Ζώδια: Αν ήσουν σούπερ ήρωας, ποιες υπερδυνάμεις θα είχες;
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αν ήσουν σούπερ ήρωας, ποιες υπερδυνάμεις θα είχες;

Ζώδια: Αν ήσουν σούπερ ήρωας, ποιες υπερδυνάμεις θα είχες;

Ποιες θα ήταν οι σούπερ δυνάμεις σου;

Αν τα ζώδια ήταν σούπερ ήρωες, θα είχαν μοναδικές δυνάμεις και χαρακτηριστικά που αντανακλούν τις αστρολογικές ιδιότητες και τις τάσεις τους. Ας δούμε τις ιδιότητες και δυνάμεις τους παρακάτω.

Κριός – Ο Πολεμιστής της Φλόγας

Όντας το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, ο Κριός θα ήταν ο απόλυτος σούπερ ήρωας γεμάτος πάθος και ενέργεια, με τη δυνατότητα να ελέγχει τη φωτιά και να προκαλεί εκρήξεις. Θα χρησιμοποιούσε το ατελείωτο θάρρος και την ακατανίκητη θέλησή του για να κινητοποιεί τους άλλους, βοηθώντας τους να παραμείνουν δυνατοί και καταπολεμώντας τον ‘κακό’ μια για πάντα.

Ταύρος – Ο Προστάτης της Γης

Ο Ταύρος θα είχε τη δύναμη να ελέγχει τη γη, τα φυτά και τη φύση, μετατρέποντας το έδαφος σε ασπίδα ή εναλλακτικά σε ένα ισχυρό ‘ναρκοπέδιο’ από φυτά για τον εχθρό. Θα ήταν ένας υπερασπιστής του φυσικού κόσμου, με απίστευτη δύναμη και αντοχή, μαχόμενος με υπομονή κι επιμονή ενάντια όποιου τολμούσε να κάνει κακό στο περιβάλλον!

Δίδυμοι – Ο Μάστερ της Επικοινωνίας

Με την ικανότητα να αλλάζει μορφές και να επικοινωνεί σε κάθε γλώσσα, ο Δίδυμος θα ήταν ο σούπερ ήρωας της πληροφορίας και των μεταφορών, όπως ακριβώς κι ο Ερμής, ο κυβερνήτης του! Χρησιμοποιώντας το μυαλό του για να ξεγελά τους εχθρούς και να συγκεντρώνει πληροφορίες ή να βοηθά στην αντιμετώπιση μεταφορικών ζητημάτων, ο Δίδυμος θα έλυνε πολλά από τα προβλήματα του Δυτικού (κι όχι μόνο) κόσμου!

Καρκίνος – Ο Θεραπευτής των Συναισθημάτων

Διαθέτει την ικανότητα να επηρεάζει και να θεραπεύει τα συναισθήματα των άλλων, οπότε ο Καρκίνος θα προσέφερε στήριξη και παρηγοριά στους συμμάχους του. Παράλληλα, κατέχοντας την απίστευτη και παντοδύναμη δυνατότητα να προκαλεί συναισθηματικό χάος στους αντιπάλους του, θα του ήταν παιχνιδάκι να επιλύσει οποιοδήποτε πρόβλημα που είναι αποτέλεσμα σωματικής ή συναισθηματικής βίας.

Λέων – Ο Στρατηγός του Φωτός

Λαμπρός και χαρισματικός, ο Λέων, σίγουρα θα χρησιμοποιούσε τη δύναμη του φωτός και της ενέργειας για να οδηγήσει και να εμπνεύσει τους άλλους, μετατρέποντας την ακτινοβολία του σε ισχυρά όπλα ή ασπίδα. Ακόμη κι αν ο ‘κακός’ είναι πολύ δυνατός και μπορεί να τα αντέξει, ο Λέων θα έχει κι έναν άσσο στο μανίκι του: την ικανότητά του να κάνει τους άλλους να γελούν. Ούτως ή άλλως λένε πως αν δεν μπορείς να ανταγωνιστείς κάποιον, συνεργάσου μαζί του!

Παρθένος – Ο Αναλυτής

Ο Παρθένος θα είχε την ικανότητα να αναλύει και να κατανοεί τις αδυναμίες και τις δυνάμεις των εχθρών του σε ακραίο βαθμό, χρησιμοποιώντας την υπερφυσική του νοημοσύνη ώστε να καταστρώνει αλάνθαστα σχέδια και στρατηγικές. Το μυαλό του είναι υπεραρκετό για να νικήσει όποιον μπαίνει στο δρόμο του. Μάλιστα, σε συνεργασία με οποιονδήποτε άλλον σούπερ ήρωα από τους 12, σίγουρα θα έφτιαχνε μία αήττητη ομάδα!

Ζυγός – Ο Διαμεσολαβητής

Με τη δυνατότητα να επιτυγχάνει ισορροπία και αρμονία, ο Ζυγός θα χρησιμοποιούσε τις δυνάμεις του για να εξισορροπεί τις ενέργειες, να επουλώνει συγκρούσεις και να φέρνει ειρήνη, ακόμα και στις πιο τεταμένες καταστάσεις. Όντας ικανός να καταλάβει τον λόγο του κάθε πολέμου, σύγκρουσης ή επανάστασης στον κόσμο με βίαια ξεσπάσματα, θα μπορούσε να παρέμβει και να δώσει τη χρυσή τομή προς όλες τις πλευρές. Ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος με έναν σούπερ Ζυγό!

Σκορπιός – Ο Μάστερ της Μεταμόρφωσης

Με την ικανότητα να μεταμορφώνεται και να ελέγχει το νερό και τις σκιές, ο Σκορπιός σίγουρα θα χρησιμοποιούσε την μυστηριώδη και σκοτεινή δύναμή του για να παραμονεύει και να επιτίθεται απροσδόκητα. Μήπως να τον συνδυάζαμε με τον Λέοντα για καλύτερα αποτελέσματα, άρα ο ένας να ΄διασκεδάζει’ τον κακό όσο ο άλλος κρύβεται έως ότου δράσει την κατάλληλη στιγμή;

Τοξότης – Ο Εξερευνητής των Διαστάσεων

Πάντα σε αναζήτηση της αλήθειας και της γνώσης, ο Τοξότης θα είχε τη δυνατότητα να ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και τον χώρο, εξερευνώντας διαφορετικές διαστάσεις και φέρνοντας πίσω πολύτιμες πληροφορίες. Αφού το λένε, η ‘γνώση είναι δύναμη’ κι αυτό το ζώδιο το ξέρει πολύ καλά! Κάθε φορά που ο λαός πέφτει θύμα παραπληροφόρησης ή ‘πλύσης εγκεφάλου’ από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Εξερευνητής των Διαστάσεων θα του ανοίγει τα μάτια!

Αιγόκερως – Ο Στρατηγός του Χρόνου

Με την ικανότητα να ελέγχει και να χειρίζεται τον χρόνο έχοντας κυβερνήτη τον Κρόνο, ο Αιγόκερως θα χρησιμοποιούσε τη στρατηγική του νοημοσύνη για να προβλέπει και να επηρεάζει τα γεγονότα πριν καν συμβούν. Νομίζω ότι αυτή η υπερδύναμη είναι τόσο καλή που θα χρειαστεί να του δώσουμε ένα μικρούλι μειονέκτημα: την ανάγκη για αγκαλίτσα, ώστε να πάρει μπρος!

Υδροχόος – Ο Χειριστής του Ηλεκτρικού Ρεύματος

Με την ικανότητα να ελέγχει την ηλεκτρική ενέργεια και τις τεχνολογίες, ο Υδροχόος θα χρησιμοποιούσε την καινοτόμο σκέψη και τις ευφυέστατες εφευρέσεις του για να δημιουργεί λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις. Είναι ικανός, πέρα από τον έλεγχο του ηλεκτρικού ρεύματος, να δημιουργεί συσκευές που θα εντοπίζουν όποιον βρίσκεται σε κίνδυνο, επιτρέποντάς του να δράσει άμεσα προς τη διάσωσή του!

Ιχθύς – Ο Ονειροπόλος

Με την ικανότητα να ελέγχει τα όνειρα και τις ψυχικές δυνάμεις, ο Ιχθύς θα χρησιμοποιούσε την ενσυναίσθηση και την έμπνευσή του για να δημιουργεί αλλαγές στον κόσμο, να προσφέρει παρηγοριά και να αντλεί δύναμη από τον κόσμο των ονείρων. Κανένας ‘κακός’ δεν είναι ικανός να τον καταστρέψει, εφόσον το μοναδικό του χάρισμα θα τον βύθιζε στα όνειρα του μυαλού του, κρατώντας τον απασχολημένο από τον υπόλοιπο κόσμο που σκοπεύει να καταστρέψει.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr