Ζώδια & απιστία: Οι 5 μουρντάρηδες του ζωδιακού που είναι πιο πιθανό να στα… φορέσουν
ΖΩΔΙΑ

Ζώδια & απιστία: Οι 5 μουρντάρηδες του ζωδιακού που είναι πιο πιθανό να στα… φορέσουν

Ζώδια & απιστία: Οι 5 μουρντάρηδες του ζωδιακού που είναι πιο πιθανό να στα… φορέσουν

Άντρες που … «παίζει» το ματάκι τους λίγο παραπάνω...

Άντρες που … «παίζει» το ματάκι τους λίγο παραπάνω, που εύκολα μπορούν να σου την «κάνουν» και να μείνεις στήλη άλατος! Σε αυτό το άρθρο θα δούμε ποιοι άντρες του ζωδιακού είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία, αποκαλύπτοντας τα ζώδια τους!  Φυσικά, το ζώδιό μας από μόνο του δεν μπορεί να καθορίσει τις προτιμήσεις μας στο 100%. Για κάτι τέτοιο, καλό είναι να συμβουλευόμαστε ολόκληρο το ωροσκόπιο εντός ανθρώπου, λαμβάνοντας υπόψιν την ημερομηνία, τη στιγμή και τον τόπο γέννησής του για ένα πιο ακριβές πόρισμα.

Άντρας Δίδυμος

Ο άντρας Δίδυμος είναι γνωστός  για την πολυπλοκότητα και την περιέργειά του . Συχνά αναζητά νέες εμπειρίες και εναλλακτικές επιλογές, ενώ η μεγάλη του εξωστρέφεια του  δίνει πρόσβαση σε πολυάριθμες επιλογές. Είναι σημαντικό για τον άντρα Δίδυμο  να πειραματίζεται με το ταίρι του, όμως έχει την τάση να βαριέται πολύ εύκολα και να διψά για νέα ερεθίσματα που θα του ιντριγκάρουν κυρίως  το μυαλό!  Εύκολα λοιπόν θα παραστρατήσει, χωρίς να το έχει πολυσκεφτεί ή σχεδιάσει, απλά θα παρασυρθεί σαν έφηβος από την διάθεση της στιγμής.

Άντρας Ιχθύς

Ο Άντρας Ιχθύς είναι τρυφερός, ονειροπόλος και συναισθηματικός … πέφτει με τα μούτρα σε έναν έρωτα, δεν χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του, όμως είναι πολύ επιρρεπής στους ερωτικούς πειρασμούς! Πώς γίνεται όμως να αγαπάς ένα άτομο και να παρασυρθείς σε μία απιστία; Κι όμως για τον άντρα Ιχθύ, αυτό είναι ένα σενάριο που συχνά το βλέπουμε στην αισθηματική του ζωή! Συχνά γίνεται ευάλωτος συναισθηματικά και σε μία δύσκολη στιγμή της σχέσης του, μπορεί εύκολα να ανοίξει τα φύλλα της καρδιάς του και σε ένα νέο πρόσωπο. Τα ερωτικά διλήμματα αλλά και τα μπερδέματα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της αισθηματικής του ζωής!

Άντρας Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός επιζητά μόνιμα να είναι σε μία σταθερή σχέση, δεν μπορεί την μοναξιά και θέλει πάντα στο πλευρό του να έχει έναν άνθρωπο με τον οποίο θα διατηρεί μία ισορροπημένη, αρμονική σχέση αμοιβαίας αγάπης! Είναι γυναικάς όμως τι να λέμε …. Το ματάκι του παίζει διαρκώς, κολακεύεται αλλά και κολακεύει … Ιδιαίτερα όταν έχει τσακωθεί με το μόνιμο δεσμό ή περνάει μία κρίση στην σχέση του, ακόμα και αν θέλει να χωρίσει δεν το κάνει, αλλά πρώτα βρίσκει άλλο άτομο, διατηρεί παράλληλα μία σχέση για να σιγουρευτεί ότι όλα θα κάτσουν όπως τα θέλουν και μετά χωρίζει!

Άντρας Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος είναι ο απρόβλεπτος του ζωδιακού, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορείς να περιμένεις από αυτόν! Στατιστικά έχει αποδειχθεί, ότι ο αέρινος εκπρόσωπος του σταθερού σταυρού ο Υδροχόος, είναι αυτός που κατά κόρον αναζητά ερωτικές περιπέτειες ενώ βρίσκεται σε μία σχέση! Γιατί προκύπτει αυτό; Εξαιτίας της Έλλειψης Αυτοπεποίθησης (ο Ήλιος στον Υδροχόο είναι σε αδυναμία), διψά για επιβεβαίωση, πολύ περισσότερο όμως νιώθει ότι το να είναι πιστός, είναι μία υποχρέωση που τον καταπιέζει, γιατί χάνει ότι πολυτιμότερο έχει … την ελευθερία του!Για τον άντρα Υδροχόο είναι κάτι πολύ φυσιολογικό να κερατώσει …

Άντρας Τοξότης

Ο άντρας Τοξότης είναι ελεύθερο πνεύμα και απεχθάνεται την ρουτίνα!  Βρίσκεται  υπό συνεχή αναζήτηση της περιπέτειας και διεξόδου από την καθημερινότητα. Αυτή η επιθυμία για νέες εμπειρίες δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να τον  οδηγήσει σε παράλληλες  σχέσεις, στην περίπτωση που δεν διαχειριστεί την ανάγκη του για ποικιλία με ώριμο τρόπο. Πάντως, αν σε μία σχέση δεν αισθάνεται πίεση, τότε δε βρίσκει  λόγο να διαφύγει και να το ρίξει έξω… «έξω».

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr