Ζώδια: Αναποδιές και εντάσεις φέρνει ο ανάδρομος Ερμής από 13/12 έως 2/1
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αναποδιές και εντάσεις φέρνει ο ανάδρομος Ερμής από 13/12 έως 2/1

Ζώδια: Αναποδιές και εντάσεις φέρνει ο ανάδρομος Ερμής από 13/12 έως 2/1

Τι πρέπει να προσέξεις με βάση το ζώδιό σου;

Ανάδρομος θα είναι ο Ερμής από τις 13 Δεκεμβρίου ως και τις 2 Ιανουαρίου και διαμοιράζεται μεταξύ των ζωδίων του Αιγόκερω και του Τοξότη.

Προκαλεί μία τάση για υπερανάλυση, αναποφασιστικότητα κι εσωστρέφεια. Ως επακόλουθο, γινόμαστε πιο αναβλητικοί και λιγότερο διεκδικητικοί.

Τα καλά νέα έρχονται για όσους έχουν γεννηθεί με Ερμή ανάδρομο, άρα αυτό το διάστημα θα πάρουν έναν αέρα ανανέωσης.

Κριός

Κριέ μου, αρχίζεις να σκέφτεσαι μήπως επιστρέψεις σε μία παλαιότερη επαγγελματική δραστηριότητα, ως και τις 23 Δεκεμβρίου. Από εκεί κι έπειτα, ξεκινάς κι αναθεωρείς τη γενικότερη στάση σου στη ζωή, αξιολογώντας τις τέως επιλογές σου. Δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα reunion με παλιούς συναδέλφους ή να ακούσεις νέα από συγγενείς με τους οποίους είχατε απομακρυνθεί. Καλό είναι να αποφύγεις τα λάθη απροσεξίας στη δουλειά, καθώς και τον τρόπο που μιλάς. Ενδεχομένως να ‘πιάνεις’ τον εαυτό σου να βγαίνει έξω απ’ τα νερά του εκείνο το διάστημα, όντας απασχολημένος με ζητήματα στα οποία δεν θα έδινες σημασία υπό άλλες συνθήκες.

Ταύρος

Αγαπημένε Ταύρε, είσαι από τους τυχερούς της αναδρομής του Ερμή, μιας και όχι απλώς ακούς νέα από ανθρώπους με τους οποίους είχες χαθεί – όχι απαραίτητα πρώην σχέσεις! – αλλά παράλληλα σου επιστρέφουν χρωστούμενα! Αν εργαζόσουν σε ένα τοξικό περιβάλλον που σε πλήρωνε… όποτε θυμόταν, τώρα ο ανάδρομος Ερμής θα σε υποστηρίξει στο κομμάτι της διεκδίκησης των δεδουλευμένων σου. Αντίστοιχα, το ίδιο ισχύει αν δάνεισες χρήματα, όμως να ξέρεις η ενέργεια είναι αμφίδρομη. Σε περίπτωση που χρωστάς, θα σε θυμηθούν… Αυτό το διάστημα καλό είναι να κάνεις ψυχανάλυση ή να το ρίξεις στο διάβασμα, εφόσον κάποιες ανασφάλειες σου χτυπούν και πάλι την πόρτα.

Δίδυμος

Δίδυμε, είσαι από τους πρωταγωνιστές της αναδρομής του Ερμή, με τις επανασυνδέσεις να χτυπούν κόκκινο! Συγγενείς, γνωστοί, πρώην έρωτες και συνάδελφοι, για κάποιο λόγο θέλουν να σου μιλήσουν. Αυτό είναι πολύ θετικό αν υπήρχε στο παρελθόν μία παρεξήγηση, μιας και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να την επιλύσεις! Μεταξύ 13 και 23 Δεκεμβρίου, το διάστημα είναι άριστο για να διεκδικήσεις χρήματα που σου χρωστούν ή να τακτοποιήσεις ένα άλυτο κληρονομικό θέμα. Είναι σοφό από μέρους σου να κάνεις ψυχανάλυση, γιατί εκείνο το διάστημα αισθάνεσαι μία παραπάνω ανασφάλεια. Απόφυγε να παίρνεις τοις μετρητοίς οτιδήποτε σκληρό ακούς, γιατί οι τάσεις παρεξηγήσεων είναι οξυμένες.

Καρκίνος

Καρκίνε, μήπως ήρθε η ώρα για μία ερωτική επανασύνδεση; Μία επιστροφή σε μία παλιά καλή συνήθεια; Ίσως και μία εργασία που έκανες. Αν μάλωσες με τα παιδιά σου, είναι άριστο διάστημα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να βρείτε μαζί μία λύση. Όλα τα προαναφερθέντα ‘παίζουν’ στο τραπέζι κατά το διάστημα της αναδρομής του Ερμή. Προφανώς και χρειάζεται να πάρεις πιο χαλαρά αυτά που ακούς, γιατί έχεις μία παραπάνω τάση να παρερμηνεύεις τα λεγόμενα των άλλων. Είναι κρίμα να ‘χαλιέστε’ χρονιάρες μέρες για μια κουβέντα παραπάνω, σωστά;

Λέων

Λέοντά μου, είσαι κι εσύ ένας από αυτούς με τις ερωτικές επανασυνδέσεις. Μετά τις 23 Δεκεμβρίου, όπου ο Ερμής πλέον θα είναι στον Τοξότη, θα κάνεις θραύση στα αισθηματικά και θα σου στέλνουν και… οι πρώην! Αν είσαι γονιός, μαλωμένος με τα παιδιά του, το διάστημα αυτό, εκμεταλεύσου την ευκαιρία να μονιάσετε και πάλι. Το καλύτερο από όλα είναι ότι με ενθουσιασμό ‘σκαλίζεις’ τα παλιά δημιουργικά σου χόμπι και το να επαναφέρεις κάποιο από εκείνα στην καθημερινότητά σου θα ήταν άψογη ιδέα. Τέλος, πιθανή είναι η επιστροφή σε μία παλιά δουλειά.

Παρθένος

Παρθένε, μία επιστροφή στο πατρικό είναι πολύ πιθανή, έστω και για λίγο. Ο Ερμής από τα ζώδια του Αιγόκερω και του Τοξότη ενεργοποιεί ζητήματα όπως οικογενειακές ή αισθηματικές επανασυνδέσεις, ή υιοθέτηση ενός παλαιότερου χόμπι. Οπότε αν υπήρξαν ρίξεις, τώρα μπορείς να κάνεις την κίνηση να έρθετε πιο κοντά. Απόφυγε να ανανεώσεις ή ανακαινίσεις το σπίτι σου εκείνο το διάστημα, γιατί οι ανάγκες σου θα μεταβληθούν λίγο καιρό μετά την ορθοδρομή του πλανήτη. Είναι μία καλή περίοδος να σκεφτείς τι σε έκανε πραγματικά χαρούμενο παλαιότερα και να επαναφέρεις στην καθημερινότητά σου κάθε όμορφη συνήθεια.

Ζυγός

Ζυγέ μου, ήρθε η ώρα να μιλήσεις με όλους! Οικογένεια, συγγενείς… μέχρι και τον τελευταίο γείτονα με τον οποίο μιλούσατε κάθε μέρα, αλλά … ‘σπάσατε’ γιατί η μπουγάδα του σου έκανε χάλια το αυτοκίνητο… Ναι, αυτόν! Είναι μία απίστευτη περίοδος για επανασυνδέσεις πάσης φύσεως, όμως συνιστάται να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Επίσης, αυτό το διάστημα απόφυγε να παίρνεις προσωπικά τις βαριές κουβέντες που ακούς. Υπάρχει μία τάση παρεξηγήσεων. Αν, πάλι, υπήρχε ένα ταξίδι που σχεδίαζες αλλά ακόμη δεν πήγες, ή μία συμφωνία που δεν προχώρησε, τώρα ήρθε η στιγμή να τα επανεξετάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, είσαι από τους πιο τυχερούς της περιόδου. Σου χρωστούν χρήματα; Διεκδίκησέ τα! Θέλεις να ακούσεις νέα από έναν σημαντικό για εσένα άνθρωπο, αλλά έχετε χαθεί; Στείλ’ του! Επανακτάς την χαμένη σου ανασφάλεια, σου επιστρέφουν οτιδήποτε σου χρωστούν, ενώ αν έχασες ένα αντικείμενο, το διάστημα εκείνο είναι η καλύτερη στιγμή να το ψάξεις. Μεγάλη προσοχή δώσε σε υποσχέσεις που ακούς, καθώς και σε τι υπογράφεις. Οι καινούριες συμφωνίες δεν ευνοούνται ιδιαίτερα, εκτός κι αν είχες ξανασυζητήσει για κάποια στο παρελθόν. Απόφυγε το shopping therapy, γιατί θα αλλάξεις γνώμη για την πλειοψηφία όσων αγοράσεις.

Τοξότης

Τοξότη, είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς του διαστήματος, εφόσον το διαχειριστείς σωστά. Η αναδρομή του Ερμή στο δικό σου ζώδιο σε καθιστά πιο επιρρεπή στις παρεξηγήσεις. Επικρατεί ένα κλίμα ασυνεννοησίας, άρα να θυμάσαι πως η πλειοψηφία των καβγάδων των ημερών, δεν θα βασίζονται σε πραγματικούς παράγοντες, αλλά σε παρερμηνείες! Πάντως, αυτό το διάστημα είναι καλό για ενδοσκόπηση, ψυχανάλυση, καθώς και την ανάκτηση του ΄χαμένου’ εαυτού σου. Μπορείς, επιπροσθέτως, να διεκδικήσεις χρωστούμενα ή να ψάξεις για ένα σημαντικό, αλλά χαμένο αντικείμενο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το διάστημα αυτό σε κάνει αρκετά εσωστρεφή και παρεξηγησιάρη. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην λαμβάνεις τόσο προσωπικά τα λεγόμενα των άλλων. Κρυφές και φανερές επανασυνδέσεις, είναι όλες πιθανές, μέχρι και τις αρχές του 2024, ενώ εσύ καλείσαι να επαναξιολογήσεις ποιον άνθρωπο από το παρελθόν θέλεις πραγματικά να κρατήσεις στη ζωή σου. Αν παλαιότερα είχες μία ασχολία που σε βοηθούσε στην εμβάθυνση του ψυχικού σου κόσμου, όπως απόκρυφες επιστήμες, ενεργειακές τεχνικές, ψυχανάλυση κ.λπ, να ξέρεις πως η περίοδος αυτή σε ευνοεί περισσότερο αν ασχοληθείς και πάλι με αυτήν.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, έχεις κι εσύ κρυφές και φανερές επανασυνδέσεις και πλέον σκέφτεσαι ποιος αξίζει και ποιος…φεύγει! Το καλύτερο είναι ότι ξαναβλέπεις φιλαράκια με τα οποία δεν είχες το τελευταίο διάστημα και τόσο συχνή επαφή. Τι καλύτερο από ένα σχολικό reunion ή να επιλύσεις μία παρεξήγηση με τον κολλητό ή την κολλητή σου! Οι ημέρες είναι πολύ ευνοϊκές για την επιστροφή σου σε μία ομαδική ενασχόληση, όπως επανεγγραφή σε συλλόγους όπου μοιραζόσασταν κοινές απόψεις. Τέλος, το διάστημα αυτό, ενδείκνυται για ψυχανάλυση ή οτιδήποτε άλλο θα σε συνδέσει ‘γερά’ με τον εσωτερικό σου κόσμο.

Ιχθείς

Ιχθύ μου, ο ανάδρομος Ερμής σου φέρνει ευχάριστα νέα και φιλαράκια από το παρελθόν. Είναι, παράλληλα, ένα διάστημα όπου επαναξιολογείς την κοινωνική σου εικόνα και συνιστάται να σκεφτείς προσεκτικά το κατά πόσο αξίζει να επιστρέψεις σε μία εργασία που έκανες παλαιότερα ή να συζητήσεις και πάλι για μία συνεργασία που δεν προχώρησε. Μπορείς να τσεκάρεις το βιογραφικό σου σημείωμα, καθώς και τη γενικότερη εμφάνισή σου στον επαγγελματικό κόσμο, σκεπτόμενος αν οι τέως επιλογές σου ήταν σωστές. Στην παρούσα φάση, απόφυγε να πας σε μία νέα δουλειά, ενώ οι καινούριες φιλίες που θα κάνεις, πιθανόν να λειτουργήσουν βραχυπρόθεσμα.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr