Ζώδια: Αναζητάς το άλλο σου μισό; Τα άστρα θα σου δείξουν τον δρόμο!
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Αναζητάς το άλλο σου μισό; Τα άστρα θα σου δείξουν τον δρόμο!

Ζώδια: Αναζητάς το άλλο σου μισό; Τα άστρα θα σου δείξουν τον δρόμο!

Δες πώς θα τον προσεγγίσεις!

Η έννοια ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει το άλλο μας μισό, είναι αυτή που μας έχει συναρπάσει εδώ και δεκαετίες, εμπνέοντας πολλά από τα σπουδαιότερα τραγούδια αλλά και τις ιστορίες αγάπης.

Εάν βρίσκεσαι σε περίοδο αναζήτησης του «δικού» σου ανθρώπου, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που σχετίζονται με το ζώδιό σου μπορούν να μας δώσουν μια ξεκάθαρη ιδέα για το ποιον πρέπει να αναζητήσεις!

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Εάν προσδοκάς να περάσεις τη ζωή σου με κάποιον, πρέπει να επιλέξεις ένα άτομο που να είναι σε θέση να συμβαδίσει με τον δικό σου γρήγορο τρόπο ζωής. Ξέρεις τι θέλεις στη ζωή και δεν φοβάσαι να το τολμήσεις αλλά και να κάνεις ό,τι χρειάζεται για να το αποκτήσεις και χρειάζεσαι κάποιον που είναι εξίσου σίγουρος και αποφασισμένος να αγωνιστεί δίπλα σου. Μαζί θα κάνετε το απόλυτο ζευγάρι δύναμης, πετυχαίνοντας σε ό,τι κάνετε. Εάν νιώθεις ότι ένας άνθρωπος κρατάει πίσω, μην συμβιβάζεσαι. Αντίθετα, βρες κάποιον που έχει το ίδιο σπινθηροβόλο βλέμμα με σένα και το πάθος για ζωή!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Θα κάνεις ό,τι χρειάζεται για να χτίσεις μια σταθερή, ασφαλή ζωή μαζί με το άτομο που αγαπάς και μαζί θα μπορείτε να έχετε μία αρμονική σταθερή πορεία. Απλά πρέπει να βρεις κάποιον που θα σου δείξει απεριόριστη πίστη και αφοσίωση. Δεν επιδιώκεις το περιττό δράμα σε μία σχέση, γι’ αυτό φρόντισε να αποφύγεις αυτούς που προσπαθούν να το εισαγάγουν στη ζωή σου. Αντίθετα, αναζήτησε κάποιον που είναι ώριμος, ειλικρινής και ευθύς. Πόντοι μπόνους, αν διαθέτει υπομονή, για να μπορεί να αντιμετωπίσει το πείσμα σου – μεταξύ μας αυτό δεν είναι πάντα εύκολο – !

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μπορεί να είσαι ένας άνθρωπος έξω καρδιά και να νιώθεις πολλές φορές ότι η ζωή είναι ένα πάρτι, όταν όμως σκέφτεσαι το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, δεν σε ενδιαφέρει να έχεις στο πλευρό σου μόνο έναν άνθρωπο που θα σου προσφέρει διασκέδαση και ενθουσιασμό. Οι γύρω σου μπορεί να μην το αντιλαμβάνονται, αλλά εσύ ψάχνεις κάτι παραπάνω, κάτι πιο βαθύ. Πρέπει να βρεις κάποιον που μπορεί να συμμετάσχει σε μια ουσιαστική συζήτηση, κάποιον που μπορεί να αιχμαλωτίσει την προσοχή σου μα προπάντων το μυαλό σου. Το άτομο που είναι πλασμένο για σένα, θα προκαλεί κάθε μέρα τον ενθουσιασμό στο μυαλό σου!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είσαι το πιο συμπονετικό και ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, και επιζητάς τον άνθρωπο που θα συνδεθείς μαζί του σε ένα βαθύ, συναισθηματικό επίπεδο. Δεν ψάχνεις απλώς για κάποιον που μπορεί να δεχτεί τα συναισθήματά σου, θέλεις κάποιον που θα προσπαθήσει να τα κατανοήσει και να σου προσφέρει το επίπεδο υποστήριξης που πραγματικά αξίζεις όταν αντιμετωπίζεις κάτι δύσκολο. Σε ελκύει επίσης απίστευτα η ευφυΐα, κάποιος που μπορεί να σε ωθήσει και να προκαλέσει το μυαλό σου. Εάν συναντήσεις κάποιον στη ζωή σου που έχει και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά, τότε εσείς οι δυο γίνεστε ένα!

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου υποκλίνεται στη δύναμη και την αυτοπεποίθησή σου, εσύ ψάχνεις για το σπάνιο άτομο που κάνει ακριβώς το αντίθετο. Θέλεις κάποιον που σε σέβεται αλλά είναι επίσης πρόθυμος να σου αντισταθεί ή να σε προκαλέσει προκειμένου να σου κεντρίσει την προσοχή. Επίσης είναι εξαιρετικά σημαντικό για σένα ο άνθρωπος σου να μπορεί να σε προστατεύσει από τα δύσκολα λέγοντάς σου την αλήθεια! Ψάχνεις επίσης για κάποιον που να είναι ικανός να ζήσει μια ζωή περιπέτειας, ενθουσιασμού και σασπένς μαζί σου, καθώς δεν θα είσαι ποτέ ευχαριστημένος σε μία σχέση μιζέριας και μονοτονίας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Προσπαθείς όλες τις καταστάσεις να τις διαχειρίζεσαι με ρεαλισμό, είστε τελειομανής με εξαιρετικά υψηλά πρότυπα στη ζωή και αρνείσαι να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το άλλο σου μισό θα έχει κάποια ελαττώματα τελικά, γιατί κανείς μας δεν είναι τέλειος. Βασική προϋπόθεση για σένα βέβαια είναι το άτομο που θα έχεις μόνιμα δίπλα σου να έχει κίνητρα, να είναι φιλόδοξο να δίνει ώθηση για να πετύχει, καθώς δεν έχεις υπομονή για τους ανθρώπους που επιλέγουν απλώς να κάνουν παίζουν στη ζωή τους. Θα είναι ένα άτομο με πολύπλοκη προσωπικότητα που θα μπορείς να εξερευνήσεις, και θα μπορεί να αιχμαλωτίσει την προσοχή σου για το υπόλοιπο της κοινής σας ζωής.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Μπορεί να είστε ένα από τα πιο συντροφικά ζώδια, αφιερώνοντας τη ζωή σου στη δημιουργία αρμονίας και ισορροπίας για όλους, αλλά πολλοί θα σοκαριστούν αν μάθουν ότι είστε στην πραγματικότητα από τα πιο επιλεκτικά όσον αφορά την ερωτική σου ζωή. Θέλεις το πλήρες πακέτο – κάποιον που θεωρείς ότι είναι σωματικά ελκυστικός που διαθέτει εξυπνάδα, εμπειρία ζωής, αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία. Μπορεί να φαίνεται ακατόρθωτη προσδοκία, αλλά αυτό το άτομο υπάρχει εκεί έξω, αρκεί να είσαι πρόθυμος να παραμείνεις στην πορεία σου μέχρι να το βρεις , αρνούμενος να συμβιβαστείς με οτιδήποτε λιγότερο από «το ένα». Προσπάθησε να μην αποθαρρύνεσαι , κάθε αποτυχημένη σχέση σε οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στο να βρείτε το άλλο σου μισό!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το πάθος και την αφοσίωση σου στον έρωτα φίλε μου Σκορπιέ. Πρέπει να βρεις κάποιον που όχι μόνο θα αγκαλιάσει αυτό το πάθος αλλά θα σε αγαπήσει εξίσου βαθιά και ολοκληρωτικά. Το άλλο σου μισό θα είναι κάποιο άτομο που είναι απόλυτα αφοσιωμένο σε εσένα, θα σε αγαπήσει άνευ όρων σε κάθε στάδιο της κοινής σας ζωής. Θα είναι ένα άτομο που θα κρατήσει αμείωτη την προσοχή σου, θα σε δελεάσει με το μυστήριό του και θα σε προκαλέσει να γίνεις μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Θα είναι ο ένας για τον άλλον και μαζί θα γίνετε πιο δυνατοί και πιο επιτυχημένοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ζεις μια ζωή περιπέτειας και ενθουσιασμού και πρέπει να βρεις ένα άτομο που θα γίνει ο συνταξιδιώτης σου σε αυτό το όμορφο ταξίδι της ζωής . Συχνά αποφεύγεις τις σταθερές σχέσεις, επειδή έχεις τον φόβο ότι θα χάσεις τον ελεύθερο τρόπο ζωής σου. Θα χρειαστεί λοιπόν να βρεις κάποιο άτομο που θα σε συναρπάζει να ζείτε κοινές εμπειρίες μαζί, και θα είναι ανοιχτόμυαλο και πρόθυμο να δοκιμάσει νέα πράγματα. Το άλλο σου μισό είναι κάποιος που θα σε βάζει στον ίσιο δρόμο , θα σε ενθαρρύνει και θα σε βοηθά να πετύχεις και να απολαύσεις τη ζωή, και θα κάνεις το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αγαπητέ μου Αιγόκερε καμία σχέση δεν μπορεί να σταθεί αν δεν είναι με άτομο που μπορεί να προκαλέσει το μυαλό σου και να ασχοληθεί μαζί σου σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Το άλλο σου μισό θα πρέπει να συμμερίζεται την επιθυμία σου να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, θα πρέπει να είναι ένα άτομο που νιώθει περήφανο για το άτομο που έχεις γίνει και θα πρέπει να διατηρεί την ανυπομονησία να συνεχίσει να μαθαίνει και να αναπτύσσεται σε κάθε βήμα της σχέσης σας. Θέλεις να βρεις κάποιον που μπορεί να συνδεθεί μαζί σου σε ένα βαθύτερο επίπεδο και να είναι περισσότερο πρόθυμος να κοιτάξει πέρα ​​από τη ρηχή ιδέα της φυσικής έλξης ανάμεσά σας . Πάνω από όλα, δεν χρειάζεται να σπαταλάς το χρόνο σου σε κάποιον που δεν είναι πρόθυμος να σου είναι απόλυτα πιστός. Εάν σου δίνει έναν λόγο για να κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου, τότε συνέχισε να ψάχνεις.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Είσαι ένα άτομο ιδιαίτερο , με μία μοναδική προσωπικότητα, όπου θέλεις να μπορείς να αισθάνεσαι ελεύθερος ότι μπορείς να διασκεδάσεις και να χαρείς την ζωή δίχως όρια και φραγμού! Από την άλλη πλευράς, θέλεις να βρεις τον σύντροφο εκείνο που θα σε καλύπτει και θα είσαι σταθερά μαζί του, αρκεί να κατανοεί από την πλευρά του, ότι δεν γίνεται να είσαι απόλυτα σοβαρός όλη την ώρα! Το άλλο σου μισό είναι ένα άτομο που μπορεί να σε κάνει να χαμογελάς, είτε μέσω της αίσθησης του χιούμορ του, ή της ικανότητάς του να εκμεταλλεύεται στο έπακρο κάθε στιγμή σε αυτή τη ζωή. Για να είναι η σχέση σας ολοκληρωμένη και πλήρης , το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι πρόθυμο να απολαμβάνεται μαζί περιπέτειες, και να κάνετε αλλαγές στην σχέση σας προκειμένου να κρατήσετε την κοινή σας ζωή άκρως ενδιαφέρουσα!

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Είσαι ένα αληθινά ρομαντικό άτομο και οι απόψεις σου όσον αφορά την ιδέα να βρείς το άλλο σου μισό σας βγαίνουν κατευθείαν από τις σελίδες της αγαπημένης σου ρομαντικής ιστορίας. Δεν θέλεις να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από το άτομο που είναι προορισμένο να αγαπήσεις για το υπόλοιπο της ζωής σου ! Συχνά παρασύρεσαι στον κόσμο των ονείρων σου και χάνεις τα ίχνη της πραγματικότητας, χρειάζεσαι κάποιον που θα έχει αρκετή αυτοπεποίθηση για να σε τραβήξει πίσω όταν το απαιτεί η ζωή, αλλά και κάποιον που μπορεί να αγκαλιάσει το δημιουργικό σου μυαλό, μοιράζοντας μια απίστευτη δημιουργικότητα. Η σύνδεση που αναζητάς είναι βαθιά και ουσιαστική, θέλεις με το σύντροφό σου να συνδέεσαι σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Αν νιώθεις ότι κάτι λείπει, τότε δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που έχει προοριστεί για σένα!

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr