέες επίλυσης. Το διάστημα αυτό κλείνει με την κορύφωση της Νέας Σελήνης, όπου αφενός κρύβει το ενδεχόμενο ενός έρωτα, αφετέρου υπάρχει κι ο κίνδυνος εξιδανίκευσης αν δεν παραμείνεις ξεκάθαρος με τα όριά σου.

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, υπάρχουν όψεις που σου χαρίζουν σημαντικές επαφές κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου διαστήματος. Η Τρίτη θεωρείται η πιο ευνοϊκή σου ημέρα, όπου μέσα από παρέες ή οικεία πρόσωπα μπορείς να έρθεις σε επαφή με ένα σημαντικό πρόσωπο. Αν έχεις έναν δεσμό, οι σκέψεις σταθεροποίησής του είναι έντονες. Όσο περνά η εβδομάδα, ο ερωτισμός σου αναμένεται να είναι μειωμένος. Έτσι, αποφασίζεις να στρέψεις την προσοχή σου σε άλλα πράγματα, παραμερίζοντας τον έρωτα, προς το παρόν.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, μία άκρως ερωτική και συναισθηματική εβδομάδα έφτασε για το δικό σου ζώδιο. Ήδη από την αρχή της σχηματίζονται ευνοϊκές όψεις που σε επηρεάζουν άμεσα με θετικές εξελίξεις, όπως γνωριμίες ή ερωτικοί διάλογοι. Οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν βιώνεις το τελευταίο διάστημα, πλέον μπορεί να επιλυθεί με αρκετή ευκολία! Παράλληλα, αν είσαι μόνος κι αναζητάς ταίρι, η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς σου χαρίζει νέους έρωτες, αλλά πρέπει να παραμείνεις προσεκτικός σε τυχόν εξιδανικεύσεις! Εσύ που έχεις δεσμό, σκέφτεσαι μήπως αποκτήσεις και οικογένεια!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, γιατί παρερμηνεύεις τα λεγόμενα των άλλων, βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και πιθανώς να υπάρξει αισθηματική αποστασιοποίηση. Πολύ θετική ημέρα για νέες γνωριμίες ή κρίσιμες συζητήσεις στα αισθηματικά είναι η Τρίτη για εσένα, ενώ από την Κυριακή κι έπειτα, παρόλο που θα σε ζορίσει η Νέα Σελήνη με πολλαπλές παρεξηγήσεις, ο Ερμής στον Κριό θα αυξήσει την ερωτική σου διάθεση, κατακτήσεις ή θα κάνει την έκφρασή σου πιο άμεση στο ταίρι σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, η συγκεκριμένη εβδομάδα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με αρκετές παρεξηγήσεις ή ακόμη και ψέματα από ή προς το πρόσωπό σου. Καλό θα είναι να εμπιστευτείς τις πράξεις κι όχι τα λεγόμενα των άλλων. Η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι σταθερή κι αυτό το διάστημα θα σου διδάξει ότι την αξία σου την ορίζεις πρώτα εσύ κι έπειτα όλοι οι άλλοι καλούνται να την σεβαστούν – όχι το ανάποδο! Θετική ημέρα για τα ερωτικά σου είναι η Κυριακή με την κορύφωση του Ήλιου με τον Ουρανό με νέες γνωριμίες ή μία νέα πορεία στην σχέση σου.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, μάλλον κάτι έχεις καταλάβει λάθος σχετικά με το τί αξίζεις – είτε παραπάνω, είτε λιγότερο – οπότε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα σου δείξει με το σκληρό τρόπο την αλήθεια. Καβγαδίζεις, ανταλλάζεις σκληρές κουβέντες, μα ταυτόχρονα κάνεις πολύ σημαντικές επαφές. Αν έχεις δεσμό, φρόντισε να κοινωνικοποιηθείς μαζί με το ταίρι σου, διευρύνοντας τους ορίζοντές σας και στρέφοντας την προσοχή σας σε πολλαπλά θέματα, αντί να τρώγεστε με τα ρούχα σας. Αν είσαι ελεύθερος, επίλεξε την Τρίτη για να κάνεις μία γενναία αισθηματική προσέγγιση.

Ιχθείς

Ιχθύ μου, είναι γεμάτη παρεξηγήσεις η τρέχουσα εβδομάδα. Δυστυχώς, πιστεύεις ότι πρέπει να ξεστομίσεις κάποια ψεματάκια για να τα έχεις με όλους καλά ή να πιστέψεις ότι όλοι γύρω σου έχουν αγνές προθέσεις απέναντί σου. Δεν λειτουργούν όλοι με τον ίδιο τρόπο όπως εσύ, άρα επίλεξε την ξεκάθαρη επικοινωνία, αντί να βγάζεις δικά σου συμπεράσματα για το τι θέλει ο καθένας από εσένα. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες και να ερωτευτείς, ενώ αν έχεις δεσμό, ο ρομαντισμός είναι στοιχείο που πλέον σίγουρα τον χαρακτηρίζει.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr